fbpx

Podcastproduktion

Bag en god podcast er en god produktion

Hos Wecademy tilbyder vi podcastproduktion for virksomheder, selvstændige og alle andre, der kunne have lyst til at lave en podcast. Vi tager os af alt fra konceptudvikling, værtskab, lydredigering, producere en livepodcast og hjælp til udgivelse. 

Lad os hjælpe dig med dine podcastambitioner! Få en forsmag på vores podcastproduktioner her:

Lyt til et par af vores podcasts her

Udstyr til podcastproduktion
Udstyr til podcastproduktion

Lad os stå bag din næste podcastproduktion

  •    • I vores studie i Middelfart
  •    • Hos din virksomhed, institution, forening eller organisation
  •    • Foran et live publikum

Med udgangspunkt i vores ekspertise og disse lune rammer hjælper vi dig på vej med dit podcastprojekt, og kan være din professionelle sparringspartner indenfor podcastproduktion. Måske har du selv ideen til en podcast, og ellers kan vi hjælpe med at finde den.

▶︎ På billedet er Sia i vores podcaststudie. Hun er en af vores faste podcastværter, der både har stor erfaring med udvikling af podcastkoncepter, værtsskab både med og uden live publikum og afvikling.

Udstyr til podcastproduktion

Lyt til WECADEMYs egen podcast 'Indsigt med Udsigt' og hør hvordan man kan sætte lyd på det sit lokalområde

Indsigt med Udsigt podcast

Hvorfor er podcast så populært?

Podcast er et varmt og intimt medie. I dag lytter 28% af den danske befolkning til podcast ugentligt og i målgruppen 19-34 år, er det tal helt oppe på 50%.

For virksomheder er podcast særligt godt, hvis man ønsker at skabe et mere sympatisk, åbent og troværdigt brand.

Læs mere her

Det giver din virksomhed mulighed for at skabe nye relationer med forbrugere. I kan vise virksomhedens ekspertise frem og blive autoriteten udadtil inden for dit erhvervsområde. Eller I kan bruge podcast som employer branding og fortælle potentielle nye medarbejdere, hvorfor netop din virksomhed er den rette for dem. Skab værdi for dine lyttere gennem en podcast, så vil de også snart blive til værdi for din virksomhed.

▶︎ Hør Jonas fortælle om hvorforfor podcasts er et effektivt medie til at brande din virksomhed, organisation eller forening.

Skal din virksomhed have en podcast, hvor I fortæller fremtidige kunder, samarbejdspartnere eller jobsøgende om jer selv?

Følg med på vores sociale medier:

Kontakt

kontakt@wecademy.dk

+45 71 99 70 79

Torvet 1, 2. sal, 5500 Middelfart

Smedeland, 2600 Glostrup

Landsdækkende service

Vilkår og betingelser