fbpx

Om WECADEMY

Skab uforglemmelige online events uden besvær!

Med erfaring siden 2014 er vi nogle af de førende eksperter inden for blandt andet webinarer, podcast, livestreaminger og videoproduktion. Hos WECADEMY er vi eksperter i at gøre online arrangementer til en succes, selv for dem, der ikke er fortrolige med den digitale verden.

Vi har allerede stået bag et imponerende og varieret udvalg af projekter, herunder Danmarks største seksualundervisningsdag, live online undervisning for forældre til ordblinde børn og udvikling af fagligt indhold til webinarrækker for flere af Danmarks største A-kasser.

Vi har også haft fornøjelsen af at støtte teknisk facilitering for Rigsrevisionens husmøder og flere pensionsselskaber samt udvikle tematiserede events i TV-skala. Vores erfaring spænder bredt, lige fra optagelse af indhold til webinarer “live on tape” til instruktion af en lille fiktionsfilm som en del af en ny strategi. Vi er også stolte af vores podcastproduktion, der både omfatter arbejde for virksomheder og vores egen podcast, Indsigt med Udsigt.

 

Med WECADEMY som partner

Når du samarbejder med WECADEMY, behøver du ikke bekymre dig om detaljerne. Vi tager os af alt fra modtagelse af tilmeldinger til nedklipning af events og streaming via vores eget site, WECADEMYLive. Vores dedikerede hold af specialister er her for at sikre, at din virksomheds online arrangementer bliver præsenteret i bedste billede- og lydkvalitet.

Vi går op i interaktion og engagerende oplevelser, og vores netværk af eksperter sikrer, at dit arrangement får de rette deltagere og indholdseksperter. Lad os hjælpe dig med at bringe dit online event til TV-skala og stå bag dig hele vejen med kvalificeret sparring.

Vores uddannede TV-tilrettelægger kan hjælpe med at udvikle et spændende og unikt program til lige netop din virksomhed, så I bliver genkendt for spændende indhold. Vi bygger både studier op hos virksomheder og kan tilbyde sparring i den forbindelse, og du kan også benytte vores egne studier.

Vi har desuden vores egen dygtige huspsykolog, som sikrer både os og vores kunder, at der er evidens for det indhold, vi sender ud i vores større produktioner. Det er en god sikkerhed for vores samarbejdspartnere og for WECADEMY.

Herunder kan du møde de dygtige medarbejdere hos Wecademy, der altid står klar til at hjælpe dig. Du finder også vores vision og mission samt ESG ansvar.

 

Anne-Mette Rønholt

Anne-Mette Rønholt

Direktør, webinarekspert, online eventdesigner og projektleder

E-mail – anne-mette@wecademy.dk

Tlf – 20 88 67 67

Læs mere om Anne-Mette her

Tilbage i 2014 var det de færreste der vidste hvad et webinar var. Men det holdte ikke Anne-Mette tilbage der startede Wecademy, efter mange år i konsulent og rekrutteringsbranchen.

Hun troede på at læring, seminarer og konferencer kunne gøres smartere, og at alle skulle have mulighed for at dygtiggøre sig fleksibelt – uden at starte bilen.

Her, mange år og en Corona pandemi senere, ved alle hvad webinar, Zoom, Teams, og livestreaming er.

For Anne-Mette handler det nu om at højne kvaliteten på online arrangementer – til gavn for både afsenderen og deltageren.

Ane-Sofie Rasmussen

Ane-Sofie Rasmussen

TV-tilrettelægger, hybrid producer og film/tv-fotograf

E-mail – ane-sofie@wecademy.dk

Tlf – 20 88 69 03

Læs mere om Ane-Sofie her

Ane-Sofie er TV-tilrettelægger og har været med ombord siden 2020. Før Wecademy var hun på flere TV-produktioner, blandt andet ‘Hofleverandørerne’ på TV2 og ‘Gift ved første blik’ på DR.

Hun elsker at skabe den gode fortælling, og ved hvad det betyder for et online arrangement, så man holder deltagerne engagerede og interessede – og har fået noget ud af at deltage.

