Der er en grund til, at vores navn starter med WE

 

Wecademy samarbejder med mange forskellige virksomheder og producenter og vi mener, at vi er sammen om den digitale succes.  

Anne-Mette

Anne-Mette Rønholt

Indehaver, kursusdesigner, tilrettelægger, online-vært og webinarekspert

 

Anne-Mette er grundlægger af Wecademy, som hun startede i 2014. Med Wecademy ønsker hun at gøre det muligt for alle at tilegne sig viden – fleksibelt og enkelt.

Hun udvikler, tilrettelægger og afholder online arrangementer. Anne-Mette er den kreative sjæl bag ideudviklingen af taleringe online arrangementer.

Anne-Mette er bindeleddet mellem Wecademys mange samarbejdspartnere. Og hun er den, der gør Wecademy så unik – netop grundet sit omfattende netværk af eksperter med høj faglighed og sin erfaring med at udvikle online arrangementer.

Når Anne-Mette ikke faciliterer konkrete webinarer, konferencer, planlægger kurser eller udvikler nye løsninger, er hun sandsynligvis opslugt af en telefonsamtale med en samarbejdspartner eller i gang med at udvikle virksomheden.

Ane-Sofie

Ane-Sofie Rasmussen

Tilrettelægger, hybrid-ekspert og online-vært

 

Ane-Sofie er uddannet tv- og medietilrettelægger og har mange års erfaring fra tv-branchen med at tilrettelægge både dokumentarer, reportager og studieprogrammer for både DR og TV2.

Hun har stort fokus på det gode samarbejde med medvirkende og kunder og har hjulpet rigtig mange mennesker til at fremstå afslappede, troværdige og ikke mindst hellt som dem selv, foran kameraet. Det er nemlig noget het andet at tale til et kamera, fremfor at tale til et menneske.

Hos Wecademy står hun for at tilrettelægge online arrangementer, ude af huset og, sammen med vores live stream-samarbejdspartnere, hvor hun afvikler interaktive hybride stream-arrangementer.

Når ikke Ane-Sofie sidder og skriver run downs eller byder velkommen til online arrangementer, er hun aktiv i lokalmiljøet i Tommerup. Hun elsker onsdage, for der går hun til gymnastik med sine børn og det første hun gør om morgenenen er, at tænde for p6 Beat og lave kaffe. Så starter dagen godt.

Michael

Michael kjørvel

UX-designer, underviser og teknisk ansvarlig

 

Michael har en Cand.it i Informationsvidenskab. Michael er Wecademys tekniker og lynafleder når alt skal klappe på vores online arrangementer. Han har stor viden om hjemmesideoptimering, design og teknik.

Han står derfor både for forbedringer på hjemmesiden, den generelle brugeroplevelse og den tekniske support på vores online arrangementer. Derudover har han også stor viden omkring markedsføring og sociale medier.

Når Michael ikke sidder dybt begravet i hjemmesiden eller hjælper til med den tekniske support, elsker han at bruge tid med sin familie, træne eller spille computer.

Han ønsker og tilstræber, at det tekniske skal være så let tilgængelig som muligt, så alle føler sig trygge og får en god online oplevelse.

Nanna Sero

Læringsekspert, tilrettelægger og online-vært

 

Nanna er læringsekspert, tilrettelægger og online vært hos Wecademy.

Nanna har en stor viden om læring og mange års undervisningserfaring. Hun afholder vores online arrangementer på engelsk, svensk, spansk og fransk.

Når Nanna ikke faciliterer konkrete webinarer og online konferencer så underviser hun vores kunder i hvordan de selv kan tilrettelægge deres online arrangementer , og ellers er hun måske fordybet i en yoga session som instruktør.

Hun ønsker og tilstræber, at hendes undervisning skaber læring og positiv forandring for den enkelte kursist.

Ann Hjort

Underviser og skærmtræningsekspert

 

Vi har et eksklusivt samarbejde med Ann Hjort som er uddannet skuespiller og har igennem årene undervist og rådgivet et hav af virksomhedsledere og medarbejdere i personlig fremtoning. Måske kender du Ann fra TV, hvor hun bl.a. havde rollen som Puk i Nissebanden. Ann er passioneret omkring formidlerens troværdighed og den rolige sikre præsentation.

Hos Wecademy underviser hun i skærmtræning og vigtigheden af, at fremstå professionelt og overbevisende foran skærmen.

Helle Mortensen

Læringsekspert og underviser

 

Helle er tilknyttet Wecademy som læringsekspert og underviser.

Helle har en enorm viden om, hvordan mennesker lærer – og den viden deler hun gerne ud af.

Når Helle ikke afholder online kurser for Wecademys kunder, er hun sandsynligvis opslugt og fordybet i en god bog, gerne faglitterært.

Hun motiveres af at dele den viden, hun får igennem bøgerne, med andre.

Pelle

Pelle Ibrahimovic

Kontorhund og inspirator

 

Pelle er Wecademys kontorhund

Pelle er ikke nogen “morgenmand” og bruger det meste af formiddagen på at hvile sig. Omkring frokost vågner han op og deltager gerne omkring frokostbordet.

Han motiveres af klap på ryggen og at bide i sit tøjdyr.

Når han holder fri elsker han gode lange gåture.

Vision:

WECADEMY vil være Danmarks foretrukne samarbejdspartner til virksomheder, organisationer, regioner og kommuner i forbindelse med udvikling, tilrettelæggelse og afvikling af Livestreaming af online arrangementer.

 

Mission:

Vi har et tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, som vi inspirerer til at skabe interaktive og engagerende online arrangementer.

Vi tilrettelægger både små og store Livestreaminger af online arrangementer og faciliterer blandt andet webinarer, online- og hybride konferencer, som får kunder til at fremstå professionelle.

Vi arbejder ud fra teorien om, at gode relationer, netværk og dialog giver det bedste resultat for alle parter. Der er en grund til, at vores navn starter med WE. Vi tilrettelægger i fællesskab vores Livestreaminger af online arrangementer med ambitionen om, at vi er sammen om digital succes, både for kunder, deltagere og oplægsholdere.

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev