livestreaming

Engagerende livestreaming i højeste billede- og lydkvalitet

 

Med vores store erfaring inden for projektledelse og netværk af producere, kan vi livestreame alt fra online møder, konferencer, generalforeninger til store årsevents.

Vi har altid fokus på involvering af deltagerne, så det skaber værdi og engagement for alle.

Vores livestreaming foregår i højeste kvalitet og med fantastisk lyd.

I

Projektledelse og hjælp til hele processen

I

Stor fokus på involvering og detaljer

I

Landsdækkende studieopsætning

livestreaming

Live streaming af dit næste online event

Wecademy er din hjælpende hånd i en ny digital virkelighed

Livestreaming er et stærkt redskab, til at sende dit indhold ud i højeste kvalitet og med fantastisk lyd. Du kan streame til alle de popoulære platforme, også Teams og Zoom.

Vi står for en flot studieopsætning og alle de tekniske forberedelser der skal til, så din livestreaming bliver professionel.

I

Online- og hybride konferencer

I

Generalforsamlinger

I

Årsmøder og paneldebatter

I

Information- og borgermøder

I

Webinarer og seminarer

Uden mikro

Brug for en uforpligtende samtale om din livestreaming? 

Brug for en uforpligtende samtale om din livestreaming?

Hør hvorfor Danske Udlejere bruger Wecademy til livestreaming

Fuldt udstyret studie i Glostrup

I vores store, professionelle videostudie får du alt hvad der skal til for at afholde en større livestreaming i tv-kvalitet. Her har vi 4 studiekameraer, der optager i fuld HD-kvalitet, fuldt lyd- og lys set up, mulighed for at få et costumized baggrunds- og lysdesign, stor led-skærm, monitor, afvikling af præsentationsmateriale, videoer etc., mulighed for op til 6 personer i studiet samtidig samt mulighed for op til 5 online talere ad gangen, flere forskellige interaktionsmuligheder og meget mere.

Studie i midten af Middelfart

Fra vores videostudie i Middelfart streamer vi både større og mindre arrangementer med et mere simpelt, men stadig 100% professionelt live streaming set up. Her har vi 3 studiekameraer, der optager i fuld HD-kvalitet, lys- og lyd set up, mulighed for green screen, afvikling af både præsentationer, videoer, mange forskellige interaktionsværktøjer, mulighed for at tale direkte med de online deltagere og meget mere. I dette videostudie anbefaler vi max to talere i studiet samtidig.

Studie på valgfri lokation

Vil du hellere afholde din livestreaming fra virksomheden eller på et konferencested, er det også muligt at få stillet et fuldt studie set up op på den valgte lokation. Det kan være alt lige fra et simpelt studie set up med 2 kameraer og 1 mikrofon til et fuldt studie set up med mange kameraer, lyd og lys-pakker, online grupperum, paneldebatter, forskellige baggrunde osv.

Fordele ved liveproduktion

I

Indhold i højeste billede- og lydkvalitet

I

Forskellige kameravinkler

I

Vi står for alt det tekniske før og under afvikling

I

Afspilning af video, musik og grafisk materiale

I

Streaming til platform efter dit valg

I

Mange interaktionsmuligheder

I

Mulighed for grupperum og opdeling

I

Lyttende deltagere i studiet og kald ind

Udtalelser fra afviklede streaminger

dinTANDLÆGE

“Vi havde et rigtig godt samarbejde med Wecademy og vi blev taget i hånden og ledt professionelt gennem hele arrangementet. Wecademy er gode til at komme med input og er samtidig lydhøre overfor vores ønsker.”

Vilomix

“Som pionerer ift. webinarer havde vi rigeligt at se til ift. indhold og kommunikation. Her var det rart at kunne lægge det hele i hænderne på Wecademy, der bare løser opgaverne på tryggeste, professionelle vis.”

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier