ca

Podcast
Produktion

Få lavet podcast med Wecademy. Uanset om I har konceptet klar, eller om I bare overvejer at lave podcast, så kan Wecademy hjælpe med alt på rejsen. Herunder kan du læse mere om, hvorfor I som virksomhed skal overveje at producere jeres egen podcast. 

Hvorfor er podcast så populært?

Podcast er et varmt og intimt medie. I dag lytter 28% af den danske befolkning til podcast ugentligt og i målgruppen 19-34 år, er det tal helt oppe på 50%.

Det er der klare årsager til. Podcast er frem for alt et behændigt medie. Dets digitale format gør, at episoderne ligger tilgængeligt på en række platforme, og lyttere kan gøre brug af podcast i enhver situation uden at være afhængig af at kigge på skærmen imens.

Vi kan lytte, mens vi handler ind, laver mad, træner eller vasker op. På denne måde har podcast været med til at transformere hverdagens mondæne gøremål.

Med podcast får forbrugere viden, nyheder eller underholdning, imens vandet kommer i kog og løget bliver snittet. På denne måde er podcast det ultimative hvor-som-helst/når-som-helst-medie.

Branded Podcast

For virksomheder er podcast særligt godt, hvis man ønsker at skabe et mere sympatisk, åbent og troværdigt brand.

Podcast giver din virksomhed mulighed for at skabe nye relationer med forbrugere. I kan vise virksomhedens ekspertise frem og blive autoriteten udadtil inden for dit erhvervsområde. Eller I kan bruge podcast som employer branding og fortælle potentielle nye medarbejdere, hvorfor netop din virksomhed er den rette for dem. Skab værdi for dine lyttere gennem en podcast, så vil de også snart blive til værdi for din virksomhed.

Podcast som Evergreen content

Podcasts kan designes til at tilbyde tidløst indhold. Podcasts er et fremragende medie til at skabe dét, som kaldes evergreen content, fordi de er digitale og kan tilgås af lyttere, når det passer ind i deres liv. I modsætning til tidsfølsomt indhold, såsom nyhedsopdateringer eller aktuelle begivenheder eller måske reklamer, som mister deres effekt efter kort tid, kan podcast indeholde viden eller underholdning, der har relevans og kan nydes af lyttere selv uger, måneder eller år efter udgivelse.

Ved at skabe evergreen indhold i form af podcasts kan din virksomhed opbygge et udvalg af værdifulde episoder, der fortsætter med at tiltrække lyttere og give værdi.

Wecademy tilbyder

Hos Wecademy producerer vi podcast for virksomheder, selvstændige og alle andre, der kunne have lyst til at lave en podcast.

Vi faciliterer alt fra konceptudvikling, værtskab, lydredigering og hjælp til udgivelse. Hos Wecademy i Middelfart har vi installeret professionelt udstyr i et stemningsfyldt lydstudie med teaktræsmøbler og udsigt over Lillebælt.

Med udgangspunkt i vores ekspertise og disse lune rammer hjælper vi dig på vej med dit podcastprojekt.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: