ca

Nå ud til dine vælgere på en ny og effektiv måde

 

Med et online vælgermøde, der bliver streamet ud til sociale medier, kan vælgere og potentielle vælgere lære dig og kende på en anden måde og samtidig få svar på deres spørgsmål.

Det har aldrig været nemmere, at nå ud til dine vælgere

Kommunalvalget 2021 står for døren og med den kommer alle de klassiske måder at nå ud til vælgerne på.Valgplakater, avisannoncer. Det er formater vi kender og er trygge ved, men er de rent faktisk effektive og hvordan kan du måle resultatet af investeringen?

 

Mix og match

Den digitale omstilling er godt i gang og det åbner op for nye muligheder at nå ud til vælgerne på. En stor del af politikere er allerede godt i gang med sociale medier, så hvorfor ikke udnytte potentialet til fulde? Wecademy har et professionelt livestreamingsstudie, der ligger i hjertet af Middelfart. Her kan du komme op og få lavet en livestream, der kan sendes ud til lige præcis den sociale platform du ønsker.

 

Lær dine vælgere at kende på en ny måde

Ikke nok med at du på en nem og effektiv måde, kan komme ud med dine mærkesager og budskaber, så kan du også lære dine vælgere at kende på en ny måde. Igennem hurtige afstemninger og interaktion med dine vælgere, kan du få be- eller afkræftet hypoteser, få indsigt i vælgernes synspunkter eller noget tredje.

Vi har udviklet et koncept, som vi som arbejdstitel kalder for “kend din kandidat”, hvor du som kommunalpolitiker kommer i studiet og livestreamer ud til et socialt medie, hvor alle dine potentielle vælgere kan få et langt mere dybdegående indblik i, hvem du som politiker og person er. De kan stille spørgsmål direkte til dig via chatten, som vi sidder og styrer. Vi har derudover en professionel studievært, der styrer interaktionen og tiden undervejs. Du kan også sagtens medbringe din egen studievært.

 

Wecademy får dig til at fremstå professionelt

Der er mange om buddet til Kommunalvalget 2021 og derfor er det både vigtigt at skille sig ud fra mængden, men også at gøre det på en professionel måde. Lad Wecademy stå for al livestreaming og teknik, så du blot skal fokusere på at komme ud med dine budskaber og mærkesager. I vores studie har vi professionel lyd og lysopsætning og en 3-kamera produktion, så du fremstår så professionel som muligt.

Har du mod på at nå ud til dine vælgere på en ny måde, der skaber mærkbare resultater og hvor både deltagerne og dig får noget ud af det? Så kontakt os i dag og sæt gang i den moderne valgkamp.

Se videoen om en valgvideo i vores livestreaming studie

Fordele ved en livestreaming

Ud over de åbenlyse fordele som at nå effektivt ud til dine vælgere og få svar på vigtige og potentielt afgørende spørgsmål, er der mange andre fordele ved en livestreaming.

 

  • Din livestreaming har en lang levetid. Den kan klippes op og bruges i bidder til videre valgkamp og markedsføring
  • Du er sikker på, at teknikken virker og når ud til en relevant målgruppe
  • Dine vælgere kan lære dig at kende på en anderledes måde end de er vant til og det kan skabe stor værdi og troværdighed
  • Dine vælgere er allerede til stede på de sociale medier, hvor vi sender live til
  • Der er stort potentiale for at få fat i nye potentielle vælgere

Pris fra kr. 6.995,- ex. moms for op til 1 times livestreaming

Pris fra kr. 4.995,- ex. moms for en 2-3 minutters valgvideo

Interaktion med publikum

 

Vi sætter deltageren i fokus, så vi sikrer, at det også er en god oplevelse at deltage i dit online arrangement.
Vi bruger meget tid på at vejlede i, og udvikle, interagerende indhold så arrangementet ikke blot er en udsendelse, men en involverende oplevelse.

Bare fordi det er online, behøver det ikke at være kedeligt.

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Landsdækende service

 

Åbningstider

M-F: 8:30 – 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Støtter