Sia Leth Hauritz

Sia Leth Hauritz

Markedsføring, podcastvært og tilrettelægger

E-mail – sia@wecademy.dk

Tlf – 20 88 61 66

Læs mere om Sia her

Sia arbejder med markedsføring og kommunikation, både internt men også i forbindelse med de større projekter.

Sia producerer også podcast for Wecademys kunder og er vært på vores egen podcast ‘Indsigt med Udsigt’ – den lokale podcast i Middelfart, hvor vi har hovedsæde.

 

Thomas Markersen

Thomas Markersen

Cand. psych. aut., erhvervspsykolog, podcastvært, TV-ekspert og projektleder

E-mail – kontakt@wecademy.dk

Læs mere om Thomas her

Thomas er autoriseret psykolog, og var medvirkende ekspert i Gift ved Første Blik sæson 3.

Han har været projektleder hos os af flere omgange, og er en vigtig del af udviklingen af større projekter.

Thomas ser tingene i et større perspektiv og giver kontekst til bestemte problemstillinger.

Søren Pingel

Søren Pingel

Livestreaming producer

E-mail – kontakt@wecademy.dk

Læs mere om Søren her

Søren er livestreamingproducer og har mange års erfaring.

Han har blandt andet produceret Go’Morgen Danmark.

Vi arbejder sammen med Søren når vi producerer store webinarer der skal ligne TV, eller hvis I har behov for at producere hybride events og studiet skal bygges op hos jer.

Gustav

Gustav Bech Christensen

Eventtekniker og livestreaming producer

E-mail – kontakt@wecademy.dk

Læs mere om Gustav her

Gustav er livestreaming producer og ham arbejder vi sammen med i vores studie i Middelfart og on-location.

Johnny Bondo

Johnny Bondo Nielsen

TV- og videofotograf

E-mail – kontakt@wecademy.dk

Læs mere om Johnny her

Johnny er vores samarbejdspartner hvis der skal laves en større filmproduktion.

Johnny er film- og TV-fotograf, og er manden bag kameraet på bl.a. Den store bagedyst og Bonderøven.

Anders Christian Dahl

Anders Christian Dahl

Fotograf og dronepilot

E-mail – kontakt@wecademy.dk

Læs mere om Anders her

Anders er TV-fotograf. Han har været fotograf på flere programmer på både TV2, DR og Nordisk Film – blandt andet ‘Spise med Price’. Anders arbejder vi sammen med ved større videoprojekter. 

Skærmtræningskursus med Ann Hjort

Ann Hjort

Professionel skuespiller og skærmtræner

E-mail – kontakt@wecademy.dk

Læs mere om Ann her

Ann Hjort er skuespiller og mange kan nok genkende hendes stemme.

Hos WECADEMY er hun den som kan lære dig at fremstå selvsikkert og troværdigt på skærmen, når du skal afholde et online arrangement.

Husk at du kan købe vores skærmtræningskursus med Ann Hjort lige her

Martin Køhler

Martin Køhler Jørgensen

Videofotograf, tilrettelægger og underviser

E-mail – kontakt@wecademy.dk

Læs mere om Martin her

Martin er fotograf og filminstruktør. Han har arbejdet meget med dokumentargenren, og ham trækker vi ind i vores samarbejde med ved større filmiske projekter.

 

Vision

Vi ønsker at gøre videoproduktion, online arrangementer og livestreaming til en tryg oplevelse for alle, både arrangør og deltager. Wecademy vil forenkle de komplicerede processer og hjælpe med at sende værdifuldt indhold ud til hele landet. Igennem professionelle online arrangementer og videoproduktion, ønsker vi at højne niveauet og digitaliseringsprocessen for både små og store virksomheder.

Mission

WECADEMY inspirerer til engagerende online arrangementer, hvor deltagerens gode oplevelse er i højsædet. Igennem tilrettelæggelse og interaktion skaber vi online events, der er værd at deltage i. Vi skræddersyer altid eventet efter kundens specifikke behov.

