Bliv ekspert i online arrangementer med vores uddannelse

 

til vores online undervisning kommer vi omkring alle de parametre, der skal til, for at et online arrangement bliver en succes. 

Få styr på planlægningen, tilrettelæggelsen og afviklingen af dit eget online event med udgangspunkt i dit eget materiale

På vores store kursus kommer vi hele vejen rundt om det online event, og hvad du skal huske før under og efter.

Første trin på kurset er, at du skal arbejde med din målgruppe. Du får adgang til en video, hvor vores professionelle underviser giver dig indblik i, hvad det betyder, at du har interesse i og viden om din målgruppe, så du leverer det bedste og mest målrettede webinar.

Andet trin er, at du får indblik i, hvordan du fremstår bedst muligt på en skærm. Du får adgang til en video, hvor en professionel skuespiller giver dig viden om fremtoning, stemmebrug, mimik og lyssætning.

Tredje trin er derefter, at WECADEMYS undervisere, på et tre et halvt timerskursus, forbereder dig på, hvad du teknisk og socialt skal huske, når du forbereder dit virtuelle arrangement.

Du får den tekniske intro til at oprette og afholde online arrangementer i Zoom eller Teams, og du får styr på, hvilke muligheder der er for interaktioner.

Du får også viden om, hvad der skal forberedes inden eventet, herunder den vigtige drejebog, guidelines og gennemstillingstests, så flowet på dit arrangement bliver velstruktureret og involverende.

Vi giver dig indblik i anvendelsen af interaktioner på Zoom, Teams eller Adobe, og vi underviser dig i, hvorfor interaktioner og involvering er så vigtig i forhold til at opnå nærhed på distancen med dine deltagere.

Endelig får du lov til at afholde et liveevent for de andre deltagere og WECADEMYS undervisere, som vil give dig feedback og sparring, efter du er færdig.

Pris: 7995 kr ex moms

Bliv klogere på, hvordan undervisning foregår hos WECADEMY

Mille Sundquist

Vicechefjordemoder, Nordsjællands Hospital

_____________________________

Jeg valgte at bestille Wecademys uddannelsesforløb til vores jordemødre for at få dem klædt på til fremtidens interaktive fødselsforberedelse med det bedste resultat.

Uddannelsen gjorde underviserne i stand til at kombinere design, interaktion og høj faglighed med et flot resultat til gavn for vordende forældre.

Jeg oplevede Wecademy som en professionel og fremadskuende hjælp til vores kommende undervisere via webinar.

Karen-Sofie Teglgaard Andersen

Kommunikationsmedarbejder, Byggros Holding A/S

_____________________________

Vi fik hjælp af Wecademy, da vi skulle give os i kast med at afholde webinarer for første gang, og det er vi glade for.

Nanna og Michael guidede os rigtigt fint igennem både de tekniske aspekter, såvel som præsentationsteknikken. Der var mange elementer, som jeg ikke selv havde skænket en tanke, så jeg kan varmt anbefale at få Wecademy ind som sparring og undervisning.

Vi følte os i hvert fald godt klædt på efter vores kursusdag og er nu i fuld gang med afholdelse af webinarer.

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev