Hvorfor vælge Wecademy?

Fordi vi tror på, at viden er styrke 

Vi kan styrke din virksomhed gennem bedre vidensdeling

Vi har teknikken og erfaringen

Bag Wecademy står Danmarks mest erfarne webinar- facilitatorer og et teknisk setup, som kan alt det, et professionelt webinar skal kunne – og meget mere. Hos os får du et webinar, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten af hverken teknik, format eller indhold. 

Vi har underviserne

Vi har et meget stort netværk af undervisere, som træder til, når kunder efterspørger “Eksperten” til et bestemt webinar. De er alle udvalgt for deres faglighed og evne til at brænde igennem, også når publikum sidder på den anden side af skærmen.

Anne-Mette Rønholt

Indehaver, kursusdesigner, webinar-vært og webinarekspert

Anne-Mette er grundlægger af Wecademy, som hun startede i 2014. Med Wecademy ønsker hun at gøre det muligt for alle at tilegne sig viden – fleksibelt og enkelt.

Hun leverer, faciliterer og udarbejder indhold til webinarer. Samtidig er det hende, der finder den helt rette underviser til at formidle emnet blandt vores unikke netværk af læringskonsulenter.

Anne-Mette er således bindeleddet mellem Wecademys mange samarbejdspartnere. Og hun er den, der gør Wecademy så unik – netop grundet sit omfattende netværk af undervisere med høj faglighed og sin erfaring med at udvikle webinarer.

Når Anne-Mette ikke faciliterer konkrete webinarer, planlægger kurser eller udvikler nye løsninger, er hun sandsynligvis opslugt af en telefonsamtale med en samarbejdspartner eller i gang med at udvikle virksomheden.

Nanna Sero

Læringsekspert og webinar-vært

Nanna er læringsekspert og webinar-facilitator hos Wecademy. Nanna er uddannet lærer og har stor viden om læring og mange års undervisningserfaring. Hun faciliterer webinarer på dansk, engelsk, og spansk.  

 Hun har faciliteret mange store, internationale konferencer, hvor hun har blik for deltaljen og samtidig bevarer overblikket over de mange oplægsholdere og deltagere. 

 Hendes fokus er at skabe tryghed og tillid hos kunden og oplægsholderne. Og at sørge for, at deltagerne føler sig velkomne og inkluderet, så de går fra konferencen glade og tilfredse. 

 Nanna er også underviser på Wecademys undervisningsmoduler. Her tilstræber hun, at deltagerne opnår viden og færdigheder, så de føler sig klædt på til at facilitere deres egne webinarer og konferencer. 

 Når Nanna ikke faciliterer konferencer hos Wecademy, er hun yogainstruktør i et fitnesscenter. Ellers er hun et stort havemenneske, der finder glæde og ro ved at se dyr og planter trives. 

Ane-Sofie

Ane-Sofie Rasmussen

 

Tilrettelægger og webinar-vært

 

Ane-Sofie er uddannet tv- og medietilrettelægger og har mange års erfaring fra tv-branchen med at tilrettelægge både dokumentarer, reportager og studieprogrammer for både DR og TV2.

Hun har stort fokus på det gode samarbejde med medvirkende og kunder og har hjulpet rigtig mange mennesker til at fremstå afslappede, troværdige og ikke mindst hellt som dem selv, foran kameraet. Det er nemlig noget het andet at tale til et kamera, fremfor at tale til et menneske.

Hos Wecademy står hun for at tilrettelægge møder, kurser og arrangementer ude af huset og, sammen med vores live stream-samarbejdspartnere, afvikle interaktive live stream-arrangementer.

når ikke Ane-Sofie sidder og skriver run downs eller byder velkommen til webinarer, er hun aktiv i lokalmiljøet i Strib, hvor hun er i gang med at starte et folkekøkken op. Hun elsker onsdage, for der går hun til gymnastik med sine børn og det første hun gør om morgenenen er, at tænde for p6 Beat og lave kaffe. Så starter dagen godt.

