Hvad er et webinar?

Et webinar er et online event, der samler mennesker om læring og udvikling.

Få svar på alle dine spørgsmål om webinarer 

Fordele for dig, der afholder

^

Virksomheden kan spare mange penge og tid på transport.

^

Mere effektivt. Deltagerne kan gå direkte fra - og tilbage til - deres arbejdsopgaver efter sessionen.

^

De bedste undervisere lige ved hånden, fordi de kan deltage fra dér, hvor de er.

Fordele for dig, der deltager

^

Deltag dér, hvor du er. Fra dit skrivebord, fra toget eller i sofaen med din yndlingskaffe.

^

Ingen stress. Du skal ikke bruge din dyrebare tid på transport eller ventetid.

^

Stil dine spørgsmål, uden at du skal rejse dig op i forsamlingen. Alle spørgsmål besvares undervejs i webinarchatten.

Hvad er et webinar egentlig?

Ordet webinar er en moderne omskrivning af SEMINAR. Det er ganske enkelt et seminar, der afholdes på nettet: Ingen behøver altså at flytte sig fysisk for at deltage i mødet. 

Et webinar kan være en løsning for dig, der gerne vil spare tid og penge samt besværet ved at afholde mødet ude i byen. Mødet i det virtuelle rum har et lige så stort fagligt udbytte som det fysiske møde – du minimerer bare udgifterne og fysiske begrænsninger som fx afstand, der ofte kan være en hindring for at nå dine mål. 

 

Hvordan foregår et webinar?

Et webinar hos Wecademy skræddersyes altid til hver enkelt kunde, og vi guider dig igennem dit webinar fra start til slut, så du kan føle dig tryg og fokusere på dit indhold.

Helt konkret opretter Wecademy det virtuelle rum, hvor vi skal mødes. Vi opsætter de rammer, du som kunde har ønsket – og vi sørger for, at det tekniske setup er klar, så underviseren ikke skal koncentrere sig om andet end at brænde igennem med sit budskab. 

Inden webinaret har alle deltagere modtaget en mail, der giver dem direkte adgang til “undervisningslokalet”. Skulle noget mod forventning gå skævt hos den enkelte deltager, er vi der til at hjælpe. 

Når underviseren går i gang med sin præsentation, sørger vi for, at deltagerne kan stille spørgsmål undervejs. Efter aftale med underviseren holder vi små pauser i løbet af sessionen til at svare på de spørgsmål, der måtte være kommet. 

Før vi går i gang

Inden vi afholder webinaret, har vi naturligvis gennemgået materialet, og evt. rettet det til ift. den enkelte undervisers måde at undervise på. Vi har haft en generalprøve, så underviseren kan føle sig tryg i processen, og sammen har vi sikret, at både arrangør og deltagerne vil få det optimale udbytte af sessionen.

 

Hvordan webinar?

Det er et af de oftest stillede spørgsmål på Google. Vi har sat os for, at vi vil være Danmarks foretrukne webinarudbyder – derfor er det også vores opgave at besvare de spørgsmål, du har om webinarer. 

Hjælp til webinar

Hos Wecademy har vi stor erfaring som webinarfacilitator og -vært. Vi har det tekniske setup klar til dig, og uanset om du ønsker vores hjælp til at afholde et webinar – eller du ønsker at blive selvkørende webinarvært, får du her den professionelle viden og sparring, du skal bruge.

Hvilke fordele har webinarer?

Ovenfor har vi listet en række åbenlyse fordele ved webinarer:

  • Øget effektivitet
  • Færre omkostninger målt i både tid og penge
  • Mindre stress
  • Den bedste underviser lige ved hånden, fordi geografi ikke er en begrænsning.

Fordelene er mange – her kommer yderligere to væsentlige fordele:

Alle bliver hørt! Når der undervises i et stort lokale, hvor alle er samlet, kan det være grænseoverskridende at skulle tage mikrofonen for at stille et spørgsmål til underviseren. Forestil dig, at medarbejderen med den gyldne idé til virksomhedens næste store succes holdt sig tilbage til udviklingsmødet, alene fordi han eller hun ikke turde tage ordet i forsamlingen? Til et webinar kan medarbejderen blot indtaste spørgsmålet i chatten – så sørger webinarværten for, at det stilles til underviser eller facilitator. 

Det er en klimavenlig løsning. Når ingen skal transporteres til et fælles møde- eller undervisningssted, spares der på CO2-udledningen. 

Skræddersyede online kurser

Vi hjælper dig med at designe lige præcis det kursus eller webinar, dine deltagere har behov for. Hvem er de, hvad har de brug for, hvordan lærer de bedst – og hvordan sikrer vi, at de går fra webinaret med en følelse af at have fået noget værdifuldt.

Du har alle muligheder

Vi har efterhånden afholdt webinarer i alle brancher, for alle typer publikummer og om (næsten) alle tænkelige emner. Så kom endelig med din udfordring også. Vi ser frem til at løse den. Her hos os har du nemlig alle muligheder, og vi kan oven i købet sørge for, at du får den bedste underviser til emnet – hvis altså du ikke allerede har fundet din foretrukne. 

Fik du svar?

Vi håber, at du fik svar på spørgsmålet “Hvad er et webinar?”, og at du har fået lyst til at træde ind i denne verden, hvor barriererne for vidensdeling og kompetenceudvikling er nærmest ikke eksisterende.

 

Fordele ved et webinar

Wecademy Klima Sketch

Kontakt Wecademy

Kontor

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os