ca

Få håndgribelig viden med vores undervisningskursus

 

Tilmed dig vores online kursus, hvor vi blandt andet giver dig de grundlæggende redskaber og teknikker til at afholde velstrukturerede og engagerende online arrangementer for dine deltagere.

Få indblik i hvordan du professionelt tilrettelægger og afvikler dit online event

På et tre timerskursus får du den tekniske intro til at oprette og afholde online arrangementer i Zoom eller Teams, og du får styr på, hvilke muligheder der er for interaktioner.

Du får også viden om, hvad der skal forberedes inden eventet, herunder den vigtige drejebog og gennemstillingstests, så flowet på dit arrangement bliver velstruktureret og involverende, og så du kommer til at fremstår professionelt.

Vi underviser dig i at skabe den vigtige nærhed på distancen, der får deltagerne til at føle sig velkomne og inkluderede. Du får også undervisning i, hvilke interaktioner du kan bruge som værktøjer til at øge engagement og udbytte hos dine deltagere.

Endelig får du en god guide til, hvordan du fremstår bedst muligt på skærmen, og hvordan du bedst muligt bruger din stemme, når du formidler et budskab.

Pris: 5595 kr ex moms

Louise Frilund

Fuldmægtig, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

_____________________________

Jeg har deltaget på et webinar-kursus hos Wecademy i efteråret 2019. Det var både lærerigt og grænseoverskridende at prøve at være webinar-vært, – og deltager.

Nu et år senere og en del webinarer mere erfaren kan jeg konstatere, at jeg bruger rigtig mange af værktøjerne fra kurset, som er guld værd.

 

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Landsdækkende service

 

Åbningstider

M-F: 8:30 – 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Støtter