Hvad er et webinar

Hvad er et webinar? Et effektivt medie til markedsføring, salg og foredrag

Et webinar er et online værktøj, der er med til at gøre distance overflødig. Vi behøves ikke længere at samles fysisk, for at kommunikere eller vidensdele med hinanden.

Mødet i det virtuelle rum har lige så stort fagligt udbytte som i det fysiske og er samtidig en billigere løsning. 

I

Projektledelse og hjælp til hele processen

I

100% styr på teknik og interaktion

I

Afhold webinar uden at gå på kompromis

Hvad er et webinar
Ebog

Hvordan får du succes med dine webinarer?

Lad vær med at kaste dig ud i at afholde webinarer, før du har læst vores E-bog! Med mere end 500 webinarer i bagagen kender vi til alle de ting, du skal være opmærksom på før, under og efter dit webinar.

Få tilsendt den ultimative tjekliste, der blandt andet gennemgår hvad du skal have styr på inden webinarstart og hvordan du fastholder dine deltagere.

90% af forberedelsen ligger inden start og er forskellen på et fantastisk webinar eller et, som dine deltagere helst vil glemme.

Udfyld formularen og få tilsendt dit eksemplar af webinarguiden, helt gratis! God fornøjlse med dine fremtidige webinarer. Du accepterer samtidig, at blive tilmeldt vores nyhedsbrev og vi lover selvfølgelig kun at sende dig relevante nyheder og eksklusive rabatter.

Hvorfor webinarer?

Hvad er et webinar?

Et webinar er en moderne omskrivning af et seminar. Den eneste forskel er at det foregår online og at dine deltagere ikke behøves at flytte sig fysisk, for at kunne deltage.

En af de helt store fordele ved webinarer er, at du kan få de bedste oplægsholdere med, uden at geografi behøves at være en forhindring.

Hvad kræver et webinar?

For at afholde et vellykket webinar kræver det en stor mængde forberedelse inden start. Blandt andet hvor lang tid dit webinar skal vare, hvilken målgruppe dit webinar skal henvende sig til og hvilke typer af interaktioner, der skal være. Og så kræver det også, at du har 100% styr på både den tekniske del og den platform, hvor webinaret skal afholdes på. 

Hvor mange deltagere?

Langt størstedelen af de webinarer der bliver afholdt har mellem 50 og 100 deltagere. Uanset hvor mange deltagere du skal samle til dit webinar, kan du med et webinar gøre det lyn hurtigt og uden at skulle booke fysiske lokaler og indtænke mad. Mange online platforme kan samle op til 1000 deltagere og nogle mange flere.

Hvorfor webinar?

Der er mange fordele ved at afholde et webinar i stedet for et fysisk arrangement. Nogle af dem er den store økonomiske besparelse og det store potentiale for at nå ud til en målgruppe, der ikke ville deltage på fysiske arrangementer.

Det kræver en anden form for tilrettelæggelse, at komme i mål med et webinar end et fysisk arrangement. Hos Wecademy er vi eksperter i at tilrettelægge webinarer med stort fagligt udbytte og samtidig stort fokus på deltagerne.

Webinar med Wecademy

Teknisk tryghed på dit webinar

Vi sørger for at ingen har tekniske problemer og sidder klar med dit materiale som backup, hvis der skulle opstå udfordringer undervejs.

z

Behagelig og flot velkomst

Vi indretter en lobby efter dine ønsker, med behagelig musik, slide og eventuelle opstartsspørgsmål.

Introduktion og interaktion

Inden webinarstart introducerer vi de vigtigste funktioner på platformen og informerer om, hvordan webinaret kommer til at forløbe.

Evaluering og optagelse

I slutningen af dit webinar kan vi evaluere og sender rapporten til dig efterfølgende, sammen med en tilklippet version af webinaret.

Et webinar er en nem og billig måde, at samle deltagere fra ind- og udland på, uden at skulle gå på kompromis.

Med den rette planlægning og når der er styr på teknikken, er webinarer et stærkt værktøj til både videndeling, salg og markedsføring.

Wecademy hjælper dig med at komme sikkert i mål med dit webinar og kan blandt blandt andet stå for

I

Oprettelse og korrekt indstilling

I

Alt teknik og teknisk support på webinaret

I

Rådgivning om program og interaktion

I

Projektledelse af hele webinaret

Bliv ringet op af vores webinar ekspert

Har du brug for hjælp, så kontakt mig. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine behov.

Anne-Mette

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier