ca

Kom i studiet og promover dine produkter og din virksomhed i professionelle rammer

Med en livestream kan du nå ud til dine kunder, samarbejdspartnere og andet, på en ny måde, hvor du er sikker på, at kvaliteten er i top.

Livestreamingspakken

Med en samlet pakke for livestreaming af din virksomheds produkt, budskab eller lignende og en efterfølgende afvikling, får du gennemført online arrangement, som er målrettet efter dine ønsker og behov. Samtidig er du sikker på, at teknikken fungerer.

Du får desuden en god indsigt i, hvor stort et potentiale der er på de digitale kanaler og vi hjælper dig efterfølgende med, at komme i gang selv.

 

Indledende rådgivning

På et indledende møde gennemgår vi de udfordringer og potentialer inden for de digitale kanaler, som din virksomhed står overfor. Med mange års erfaring i rygsækken ved vi, hvordan du på bedste vis, kan udnytte de potentialer og overkomme udfordringerne.

 

Professionelle rammer

I studiet, der ligger centralt i Middelfart, får du de perfekte rammer for at promovere din virksomhed og fremme eksporten, igennem de digitale kanaler. 

Vi hjælper dig med at finde et passende format for arrangementet og står 100% for alt det tekniske, så du blot skal fokusere på dine deltagere og dit indhold. På den måde skaber vi de bedste resultater. Derudover hjælper vi med at indtænke involvering og interaktion, så deltagerne bliver fastholdt, hele vejen igennem.

 

Hvorfor Wecademy?

Wecademy har siden 2014 udviklet og hjulpet virksomheder, med at forbedre deres digitale tilstedetværelse, både inden for undervisning, salg og udvikling. Vi har specialiceret os i, at hjælpe virksomheder, med at finde vej ind på de digitale platforme, på en god og sikker måde, så både virksomhed, kunder og deltagere får det mest optimale ud af det.

Kontakt os og kom i gang med at livestreame

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme

____________________________

“Wecademy var hurtige til at forstå vores behov og komme med forslag til set ups, som gav mening for både os og mødedeltagerne.

Den løbende dialog og tilpasning var en velfungerende blanding af Wecademys lydhørhed over for vores input og deres professionelle viden, og det var en stor hjælp, at de styrede hele den tekniske del under møderne, så vi kunne fokusere på det faglige indhold.

Vilomix

____________________________

“Som pionerer ift. webinarer havde vi rigeligt at se til ift. indhold og kommunikation. Her var det rart at kunne lægge det hele i hænderne på Wecademy, der bare løser opgaverne på tryggeste, professionelle vis”

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Landsdækende service

 

Åbningstider

M-F: 8:30 – 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Støtter