ca
Online arrangement

100% online event – den simple og fleksible løsning

 

Uanset om det er et online møde, webinar, konference eller generalforsamling, kan de sagtens afvikles 100% online. Vi har erfaringen og den tekniske ekspertise til at løfte dit online arrangement med blandt andet personlig velkomstlobby, interaktion, musik, og deltagerinvolvering. Vi sørger for at dit online event bliver en succes.

I

Projektledelse og hjælp til hele processen

I

100% styr på teknik og interaktion

I

Prisvenlig og fleksibel løsning

Online arrangement

Tag en snak med vores projektleder, Ane-Sofie, om dit næste online event.

Ane-sofie er uddannet tv-tilrettelægger og har stor erfaring med at lede både små og store online arrangementer. Hun har stor fokus på den gode oplevelse, både for dig og dine deltagere.

Virtuel konference

Fordele ved et 100% online event

Stor fleksibilitet og alle kan være med

Deltagere fra hele verden kan være med på en online begivenhed og du kan få de dygtigste specialister med fra ind- og udland.

z

Lige vilkår for alle der deltager

Vi styrer det tekniske og kan slå mikrofon til og fra efter dine ønsker. Alle deltager på lige vilkår og sammen styrer vi slagets gang.

Introduktion og interaktion

Inden start introducerer vi de vigtigste funktioner på platformen og informerer om, hvordan det online event kommer til at forløbe.

Evaluering og optagelse

I slutningen kan vi evaluere og sender rapporten til dig efterfølgende, sammen med en tilklippet version af dit online arrangement.

Wecademy logo

Wecademy er en landsdækkende livestreamings virksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier