Hvorfor vælge Wecademy?

Fordi vi tror på, at viden er styrke 

Vi vil styrke din virksomhed gennem bedre vidensdeling.

Vi har teknikken og erfaringen

Bag Wecademy står Danmarks mest erfarne Webinar facilitator og et teknisk setup, som kan alt det, et professionelt webinar skal kunne – og meget mere. Hos os får du et webinar, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten af hverken teknik, format eller indhold. 

Vi har underviserne

Vi har et meget stort netværk af undervisere, som træder til, når kunder efterspørger “Den perfekte underviser” til et bestemt webinar. De er alle udvalgt for deres faglighed og evne til at brænde igennem, også når publikum sidder på den anden side af skærmen.

Anne-Mette Rønholt

Indehaver, kursusdesigner, E-facilitator og webinarspecialist

Anne-Mette er grundlægger af Wecademy, som hun startede i 2014. Med Wecademy ønsker hun at gøre det muligt for alle at tilegne sig viden – fleksibelt og enkelt.

Hun leverer, faciliterer og udarbejder indhold til webinarer. Samtidig er det hende, der finder den helt rette underviser til at formidle emnet blandt vores unikke netværk af læringskonsulenter.

Anne-Mette er således bindeleddet mellem Wecademys mange samarbejdspartnere. Og hun er den, der gør Wecademy så unik – netop grundet sit omfattende netværk af undervisere med høj faglighed og sin erfaring med at udvikle webinarer.

Når Anne-Mette ikke faciliterer konkrete webinarer, planlægger kurser eller udvikler nye løsninger, er hun sandsynligvis opslugt af en telefonsamtale med en samarbejdspartner eller i gang med at udvikle virksomheden.

Helle Mortensen

Læringsekspert og E-facilitator

Helle er tilknyttet Wecademy som læringsekspert, webinar-facilitator.

Helle har en enorm viden om hvordan mennesker lære og den viden deler hun gerne ud af.

Når Helle ikke faciliterer konkrete webinarer, afholder kurser eller udvikler nye løsninger, er hun sandsynligvis opslugt og fordybet i en god bog, gerne faglitterært.

Den viden hun får, motiveres hun i høj grad af, at dele med andre.

Hvorfor er vi her, og hvad vil vi?

 

Vi er her, fordi vi vil gøre vidensdeling og undervisning lettere

Vi vil være Danmarks mest foretrukne samarbejdspartner, når viden skal deles på et webinar. Gennem grundig vejledning og hjælp vil vil vi udmærke os som den mest efterspurgte samarbejdspartner, når virksomheder såvel som organisationer og konsulenter søger hjælp til at afholde webinarer. Vi mener, kompetencer og kvalitet går hånd i hånd for at sikre det optimale indhold og den optimale oplevelse.

 

Hvad vil vi?

Vi vil udbrede kendskabet til og begejstringen for webinarer, således at så mange som muligt kan drage fordel af det store potentiale og de mange muligheder, som webinarer indeholder. Ved at lytte til vores kunder og imødekomme deres behov sikrer vi den ideelle, professionelle løsning til videndeling på tværs af grænser. På den måde kan alle lære nyt, uanset hvor de befinder sig.

Wecademy – Dit online mødelokale

Fordele ved et webinar

Wecademy Klima Sketch

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os