Hvorfor skal du vælge os?

Vores erfaring og netværk giver jeres oplægsholdere tryghed og succes.

Forside > Om os

Om os

Anne-Mette Rønholt

Indehaver, kursusdesigner, E-facilitator og webinarspecialist

Anne-Mette er grundlægger af Wecademy, som hun startede i 2014. Med Wecademy ønsker hun at gøre det muligt for alle at tilegne sig viden – fleksibelt og enkelt.

Hun leverer, faciliterer og udarbejder indhold til webinarer. Samtidig er det hende, der finder den helt rette underviser til at formidle emnet blandt vores unikke netværk af læringskonsulenter.

Anne-Mette er således bindeleddet mellem Wecademys mange samarbejdspartnere. Og hun er den, der gør Wecademy så unik – netop grundet sit omfattende netværk af undervisere med høj faglighed og sin erfaring med at udvikle webinarer.

Når Anne-Mette ikke faciliterer konkrete webinarer, planlægger kurser eller udvikler nye løsninger, er hun sandsynligvis opslugt af en telefonsamtale med en samarbejdspartner eller i gang med at udvikle virksomheden.

Læs mere om Anne-Mette

Om Anne-Mette

Anne-Mette har solid faglig viden og erfaring i udvikling og design af træningsforløb. Hun har et grundigt kendskab til det ordinære uddannelsessystem kvag de mange år, hun har arbejdet på Innovationsfabrikken i Kolding. Desuden har hun arbejdet med kompetenceudvikling på alle niveauer, herunder AMU, Akademi, Diplom, HD og Master.

Af denne årsag samarbejder Wecademy med flere forskellige uddannelsesinstitutioner, hvorfor det er muligt at få ECTS-point på de forløb, vi planlægger.

Hun har desuden også kendskab til de forskellige certificeringer inden for projektledelse.

Anne-Mettes viden og Wecademys netværk af læringskonsulenter bringes i spil over for organisationer, virksomheder og kommuner, når de skal have udviklet deres træningsforløb.

Erfaringer

Anne-Mette har været mange i netværk og arbejdet som koordinator og facilitator på utallige webinarer langt over de 100.

Anne-Mette har arbejdet for flere organisationer med kursus design og har hjulpet dem til et solide og stærke kursusforløb bliver til produkter.

Passion

Anne-Mette brænder for viden og forstår, at den kun opnår værdi, når den udveksles mellem mennesker. Det er denne passion, der ligger til grund for Wecademys grundlæggelse, hvor viden kan deles, hvornår som helst og til hvem som helst på en billig og fleksibel måde, hvor alle kan være med.

Om os

Helle Mortensen

Læringsekspert og e-facilitator

Helle er tilknyttet Wecademy som læringsekspert, webinar-facilitator.

Helle har en enorm viden om hvordan mennesker lære og den viden deler hun gerne ud af.

Når Helle ikke faciliterer konkrete webinarer, afholder kurser eller udvikler nye løsninger, er hun sandsynligvis opslugt og fordybet i en god bog, gerne faglitterært.

Den viden hun får, motiveres hun i høj grad af, at dele med andre.

Læs mere om Helle

Om Helle

Helles erfaring stammer fra 20 år med konsulent- og kompetenceudviklingsopgaver for den offentlige og private sektor.

Erfaringer

Helle er meget inspireret af hvordan mennesker lære, og lære af hinanden, men også om, hvordan vi kan udnytte de digitale muligheder og værktøjer som vi har til rådighed. I sit arbejde lægger hun stor vægt på at skabe gode rammer og tillidsfulde samarbejdsrelationer.

Passion

Helle deler Anne-Mettes store interesse og passion for videndeling, læringsnetværk og facilitering. Helle har selv afholdt mange webinarer og den erfaring deler hun gerne ud ad. Helle er er drevet af læring og det at dele viden og forbinde mennesker.

Om os

Det skal ikke være sværere for mennesker i Hanstholm eller Haderslev at blive fagligt opdateret, end det skal for mennesker i Hellerup.

Vision

Vi vil være Danmarks mest foretrukne samarbejdspartner, når viden skal deles på et webinar. Gennem grundig vejledning og hjælp vil vil vi udmærke os som den mest efterspurgte samarbejdspartner, når virksomheder såvel som organisationer og konsulenter søger hjælp til at afholde webinarer. Vi mener, kompetencer og kvalitet går hånd i hånd for at sikre det optimale indhold og den optimale oplevelse.

 

Mission

Hos Wecademy ønsker vi at udbrede kendskabet til og begejstringen for webinarer, således at så mange som muligt kan drage fordel af det store potentiale og de mange muligheder, som webinarer indeholder. Ved at lytte til vores kunder og imødekomme deres behov sikrer vi den ideelle, professionelle løsning til videndeling på tværs af grænser. På den måde kan alle lære nyt, uanset hvor de befinder sig.

 

Møde?

Book et mødelokale

Der er meget i transport at spare, når man holder sit møde online. Samtidig kan store møder også afholdes online og skabe masser af værdi og fællesskab samtidig.

Kontakt os

Kontor

Vesterballevej 5
7000 Fredericia

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os