Michael

Michael kjørvel

 

UX-designer og teknisk ansvarlig

 

Michael har en Cand.it i Informationsvidenskab og har stor viden om hjemmesideoptimering, design og teknik. Han står derfor både for forbedringer på hjemmesiden, den generelle brugeroplevelse og den tekniske support på webinarer. Derudover har han også stor viden omkring markedsføring og sociale medier.

Når Michael ikke sidder dybt begravet i hjemmesiden eller hjælper til med den tekniske support, elsker han at bruge tid med sin familie, træne eller spille computer.

Han ønsker og tilstræber, at hjemmesiden skal være så let tilgængelig som muligt og give besøgeren en god oplevelse.

Ane-Sofie

Charlotte Rhod Larsen

Koordinator og administrativ assistent

 

Det er typisk Charlotte du får i røret når du ringer til Wecademy. Hun er vores blæksprutte i det daglige.

Charlotte motiveres af at rådgive vores kunder, så de får den bedst mulige streaming løsning. Hun er energisk og meget opmærksom på andre, og står stærkt i menneskelige samspil og relationer.

Charlotte har en baggrund som Booking Manager og Personlig assistent med planlægning af arrangementer, formidling af foredrag og kurser.

 

Mette Clemmensen

Studiemedhjælper

Mette er studiemedhjælper hos Wecademy.

 Mette har en baggrund som salgsassistent og salgskonsulent og har blandet andet boet i Spanien i 2,5 år, hvor hun har arbejdet med telemarketing inden for B2B og B2C. Derfor ved Mette, hvad det betyder at levere en god og professionel kundeservice.

Når Mette ikke er i Wecademy, er hun måske fordybet i en god bog – eller er social med hendes venner og familie. Hun holder af naturen og den friske luft.

Hun ønsker og tilstræber, at hendes arbejde omkring webinarer leveres professionelt og hurtigt. Mette står for at færdiggøre guidelines før- og rapporter efter alle webinarer, således vores samarbejdspartnere får den data, som de har behov for lige efter webinaret. 

Ann Hjort

Underviser og skærmtræningsekspert

Vi har et eksklusivt samarbejde med Ann Hjort som er uddannet skuespiller og har igennem årene undervist og rådgivet et hav af virksomhedsledere og medarbejdere i personlig fremtoning. Måske kender du Ann fra TV, hvor hun bl.a. havde rollen som Puk i Nissebanden. Ann er passioneret omkring formidlerens troværdighed og den rolige sikre præsentation.

Hos Wecademy underviser hun i skærmtræning og vigtigheden af, at fremstå professionelt og overbevisende foran skærmen.

Helle Mortensen

Læringsekspert og webinar-vært

Helle er tilknyttet Wecademy som læringsekspert, webinar-facilitator.

Helle har en enorm viden om, hvordan mennesker lærer – og den viden deler hun gerne ud af.

Når Helle ikke faciliterer konkrete webinarer, afholder kurser eller udvikler nye løsninger, er hun sandsynligvis opslugt og fordybet i en god bog, gerne faglitterært.

Hun motiveres af at dele den viden, hun får igennem bøgerne, med andre.

Hvorfor er vi her, og hvad vil vi?

Vision:

Wecademy vil være Danmarks fortrukne samarbejdspartner til virksomheder, organisationer og kommuner i forbindelse med opstart, implementering og forankring af digital læring og videndeling via webinarer, konferencer og online arrangementer.

 

Mission:

Vi har et tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, som vi inspirerer til at skabe vækst og besparelser gennem digital læring og videndeling.

Vi deler vores viden, tilbyder oplæring i digitale værktøjer og faciliterer blandt andet webinarer, som gør det nemt og trygt for virksomheder, organisationer og kommuner at forfølge og opnå digitale mål.

Vi arbejder ud fra teorien om, at gode relationer, netværk og dialog giver det bedste resultat for alle parter – det handler om at ”spille hinanden gode”.

 

 

 

 

Wecademy – Dit online mødelokale

Fordele ved et webinar

Komplette webinarer

Kontakt Wecademy

Kontor

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os