ca

Lær at afholde professionelle webinarer og mærk forskellen

Webinarer er en af de hurtigst voksende måder at promovere produkter, brands og virksomheder på. Undgå begynderfejl og få rådgivning og hjælp til afvikling.

Webinarpakken

Med en samlet pakke for din virksomheds kanalstrategi og en efterfølgende afvikling, får du 100% styr på, hvordan din virksomhed på bedste vis, kan udnytte webinarer til at fremme eksporten.

Du ender med et køreklart koncept, hvor der er tænkt over alle de vigtige elementer, der gør en forskel for de online deltagere. Dette er blandt andet en varm velkomst, interaktion, inddragelse, afslutning og evaluering.

 

Indledende rådgivning

På et indledende møde gennemgår vi de udfordringer og potentialer inden for de digitale kanaler, som din virksomhed står overfor. Med mange års erfaring i rygsækken ved vi, hvordan du på bedste vis, kan udnytte de potentialer og overkomme udfordringerne.

 

Hjælp til at komme i gang

Det gør vi blandt andet ved at være med til de 2 første webinarer, for at hjælpe dig trygt og sikkert i gang og for at sikre, at det bliver en succes.

Efter det første webinar tilpasser vi konceptet, hvis der er behov og er også med til at afvikle nummer 2. Her overlader vi mere af styringen til dig selv, for at du efterfølgende kan stå på egne ben.

 

Hvorfor Wecademy?

Wecademy har siden 2014 udviklet og hjulpet virksomheder, med at forbedre deres digitale tilstedetværelse, både inden for undervisning, salg og udvikling. Vi har specialiceret os i, at hjælpe virksomheder, med at finde vej ind på de digitale platforme, på en god og sikker måde, så både virksomhed, kunder og deltagere får det mest optimale ud af det.

Kontakt os og hop med på webinarvognen

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme

____________________________

“Wecademy var hurtige til at forstå vores behov og komme med forslag til set ups, som gav mening for både os og mødedeltagerne.

Den løbende dialog og tilpasning var en velfungerende blanding af Wecademys lydhørhed over for vores input og deres professionelle viden, og det var en stor hjælp, at de styrede hele den tekniske del under møderne, så vi kunne fokusere på det faglige indhold.

Vilomix

____________________________

“Som pionerer ift. webinarer havde vi rigeligt at se til ift. indhold og kommunikation. Her var det rart at kunne lægge det hele i hænderne på Wecademy, der bare løser opgaverne på tryggeste, professionelle vis”

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Landsdækende service

 

Åbningstider

M-F: 8:30 – 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Støtter