TIL OFFENTLIGE INSTITUTIONER

KOM NEMT I GANG OG
DEL VIDEN MED
JERES MEDARBEJDERE ELLER BORGERE

WECADEMY KAN TAGE SIG AF
ALLE DE PRAKTISKE OPGAVER, SÅ I HURTIGT,
NEMT IOG BILLIGT KAN SAMLE JERES
MEDARBEJDERE DIGITALT

Når I som offentlig institution skal nå ud til alle jeres medarbejdere for at give dem ny viden, er webinarer en rigtig god idé at gøre brug af. Med et webinar kan I blive opdateret på den nyeste faglige viden fra fagspecialister i den anden ende af landet. Webinarer således både besparende og effektive.

Hos Wecademy samarbejder vi allerede med flere offentlige institutioner, virksomheder og medlemsorganisationer. Det er denne gruppe, vi har specialiseret os i at facilitere og afholde webinarer for.

I samskab med vores dygtige læringskonsulenter, som alle er specialister inden for deres felt, udvikler vi i overensstemmelse med jeres behov og ønsker det webinar, I efterspørger.

Wecademy tilrettelægger og afholder webinarer til offentlige institutioner

MIDDELFART KOMMUNE OM SAMARBEJDET MED WECADEMY 

Weacademy formulerede et program og planlagde sessionerne. Programmet ramte præcist det skoleområdet efterspurgte. Der har været meget stor tilfredshed med kursusforløbene – de er dygtigt blevet justeret og tilpasset undervejs – og har givet området det afsæt, der var tænkt.

Anne-Mette Rønholt er en dygtig underviser – motiverende og engageret med stor faglig viden og en god formidler.

KONTAKT OS OG HØR
OM VORES ERFARINGER INDEN FOR
OFFENTLIGE INSTITUTIONER

“Wecademy formulerede et program og planlagde sessionerne. Programmet ramte præcist det, skoleområdet efterspurgte. Der har været meget stor tilfredshed med kursusforløbene.”

Pia Werborg

Skoleschef for Skoleafdelingen, Middelfart