ca

Hvad tilbyder Wecademy af livestreaming services?

Webinarer

Webinarer er en nem og billig måde, at samle deltagere fra ind- og udland på, uden at skulle gå på kompromis. Inden webinarstart introducerer vi de vigtigste funktioner på platformen og informerer om, hvordan webinaret kommer til at forløbe.

Vi indretter en lobby efter dine ønsker, med behagelig musik, slide og eventuelle opstartsspørgsmål, og i slutningen af dit webinar kan vi evaluere og sender rapporten til dig efterfølgende, sammen med en tilklippet version af webinaret.

Vi har siden 2014 hjulpet mere end 500 virksomheder med at afvikle professionelle webinarer, hvor der er stor fokus på deltagerne og formidlingen. Vi er med dig fra start til slut og tager os af altdet tekniske.

konference online

Online konferencer

En online konference indebærer, at alle deltagere sidder hjemme foran deres egen computer. Som vært eller oplægsholder har du mulighed for at være hjemme eller i et af vores studier, enten i Middelfart eller i Glostrup.

Med en online konference slipper du for de fysiske begrænsninger og kan nå ud til deltagere over hele verden uden at skulle bekymre dig om tekniske detaljer – det sørger vi for.

På en online konference kan du sende live i den højeste kvalitet og opnå betydelig faglig værdi.

Samtidig er der mange muligheder for at skabe et dynamisk program med fokus på interaktion og en god oplevelse for deltagerne.

Vi har stor erfaring med at afholde online konferencer, uanset om de er små, store eller vores egne. Vores ekspertise med baggrund inden for liveproduktion og TV-tilrettelæggelse, sikrer, at du når sikkert i mål, uanset konferencens størrelse.

Få dit eget eventsite

Wecademy tilbyder at lave et brugervenligt og overskueligt eventsite til din online konference. Eventsitet bliver stedet, hvor interesserede kan få information om dit event. På eventsitet ligger f.eks. programmet, tilmeldingsformularen og små tekster, der introducerer til emnet og de forskellige oplægsholdere.

Hvad koster det?

Prisen på livestreaming er altid svær og der er mange faktorer, der spiller ind.

Eksempelvis hvor mange oplægsholdere, der skal på, om der skal være paneldebatter, grafik, grupperum og meget mere.

Derfor vil vi hellere tage en snak med dig om din specifikke livestreaming, istedet for at vise priser, der måske alligevel ikke passer til dit unikke projekt.

Med os som samarbejdspartner til dit projekt er du sikker på at få en engageret partner, med masser af erfaring i bagagen. Skal vi tage en uforpligtende snak om din livestreaming? Så klik på kontakt os  herunder og udfyld formularen.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: