Hvorfor vælge Wecademy?

Fordi vi tror på, at viden er styrke 

Vi kan styrke din virksomhed gennem bedre vidensdeling

Vi har teknikken og erfaringen

Bag Wecademy står Danmarks mest erfarne webinar- facilitatorer og et teknisk setup, som kan alt det, et professionelt webinar skal kunne – og meget mere. Hos os får du et webinar, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten af hverken teknik, format eller indhold. 

Vi har underviserne

Vi har et meget stort netværk af undervisere, som træder til, når kunder efterspørger “Eksperten” til et bestemt webinar. De er alle udvalgt for deres faglighed og evne til at brænde igennem, også når publikum sidder på den anden side af skærmen.

Anne-Mette Rønholt

Indehaver, kursusdesigner, webinar-vært og webinarekspert

Anne-Mette er grundlægger af Wecademy, som hun startede i 2014. Med Wecademy ønsker hun at gøre det muligt for alle at tilegne sig viden – fleksibelt og enkelt.

Hun leverer, faciliterer og udarbejder indhold til webinarer. Samtidig er det hende, der finder den helt rette underviser til at formidle emnet blandt vores unikke netværk af læringskonsulenter.

Anne-Mette er således bindeleddet mellem Wecademys mange samarbejdspartnere. Og hun er den, der gør Wecademy så unik – netop grundet sit omfattende netværk af undervisere med høj faglighed og sin erfaring med at udvikle webinarer.

Når Anne-Mette ikke faciliterer konkrete webinarer, planlægger kurser eller udvikler nye løsninger, er hun sandsynligvis opslugt af en telefonsamtale med en samarbejdspartner eller i gang med at udvikle virksomheden.

Helle Mortensen

Helle Mortensen

Læringsekspert og webinar-vært

Helle er tilknyttet Wecademy som læringsekspert, webinar-facilitator.

Helle har en enorm viden om, hvordan mennesker lærer – og den viden deler hun gerne ud af.

Når Helle ikke faciliterer konkrete webinarer, afholder kurser eller udvikler nye løsninger, er hun sandsynligvis opslugt og fordybet i en god bog, gerne faglitterært.

Hun motiveres af at dele den viden, hun får igennem bøgerne, med andre.

Nanna Sero

Læringsekspert og webinar-vært

Nanna er læringsekspert webinar-facilitator hos Wecademy.

Nanna har en stor viden om læring og mange års undervisningserfaring. Hun faciliterer webinarer på engelsk, svensk, spansk og fransk.

Når Nanna ikke faciliterer konkrete webinarer, underviser hun expats i dansk hos en stor international virksomhed, og ellers er hun måske fordybet i en yoga session som instruktør.

Hun ønsker og tilstræber, at hendes undervisning skaber læring og positiv forandring for den enkelte oplægsholder.

Mette Clemmensen

Studiemedhjælper

Mette er studiemedhjælper hos Wecademy.

 Mette har en baggrund som salgsassistent og salgskonsulent og har blandet andet boet i Spanien i 2,5 år, hvor hun har arbejdet med telemarketing inden for B2B og B2C. Derfor ved Mette, hvad det betyder at levere en god og professionel kundeservice.

Når Mette ikke er i Wecademy, er hun måske fordybet i en god bog – eller er social med hendes venner og familie. Hun holder af naturen og den friske luft.

Hun ønsker og tilstræber, at hendes arbejde omkring webinarer leveres professionelt og hurtigt. Mette står for at færdiggøre guidelines før- og rapporter efter alle webinarer, således vores samarbejdspartnere får den data, som de har behov for lige efter webinaret. 

Søren Ibsgaard

IT-Supporter


Søren er IT-Supporter hos Wecademy.

Søren har allerede en stor viden omkring de IT-tekniske udfordringer som en webinardeltager kan møde. Han har sin erfaring fra uddannelsen som multimedie designer. Hos os er han ansvarlig for den tekniske support, opdateringer på vores website og meget andet.

Når Søren ikke hjælper med tekniske opgaver i Wecademy, synger han i kor og supplere sin interesse i computere med at game 

Han ønsker og tilstræber, at give en god og rolig support for den enkelte webinardeltager og vores samarbejdspartnere.

Ane-Sofie

Ane-Sofie Rasmussen

Tilrettelægger og webinar-vært

 

Ane-Sofie er uddannet tv- og medietilrettelægger og har mange års erfaring fra tv-branchen med at tilrettelægge både dokumentarer, reportager og studieprogrammer for både DR og TV2. 

Hun har stort fokus på det gode samarbejde med medvirkende og kunder og har hjulpet rigtig mange mennesker til at fremstå afslappede, troværdige og ikke mindst helt som dem selv, foran kameraet. Det er nemlig noget helt andet at tale til et kamera, fremfor at tale til et menneske.

Hos Wecademy står hun for at tilrettelægge og afvikle webinarer. Derudover er det hende der står for at tilrettelægge møder, kurser og arrangementer ude af huset og, sammen med vores live stream-samarbejdspartnere, afvikler interaktive live stream-arrangementer.

Når ikke Ane-Sofie ikke sidder og skriver run downs eller byder velkommen til webinarer, er hun aktiv i lokalmiljøet i Strib, hvor hun er i gang med at starte et folkekøkken op. Hun elsker onsdage, for der går hun til gymnastik med sine børn og det første hun gør om morgenen er, at tænde for P6 Beat og lave kaffe. Så starter dagen godt.

 

Ane-Sofie

Charlotte Rhod Larsen

Koordinator og administrativ assistent

 

Det er typisk Charlotte du får i røret når du ringer til Wecademy. Hun er vores blæksprutte i det daglige.

Charlotte motiveres af at rådgive vores kunder, så de får den bedst mulige streaming løsning. Hun er energisk og meget opmærksom på andre, og står stærkt i menneskelige samspil og relationer.

Charlotte har en baggrund som Booking Manager og Personlig assistent med planlægning af arrangementer, formidling af foredrag og kurser.

 

Hvorfor er vi her, og hvad vil vi?

 

Vi er her, fordi vi vil gøre vidensdeling og undervisning lettere

Vi vil være Danmarks foretrukne samarbejdspartner, når viden skal deles på et webinar. Vi leverer tryghed gennem grundig vejledning, når virksomheder såvel som organisationer og konsulenter søger hjælp til at afholde webinarer. Vi mener, at kompetencer og kvalitet går hånd i hånd, når vi skal sikre det optimale indhold og den optimale oplevelse.

 

Hvad vil vi?

Vi vil udbrede kendskabet til og begejstringen for webinarer, for at så mange som muligt kan få gavn af det store potentiale og de mange muligheder, som webinarer indeholder. Ved at lytte til vores kunder og imødekomme deres behov sikrer vi den ideelle professionelle løsning til videndeling på tværs af grænser. På den måde kan alle lære nyt, uanset hvor de befinder sig.

Wecademy – Dit online mødelokale

Fordele ved et webinar

Komplette webinarer

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os