Når din virksomheds webinarer skaber værdi

Wecademy er din partner hele vejen. Fra tilrettelæggelse til gennemførsel.

Få sparring og teknisk support
under hele processen
– Spar tid og penge

Webinar facilitering:

^

Startpakke – kun nye partnere

^

Oprettelse af virtuelt læringsrum

^

Guidelines til deltagerne

^

Prøveafvikling inkl. 1 x lydtest og 2 x skærmtest

^

2 x tilpasninger af fremsendt præsentation

^

Teknisk support 30 min. før start

^

Teknisk support under hele webinaret

^

Professionel webinarvært

^

Optagelse og redigering af webinaret

^

Evalueringsrapport

Afhold et professionelt webinar

Wecademy kan være din partner til udvikling og gennemførsel af et professionelt webinar. Webinar facilitering i samarbejde med Wecademy foregår i trygge rammer med sparring og teknisk support under hele processen.

Møder, konferencer, foredrag og undervisning på nettet er i dag en helt naturlig del af vores arbejdsliv og en konsekvens af digitaliseringen og den teknologiske udvikling. En webinarplatform er velegnet til både mindre møder såvel som til store forsamlinger med flere tusinde deltagere. Platformen tilpasses og virtuelle læringsrum oprettes helt efter jeres behov. Møder og foredrag afholdes på mange forskellige platforme bl.a. Skype, Google, Teams, Zoom og Adobe Connect. Wecademy er webinarekspert og har igennem årene testet mange forskellige programmer til afholdelse af et webinar – og vi vælger altid den bedste og mest professionelle løsning til opgaven.

Facilitering af et webinar indeholder hele pakken – lige fra idegenerering, oprettelse af virtuelle læringsrum og sparring til gennemførsel af webinaret med en vært, teknisk support og evaluering. Når I vælger Wecademy som partner til gennemførsel af et eller flere webinarer, kan I være sikre på at få professionel sparring og støtte fra start til slut.

Fælles for digitale møder og forsamlinger er den fysiske afstand, som stiller helt andre krav til foredragsholderen og underviseren, end når vi mødes fysisk. Derfor tilbyder vi skærmtræning til dine eksperter og undervisere, så de trygt og sikkert kan gennemføre webinaret. Med professionel sparring og den nødvendige træning kan vi sammen skabe trygge rammer for både dig, underviserne og deltagerne og dermed sikre et professionelt og velgennemført webinar.

Webinarer har vært kendt i flere år, særligt i undervisningsbranchen, men det er først de seneste år, at webinarer for alvor er kommet på agendaen i medlemsorganisationer, virksomheder og i det offentlige. Fordelene ved webinarer er åbenlyse. Ikke alene kan gæster deltage fra alle landets hjørner og fra udlandet, der er også store besparelse at hente i både tid og penge, når møder foregår via et webinar i stedet for ved personligt fremmøde.

Webinarer efter jeres behov

Vi er klar over, at ikke to webinarer er ens, og at behovet for sparring og support varierer. Af samme grund sammensætter vi hos Wecademy en unik pakke, som passer lige præcis til jeres behov. Ønsker du outsource opgaven helt, så tager vi ansvaret, guider dig igennem og sikre, at din virksomhed, organisation eller institution gennemfører et professionelt webinar. Ønsker du i højere grad at insource opgaven, så sammensætter vi en pakke, som sikrer dig større medansvar og deltagelse i gennemførslen af et professionelt webinar.

Wecademy tilbyder også komplette webinarer, hvor du vælger emnet og vi sammen finder den helt rigtige ekspert til jeres webinar. Ønsker du selv at lære, hvordan du gennemføre et webinar, tilbyder vi et 3-modul intensivt webinarforløb – Bliv webinar underviser. Det er muligt at indgå en årsaftale med Wecademy.

 

Inspiration til din forretning

Wecademy er med dig hele vejen

Processen for udvikling af et professionelt webinar starter allerede i idefasen. Det kan f.eks. være, at der opstået nye behov for online kommunikation i virksomheden, at det stilles krav om i højere grad at benytte sig af online møder, eller at en medlemsorganisation foretager en strategisk beslutning om mere information via webinarer til medlemmerne.

Uanset årsagen til kravet om øget fokus på online møder, kurser og konferencer, så kan Wecademy være jeres partner til gennemførsel af et eller flere professionelle webinarer – og vi er med dig hele vejen.

“Allerede første gang, hvor jeg skulle afholde et webinar, følte jeg mig i trygge hænder, fordi jeg straks kunne mærke, at jeg ikke behøvede at tænke på andet end mit oplæg. Der var styr på teknik, introduktion, gennemgang af polls og afrunding til sidst. Det var alfa omega for mig. Anne-Mette er rolig, venlig og professionel. Det er en sand fornøjelse at samarbejde med hende.” 

Jesper Hollegaard

Advokat, Dansk Erhverv

Tidsbesparende og økonomisk

Tid er for mange en af de vigtigste ressourcer i hverdagen. Tid er dyrbart både privat og i arbejdslivet, det er derfor vigtigt at prioritere tiden.

I videoen nedenfor kan du få et indtryk af, hvor meget tid (og dermed også økonomi), deltagerne kan spare på transport ved at deltage på et webinar fremfor ved fysisk fremmøde.

Kontakt Wecademy

Kontor

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os