Hvorfor vælge Wecademy?

Fordi vi tror på, at viden er styrke. 

Vi vil styrke din virksomhed gennem bedre vidensdeling

Vi har teknikken og erfaringen

Bag Wecademy står Danmarks mest erfarne webinar- facilitatorer og et teknisk setup, som kan alt det, et professionelt webinar skal kunne – og meget mere. Hos os får du et webinar, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten af hverken teknik, format eller indhold. 

Vi har underviserne

Vi har et meget stort netværk af undervisere, som træder til, når kunder efterspørger “Den perfekte underviser” til et bestemt webinar. De er alle udvalgt for deres faglighed og evne til at brænde igennem, også når publikum sidder på den anden side af skærmen.

Anne-Mette Rønholt

Indehaver, kursusdesigner, E-facilitator og webinarspecialist

Anne-Mette er grundlægger af Wecademy, som hun startede i 2014. Med Wecademy ønsker hun at gøre det muligt for alle at tilegne sig viden – fleksibelt og enkelt.

Hun leverer, faciliterer og udarbejder indhold til webinarer. Samtidig er det hende, der finder den helt rette underviser til at formidle emnet blandt vores unikke netværk af læringskonsulenter.

Anne-Mette er således bindeleddet mellem Wecademys mange samarbejdspartnere. Og hun er den, der gør Wecademy så unik – netop grundet sit omfattende netværk af undervisere med høj faglighed og sin erfaring med at udvikle webinarer.

Når Anne-Mette ikke faciliterer konkrete webinarer, planlægger kurser eller udvikler nye løsninger, er hun sandsynligvis opslugt af en telefonsamtale med en samarbejdspartner eller i gang med at udvikle virksomheden.

Helle Mortensen

Læringsekspert og E-facilitator

Helle er tilknyttet Wecademy som læringsekspert, webinar-facilitator.

Helle har en enorm viden om, hvordan mennesker lærer – og den viden deler hun gerne ud af.

Når Helle ikke faciliterer konkrete webinarer, afholder kurser eller udvikler nye løsninger, er hun sandsynligvis opslugt og fordybet i en god bog, gerne faglitterært.

Hun motiveres af at dele den viden, hun får igennem bøgerne, med andre.

Nanna Sero

Læringsekspert og E-facilitator

Nanna er tilknyttet Wecademy som læringsekspert, webinar-facilitator.

Nanna har en stor viden om læring og mange års undervisningserfaring. Hun faciliterer webinarer på engelsk, svensk, spansk og fransk.

Når Nanna ikke faciliterer konkrete webinarer, underviser hun expats i dansk hos en stor international virksomhed, og ellers er hun måske fordybet i en yoga session som instruktør.

Hun ønsker og tilstræber, at hendes undervisning skaber læring og positiv forandring for den enkelte oplægsholder.

Mette Clemmensen

Studiemedhjælper 

Mette er tilknyttet Wecademy som studiemedhjælper inden for markedsføring og kommunikation.

Mette har en baggrund som salgsassistent og salgskonsulent og har blandet andet boet i Spanien i 2,5 år, hvor hun har arbejdet med telemarketing inden for B2B og B2C. Derfor ved Mette, hvad det betyder at levere en god og professionel kundeservice.

Når Mette ikke er i Wecademy, er hun måske fordybet i en god bog – eller er social med hendes venner og familie. Hun holder af naturen og den friske luft sammen med sin hund.

Hun ønsker og tilstræber, at hendes kommunikation omkring webinarer og digital undervisning bliver formidlet tydelig, så målgruppen bliver guidet i Wecademys retning – og flere kan få glæde af den fleksible undervisningsform.

Hvorfor er vi her, og hvad vil vi?

 

Vi er her, fordi vi vil gøre vidensdeling og undervisning lettere

Vi vil være Danmarks foretrukne samarbejdspartner, når viden skal deles på et webinar. Vi leverer tryghed gennem grundig vejledning, når virksomheder såvel som organisationer og konsulenter søger hjælp til at afholde webinarer. Vi mener, at kompetencer og kvalitet går hånd i hånd, når vi skal sikre det optimale indhold og den optimale oplevelse.

 

Hvad vil vi?

Vi vil udbrede kendskabet til og begejstringen for webinarer, for at så mange som muligt kan få gavn af det store potentiale og de mange muligheder, som webinarer indeholder. Ved at lytte til vores kunder og imødekomme deres behov sikrer vi den ideelle professionelle løsning til videndeling på tværs af grænser. På den måde kan alle lære nyt, uanset hvor de befinder sig.

Wecademy – Dit online mødelokale

Fordele ved et webinar

Wecademy Klima Sketch

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os