Overlad trygt dit hybride arrangement til os – få deltagere med både fysisk og på distancen

 

Vi skræddersyr en løsning, der passer til lige præcis dit online arrangement. Med vores Plug & Play løsning behøves du ikke investere i udstyr og mandskab, vi kommer og sætter et professionelt studie op.

Hybrid arrangementer og Plug & Play løsninger

Står du overfor et større online arrangement, som kræver et professionelt studie, så kan WECADEMY hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med hybrid arrangementer og livestreaming, hvor vi og vores professionelle kamerafolk har opstillet et studie til lejligheden, også kendt som en Plug & Play løsning. Læs mere om en Plug & Play løsning ved at klikke her.

Vi ved, at en grundig tilrettelæggelse af en hybrid konference i et studie er altafgørende for, hvordan den kommer til at forløbe. Vi har professionelle tilrettelæggere, der i samarbejde med jer, laver en drejebog for hele arrangementet, som ned i mindste detalje beskriver, hvad der skal ske hvornår, og hvem der har ansvaret.

Tilrettelæggelse

Platformen, du ønsker at anvende, er underordnet, vi har den tekniske ekspertise til at klare udfordringerne. Fra studiet kan du have flere oplægsholdere og facilitatorer på, på samme tid. Med den rette forberedelse giver det en rigtig god studiestemning af pingpong mellem eksperterne og interviewerne.  Jeres deltagere kan sidde i studiet, eller de kan sidde hjemme eller på deres arbejdsplads ved en computer. Vores tilrettelægger sørger for, at både de fysiske og online deltagere føler sig inkluderet og aktiveret. Klik her for at læse mere om hvordan vi tilrettelægger vores hybride arrangementer.

 Studieopsætning

Vi kører gerne ud til jeres virksomhed og opstiller studiet, så I slipper for transporttid. Har I ikke et egnet rum, så har vi et til jer.

Vi medbringer selvfølgelig computere, professionelle kameraer, lys og mikrofoner. Derudover stiller vi på dagen med en producer, der har det overordnede ansvar og overblik og en live tekniker, der kan hjælpe med en tekniske del. Vi sikrer os inden afholdelsen, at jeres moderator og oplægsholdere er ordentligt klædt på, i forhold til at kende til deres rolle og strukturen på arrangementet.

Hybrid konference

Interaktion med publikum

 

Vi sætter deltageren i fokus, så vi sikrer, at det også er en god oplevelse at deltage i dit online arrangement.
Vi bruger meget tid på at vejlede i, og udvikle, interagerende indhold så arrangementet ikke blot er en udsendelse, men en involverende oplevelse.

Bare fordi det er online, behøver det ikke at være kedeligt.

Jens Sand Andersen

Adm. Direktør Ascom Nordic

___________________________

“Samarbejdet var fantastisk og med stor hjælp i forbindelse med planlægningen, teknisk briefing til foredragsholderne og god support til alle 130 deltagere under hele konferencen.
Vi har flotte tilbagemeldinger fra deltagerne om at teknikken fungerede perfekt.

Der var en hurtig responstid i både planlægningsforløbet, men også ved support under selve konferencen og i forløbet med 15 workshops i break out sessions.

Vi vil til enhver tid bruge Wecademy igen.”

dinTANDLÆGE

___________________________

“Det var første gang vi skulle afholde et hybrid arrangement, så vi var noget spændte på, hvordan det skulle forløbe.
Vi havde et rigtig godt samarbejde med Wecademy og vi blev taget i hånden og ledt professionelt gennem hele arrangementet.
At vi fik teknisk hjælp til at gennemføre vores hybride arrangement, var altafgørende for os.
Vi ville være 100% sikre på, at teknikken var i orden og at vores deltagere kunne få den hjælp, de havde brug for til at løse eventuelle tekniske problemer hjemme på klinikkerne.”

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev