Online uddannelse

Tag kontrol over dit online event med vores facilitator uddannelse

 

Og få samtidig styr på den tekniske del, så du kan fremstå lige så selvsikker foran skærmen, som du gør når du holder fysiske oplæg.

Uddannelsen foregår over 1 dag og har stor fokus på hands-on erfaring. Du får lov at prøve kræfter med det online univers, når du til sidst skal afholde dit eget mini webinar, som vores ekspert giver feedback og sparring på.

I

Det gode online event fra a-z

I

Få styr på interaktion og køreplanen

I

Teknisk grundforståelse af platformen

I

Fokus på dit eget materiale

Online uddannelse

Online uddannelse for alle niveauer

Vores online uddannelse omhandler dig og dit behov. I vores indledende snak finder vi ud af, hvordan vi bedst planlægger undervisningen ud fra dine forudsætninger.

Vi laver både undervisning for enkeltpersoner og hold og prisen for vores online uddannelse varierer alt efter hvor mange der deltager i undervisningen.

I

Skræddersyet efter dine behov

I

Enkelt- og virksomhedshold

I

Stor fokus på dine egne erfaringer

Bliv ringet op af vores webinar ekspert

Har du brug for hjælp, så kontakt mig. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine behov.

Anne-Mette

Hvordan foregår vores uddannelse?

Videomateriale

Vi samarbejder med professionelle skuespillere og inden uddannelsesstart modtager du 2 videoer, der klæder dig på i forhold til materiale og skærmfremtræden.

Teknisk grundforståelse

Uddannelsen starter med en grundforståelse af platformen, da det tekniske er en forudsætning, for at kunne gennemføre et online event med succes.

Den gode deltageroplevelse

Derefter gennemgår vi den altafgørende drejebog og de tekniske virkemidler på den online platform der gør, at både du og deltagerne får en fantastisk oplevelse.

Hands-on erfaring

Til sidst skal du selv afholde et miniwebinar, med udgangspunkt i dit eget materiale, som vi har modtaget på forhånd, med udgangspunkt i hvad du lige har lært

Wecademy logo

Wecademy er en landsdækkende livestreamings virksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier