ca

Professionel livestreaming

Wecademy er din hjælpende hånd i en ny digital virkelighed

Hvad er livestreaming?

Livestreaming er et stærkt redskab, til at sende dit indhold ud i højeste kvalitet og med fantastisk lyd. Du kan streame til alle de popoulære platforme, også Teams og Zoom.

Vi står for en flot studieopsætning og alle de tekniske forberedelser der skal til, så din livestreaming bliver professionel.

Fordelene ved at livestreame

Der er en række fordele ved at livestreame et arrangement. Men nogle af de helt store er økonomien, klimabelastningen og at der hverken er geografiske eller kapacitetsproblemer. Når det er online kan alle deltage, uanset hvor i verden de befinder sig, og ingen behøves at stresse i trafikken. 

Hvor meget står Wecademy for?

Kort fortalt, så kan vi stå for så meget du ønsker. Nogle virksomheder ønsker at være meget med i processen selv, mens andre ønsker at være fri for koordinering, planlægning og eksekvering. Vi tager altid en snak om, hvor involverede i livestreamingen du ønsker vi skal være, om det kun er som producere, eller som projektledere.

Hvilke typer arrangementer kan livestreames?

Der findes ikke det arrangement, der ikke kan streames. Dog er der nogle, der fungerer bedre end andre. Mange livestreamer webinarer, konferencer og årsmøder hos os. Vi oplever flere og flere, der også ønsker at gøre deres interne arrangmenter mere professionelle og derfor også streamer husmøder, informationsmøder osv. 

Kan jeg få optagelsen?

Vi optager altid vores livestreminger og sender til dig efterfølgende. En af de helt store fordele ved en livestreaming er, at optagelsen kan bruges efterfølgende, eksempelvis på hjemmesiden eller på de sociale medier.

Hvorfor vælge Wecademy?

Med vores store erfaring inden for projektledelse og netværk af producere, kan vi livestreame alt fra online møder, konferencer, generalforeninger til store årsevents.

Vi har altid fokus på involvering af deltagerne, så det skaber værdi og engagement for alle.

Vores livestreaming foregår i højeste kvalitet og med fantastisk lyd.

Anne-Mette

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Derfor bruger Danske Udlejere Wecademy

Vores studieløsninger

Fuldt udstyret studie i Glostrup

Studie i midten af Middelfart

Studie på valgfri lokation

Hvad koster det?

Prisen på livestreaming er altid svær og der er mange faktorer, der spiller ind.

Eksempelvis hvor mange oplægsholdere, der skal på, om der skal være paneldebatter, grafik, grupperum og meget mere.

Derfor vil vi hellere tage en snak med dig om din specifikke livestreaming, istedet for at vise priser, der måske alligevel ikke passer til dit unikke projekt.

Med os som samarbejdspartner til dit projekt er du sikker på at få en engageret partner, med masser af erfaring i bagagen. Skal vi tage en uforpligtende snak om din livestreaming? Så klik på kontakt os  herunder og udfyld formularen.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Udtalelser fra tilfredse kunder

Vilomix

“Som pionerer ift. webinarer havde vi rigeligt at se til ift. indhold og kommunikation. Her var det rart at kunne lægge det hele i hænderne på Wecademy, der bare løser opgaverne på tryggeste, professionelle vis.”

Advokatfirmaet Vingaardhus

“Det var første gang jeg skulle undervise på et webinar, og jeg det var dejligt at jeg fra første sekund kunne stole på, at der var taget hånd om alt, så jeg kun skulle koncentrere mig om mit eget oplæg.

Jeg er blevet mødt med venlighed, hjælpsomhed og faglig professionalisme hos alle i WECADEMY.

De mange gode ”staldtips” fra jer gjorde, at det ikke på nogen måde var ubehageligt at undervise uden at kunne se deltagerne.
Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med WECADEMY i alle henseender.”

Sunset

“Har oplevet samarbejdet super professionelt –  fra start til slut. Super kompetent og professionel eksekvering. God dialog, masser af energi og en imødekommende tilgang fra første kontakt.”

Jesper Hollegaard, Dansk Erhverv

“Jeg oplever i meget høj grad, at WECADEMY er en professionel og seriøs samarbejdspartner.
Det afspejler anmeldelserne af de webinarer, som jeg har afholdt, også.
Hver gang har tilbagemeldingerne omkring selve webinaret og gennemførelsen været positive.”

dinTANDLÆGE

“Vi havde et rigtig godt samarbejde med Wecademy og vi blev taget i hånden og ledt professionelt gennem hele arrangementet. Wecademy er gode til at komme med input og er samtidig lydhøre overfor vores ønsker.”

Jeros A/S

“Det har virkelig en god oplevelse at arbejde sammen med Wecademy.  De har været meget professionelle over hele linjen og rigtig gode til at følge op og sikre, at jeg var ordentlig klædt på til dagen.”

SMVdanmark

“Du og dit team skal vide, at jeg var meget tryg hele vejen igennem, og I kan være super stolte af resultatet, som formentlig vil inspirere rigtig mange virksomheder.”

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme

“Wecademy var hurtige til at forstå vores behov og komme med forslag til set ups, som gav mening for både os og mødedeltagerne.

Den løbende dialog og tilpasning var en velfungerende blanding af Wecademys lydhørhed over for vores input og deres professionelle viden, og det var en stor hjælp, at de styrede hele den tekniske del under møderne, så vi kunne fokusere på det faglige indhold.

Derudover var det bare en fornøjelse at arbejde sammen med Ane-Sofie – både under og mellem møderne.”

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier