ca

Onlinekursus
og skærmtræning

Med skærmtræning får du konkrete og anvendelige redskaber, til at kunne fremstå mere selvsikker og nærværende over for dine deltagere. En kompetence, der bliver mere og mere nødvendig med flere online møder og undervisning.

Onlinekursus

Skab nærvær på distancen

Uanset om man først skal til at starte, eller allerede har erfaring, vil deltagerne på vores 3 timers workshop få viden om, hvordan der skabes deltagerinvolvering, vidensdeling og læring i det digitale rum. Altsammen for at øge udbyttet for deltagerne.

Priser

3 timers workshop, tilrettelagt ud fra dine behov

Velkommen til vores 3-timers workshop målrettet virksomheder, der ønsker at skabe succesfulde online arrangementer!

Workshoppen er designet til virksomheder, der enten er begyndt at arbejde med webinarer eller online kurser eller allerede har erfaring, men ønsker at tage deres online arrangementer til næste niveau.

Formålet med kurset er

Formålet med workshoppen er at klæde dine medarbejdere på til selv at kunne afvikle jeres webinarer, så I kan fremstå teknisk og indholdsmæssigt i topform. Vi vil gennemgå de mest relevante teknikker og metoder til at sikre, at jeres online arrangementer er vellykkede.

Vi vil komme ind på forskellen mellem formidling og undervisning og hvorfor det er afgørende i planlægningsprocessen. Dette vil give dig og dine medarbejdere en dybere forståelse af, hvordan man bedst kommunikerer og formidler viden til et online publikum.

Desuden vil vi arbejde med de forskellige interaktioner, der kan bruges som værktøjer til at øge engagement og udbyttet hos deltagerne. Dette inkluderer interaktive værktøjer og strategier, der vil hjælpe dig og dine medarbejdere med at skabe en mere interaktiv og dynamisk oplevelse for jeres publikum.

Det praktiske

Workshoppen består af 3 temaer og vi arbejder med deltagernes egne erfaringer og fokuspunkter

Tema 1: Didaktiske overvejelser, Design og interaktion, Tips og tricks

Tema 2: Stilladsering og udvikling af didaktiske greb

Tems 3: Sparring, Feedback og gode råd

Skærmtræning

Skal du være eksperten?

For mange kan det være grænseoverskridende at skulle undervise eller facilitere online, men lad ikke frygten for at være på kamera holde dig tilbage for at afholde online arrangementer.

Vi arbejder sammen med Ann Hjort, en dygtig og professionel skuespiller, der har medvirket i mange tv-produktioner og skuespil. Ann har lavet et online skærmtræningskursus, som giver dig indblik i, hvordan du kommer til at fremstår imødekommende og professionel på en skærm. Derudover får du redskaber til:

I

Kropssprogets betydning

I

Hvor stor en forskel korrekt lysopsætning gør

I

Blikretning og påklædningens betydning

I

Stemmeføring og intonation

Skærmtræning er et kursus som kun du køber adgang til. Det er forbudt at dele med andre. Kurset koster kr. 495,- ekskl. moms.

Få eksklusiv adgang til kurset i 7 dage

Køb adgang til skærmtræning med Ann Hjort i 7 dage, ved at udfylde nedenstående formular. Kurset bliver sendt på mail efter bekræftelse.

skærmtræning kursus

Derfor er skærmtræning vigtig

Rolig og engageret

Præcis som en fysisk præsentation, bemærker deltagerne hurtigt, hvis du ikke føler dig tryg. Du lærer på kurset, hvordan du fremstår rolig over for dine deltagere.

Professionel fremtoning

Når du lærer at bruge din stemme korrekt og kan skifte tonelejde alt efter kontekst, vil du opleve, at dine deltagere bliver mere aktive, fordi dit engagement virker højere. Du lærer på kurset, hvordan du får styr på din stemmeføring og fremstår mere engageret.

Brugen af mimik

Dit ansigt og mimik er med til at understrege pointer og kan bruges som et aktivt redskab. Du lærer at gøre brug af dit ansigt og mimik til at fremme dine budskaber.

Mindset

Du lærer, hvordan dit mindset og indstilling kan løfte din online formidling til helt nye højder.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: