ONLINE KURSER HOS WECADEMY
VI SIKRER DIG TRYGHED OG TROVÆRDIGHED!

KÆRT BARN HAR MANGE NAVNE


Online kurser, webinarer, e-learning… kært barn har virkelig mange navne!

Hver dag interagerer med teknologi, der tilbyder os revolutionerende mange muligheder, igennem hvilken vi både kan tilgå ny viden og samtidig tilegne os ny læring via forskellige former for online kurser.

Et online kursus er et super enkelt, fleksibelt og effektivt værktøj til at få adgang til ny viden, idet det varer mellem 1-1,5 time. Du deltager direkte fra din arbejdsplads, derhjemme eller et helt tredje sted.

Emnerne kan omhandle alt lige fra konflikthåndtering og det gode kollegaskab til personalejura og præsentationsteknik. Der er således ingen grænser for emnerne. 

VORES ONLINE KURSER ER FOR ALLE


For mere end tre år siden blev Wecademy grundlagt. Wecademy har specialiseret sig i at lave online kurser (webinarer), og vi samarbejder med det ordinære uddannelsessystem og freelancekonsulenter, hvor alle kender læringsbegreberne samt den pædagogiske opbygning.

Vi har et fællesskab af konsulenter, der alle har det til fælles, at deres faglighed er høj, og at de har læringskompetencerne på plads! Det er dét, der sikrer et succesfuldt online kursus med faglig substans!

Fordi formen er så fleksibel og lettilgængelig, og fordi den ikke kræver, man skal være et bestemt sted, er de for alle, der ønsker at blive fagligt opdateret inden for en speciel disciplin.

Hos Wecademy favner vi fagligt bredt, hvilket vil sige, at vi afholder online kurser inden for mange forskellige emner, brancher og erhverv.

Wecademy skaber værdi!

Med os som samarbejdspartner
er du og dit online kursus i trygge hænder.

Med online kurser hos Wecademy er du sikret glade deltagere
Wecademy kan skabe succes på dine online kurser

Her får du et udpluk af vores ydelser

Nedenstående er vores mest efterspurgte.
Du kan se en oversigt over alle vores ydelser oppe i menuen.

FOREDRAG – MYTER OG MULIGHEDER OM WEBINARER

For dig, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med det at lave et online kursus, er det en rigtig god idé at bestille et foredrag. På denne måde kan du lære mere om, hvad et online kursus er, hvad det kan, og på hvilke måder det kan være en fordel at anvende i din virksomhed.

E-FACILITERING

En af de bedste måder at skabe et succesfuldt online kursus på er ved at have en e-facilitator med.
E-facilitatorens opgave er at skabe dynamik og interaktion på kurset. Samtidig sørger vedkommende for at aflaste underviseren ved blandt andet at sørge for, at deltagernes spørgsmål noteres og besvares. Dette forbedrer underviserens formidling.

KOMPLET WEBINAR 

Når du bestiller et komplet webinar, slipper du for at bekymre dig om alt det praktiske – det tager vi os nemlig af. Vi har mange års erfaring med at lave online kurser, og derfor ved vi, præcis hvordan et kursus skal skrues sammen, så det fungerer optimalt. Vi har desuden et stort netværk af læringskonsulenter med en høj faglighed.