Online undervisning

– til medarbejdere og virksomheder

Forside > Online undervisning

Online

Online undervisning til medarbejdere og virksomheder 

Hos Wecademy hjælper vi årligt virksomheder og medarbejdere med at spare både tid og penge på uddannelse online. Her taler vi ikke blot om online undervisning til virksomheder, der foregår på virksomheden, men også nem online undervisning af medarbejdere, der lige så vel kan foregå hjemme fra medarbejderens sofa. 

Vi gør det let for virksomheder og medarbejdere at holde sig up-to-date uden at skulle bruge store summer penge på transport, overnatning og bespisning. Vi gør det let for alle:

  • At tilegne sig ny viden og læring
  • At deltage i vidensdeling
  • At pleje at fagligt netværk
  • At kommunikere live online

Vi tilbyder såvel læring som praksis indenfor online kurser, konferencer, præsentations- og skærmteknikker samt markedsføring og E-facilitering. 

Fjernundervisning sparer tid og penge

Vi gør den online verden let og tilgængelig samtidig med, at vi sparer virksomheden for både tid og penge. Hos Wecademy sørger vi for at klæde såvel medarbejdere som virksomheder trygt på til den online verden, som de færdes i.

Uanset om det drejer sig om konference software, teknisk support, facilitering af webinarer eller noget helt fjerde, så skaber vi den tryghed, der skal til for at komme sikkert i mål med deling af eller tilegnelse af ny og vigtigt viden.

Online uddannelse for medarbejdere

Måske er der en eller flere medarbejdere, der er i behov for efteruddannelse eller anden uddannelse, der er nødvendig i forhold til den daglige arbejdsgang. Med online kurser, så kan såvel medarbejder som virksomhed på ingen tid komme i mål med denne vidensdeling.

Et samarbejde med Wecademy er ikke alene en hurtig og effektiv måde at opgradere en medarbejder eller virksomhed på – det er også en tryg og overskuelig måde, hvorpå alle oplever en win-win før, under og efter den online læring.

Så smart er smartlearning online

Hjemmeundervisning er en smart og effektiv måde at tilegne sig viden. Her er du ikke begrænset af tid og sted, men kan tilegne dig viden, når det passer dig.

Med live kurser kan Wecademy eksempel hjælpe en medarbejder undervejs, hvis der er problemer med at logge ind, stille spørgsmål til underviseren eller på anden måde behov for tekniske eller praktiske informationer omkring det pågældende kursus. 

Ønsker du som virksomhed at afholde et webinar, så tilbyder vi også tilrettelæggelse, underviser og facilitering af store dele af processen, således, at personen, der afholder webinaret, udelukkende kan koncentere sig om at være “live”. Vi gør den online verden tryg og let tilgængelig.

Tilegn dig ny viden og læring

Vi skaber nærhed på distancen

Pleje af dit faglige netværk

Kommuniker live online

Online uddannelse for medarbejdere

Efter et veloverstået webinar sidder jeg tilbage med en fornemmelse af at være taget i hånden igennem hele processen af Anne-Mette.

Til at starte med fik jeg gode input til hvordan min præsentation ville stå endnu skarpere på skærmen.

Det vigtigste for mig var nok skærmtræningen, hvor jeg både fik input til hvordan jeg selv leverede budskabet og fik lov til at lege med teknikken.

Et webinar kan godt trigge lidt nervøsitet, da man ikke kan se modtagerne og der er mange ting man skal huske på.

Forberedelsen gjorde at jeg følte mig godt tilpas og leverede præsentationen til min egen tilfredshed.

Jeg er sikker på at det også kunne mærkes af modtagerne

Jan Kruse Hansen

Direktør, Australian Bodycare

Møde?

Book et mødelokale

Der er meget i transport at spare, når man holder sit møde online. Samtidig kan store møder også afholdes online og skabe masser af værdi og fællesskab samtidig.

Fakta

Professionelle webinarer

%

Ønsker at deltage på flere webinarer

%

Af vores deltagere er meget tilfredse

Kontakt os

Kontor

Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os