Vi skaber tryghed ved at rådgive og hjælpe med at håndtere nogle af de komplicerede processer på et online arrangement, som projektledelse, tilrettelæggelse, produktion og teknikken bag.

ESG

Selvom vi som SMV ikke er forpligtet på at aflægge et ESG-regnskab er vi i WECADEMY alligevel vores ansvar bevidst og arbejder målrettet på at gøre en indsats for at forbedre vores samfund. Herunder kan du få et overblik over vores virksomheds ansvar.

Klima

WECADEMYs mission har altid været baseret på et ønske om at reducere brug af transport og gøre viden mere tilgængelig. Vi gør dette ved at hjælpe organisationer med at flytte vigtige møder, videndeling og undervisning fra fysisk til online.

Vi tror på, at geografi ikke skal skille os ad og ved at prioritere onlineformatet, kan vi få adgang til eksperter og viden uden behov for at rejse langt.  

Lokalsamfundet

WECADEMY står bag podcasten Indsigt med Udsigt, som er skabt til vores lokalsamfund. I podcasten inviterer vi gæster ind, som enten bor i Middelfart eller har haft en tilknytning til byen på et tidspunkt i deres liv. De giver en indsigt i deres personlige historie, karriere, og hvordan de har formået at gøre en forskel, både i og uden for Middelfart.

Vores podcast giver branding til lokale erhvervsdrivende. Samtidig fungerer den som et værktøj, som tilflyttere såvel som indfødte kan bruge til at lære deres hjemby bedre at kende.

Sociale forhold

I WECADEMY vil vi være med til at gøre en positiv forskel for vores samfund og tage ansvar for sociale forhold. Det gælder både lokalt og på landsplan.  

Vi arbejder på at fremme trivsel og arbejdsmiljø.

I 2023 modtog vi fondsstøtte til at gennemføre projektet ”Den Gode Lærlingeleder”, som har til hensigt at fremme trivsel blandt lærlinge på danske erhvervsuddannelser. Vi tog ansvar for at skabe bevidsthed om den særlige rolle, som den lærlingeansvarlige har og var med til at give flere virksomheder indsigt i vigtigheden af trivselsspørgsmålet og indsatser, der kan være med til at styrke trivsel.

Manglen på faglærte er en af nutidens og fremtidens store samfundsudfordringer, og WECADEMY ønsker at være med til at gøre en indsats for at forbedre situationen.

Ved at styrke trivsel blandt lærlinge, kan vi mindske uddannelsesfrafald og på sigt øge antallet af faglærte. Man kan se og læse mere om vores fondsstøttede indsats på lærlingeliv.dk.  

Neurodiversitet og ordblindesagen

Hos WECADEMY er vi opmærksomme på de udfordringer og muligheder vores samfund har med neurodiversitet. Vi har selv en neurodivers arbejdsplads og har kontinuerligt ønsket at ansætte og samarbejde med mennesker med diagnoser eller andre sociale udfordringer.

Vi tager praktikanter og har i flere omgange søgt nye medarbejdere gennem jobcenterinitiativer. Vi arbejder målrettet på, at alle medarbejdere skal have arbejdsopgaver, som matcher deres kognitive forudsætninger og har fokus på at fremme vores samarbejdsdynamik baseret på psykologiske indsigter.  

Vi har igennem flere samarbejdet med Ordblindeforeningen for at støtte ordblinde personer i Danmark. Vi har produceret webinar og video for Ordblindeforeningen samt samarbejdet om at søsætte andre indsatser, der kan øge bevidstheden om ordblindhed og styrke viden om ordblindhed både for ordblinde og deres venner og familien.

Vi støtter Ordblindeforeningen, fordi de har en vigtig rolle i at varetage ordblindes politiske interesser og skabe tilbud som fremmer ordblindes trivsel.  

Wecademy støtter ordblindeforeningen

logo

Følg med på vores sociale medier:

Kontakt

kontakt@wecademy.dk

+45 71 99 70 79

Torvet 1, 2. sal, 5500 Middelfart

Smedeland, 2600 Glostrup

Landsdækkende service

Vilkår og betingelser