Hvad er et webinar?

Et webinar er et online event, der samler mennesker omkring læring og udvikling.

Få svar på alle dine spørgsmål omkring webinarer 

Fordele for dig, der afholder

N

Virksomheden kan spare mange penge på transporttid og -omkostninger.

N

Mere effektivt. Deltagerne kan gå direkte fra - og tilbage til - deres arbejdsopgaver efter sessionen.

N

De bedste undervisere lige ved hånden, fordi de kan deltage fra dér hvor de er.

Fordele for dig, der deltager

N

Deltag dér hvor du er. Fra dit skrivebord, fra toget eller i sofaen med din yndlingskaffe.

N

Ingen stress. Du skal ikke bruge din dyrebare tid på transport eller ventetid.

N

Stil dine spørgsmål, uden at du skal rejse dig op i forsamlingen. Alle spørgsmål besvares undervejs i webinarchatten.

Hvad er et webinar egentlig?

Ordet webinar er en moderne omskrivning af SEMINAR. Det er ganske enkelt et seminar, der afholdes på nettet. Ingen behøver altså at flytte sig hen på det fine sted, hvor du som vært har betalt alt for meget for forplejningen. 

Et webinar kan være en løsning hver gang at tid, penge og geografiske afstande er en hindring for at nå et givent mål, fordi mødet i det virtuelle rum minimerer disse begrænsninger.

 

Hvordan foregår et Webinar?

Wecademy opretter det virtuelle rum, hvor vi skal mødes, via professionelt software til formålet. 

Vi opsætter de rammer, kunden har ønsket, og sørger for, at det tekniske setup er klar, så underviseren ikke skal koncentrere sig om andet, end at brænde igennem med sit budskab. 

Inden webinaret har alle tilmeldte modtaget en mail, der giver dem direkte adgang til “undervisninglokalet”. Skulle noget mod forventning gå skævt hos den enkelte deltager, er vi der til at håndtere situationen. 

Når underviseren går i gang med sin præsentation, sørger vi for at deltagerne kan stille spørgsmål undervejs, og efter aftale med underviseren, holder vi små pauser undervejs, hvor der svares på spørgsmål. 

Et webinar hos Wecademy tilrettelægges altid efter hver enkelt kundes specifikke ønsker. 

Før vi går i gang

Inden vi afholder webinaret, har vi naturligvis gennemgået materialet, og evt. rettet det til ift. denne måde at undervise på. Vi har haft en generalprøve, så underviseren kan føle sig tryg i processen, og sammen har vi sikret, at både arrangør og deltagerne vil få det optimale udbytte af sessionen.

 

Hvordan Webinar?

Dette spørgsmål stille ofte på Google, og vi har sat os for, at vi vil være Danmarks foretrukne Webinarudbyder. Derfor er det også vores opgave at besvare de spørgsmål, som du har omkring webinarer. 

Hjælp til webinar

Hos Wecademy har vi stor erfaring som webinarfacilitator og -vært. Vi har det tekniske setup klar til dig, og uanset om du ønsker vores hjælp til webinar afholdelse eller du ønsker at blive selvkørende webinarvært, så får du her den professionelle viden og sparring du skal bruge.

Hvilke fordele har webinarer?

Ovenfor har vi listet en række åbenlyse fordele ved webinarer:

  • Øget effektivitet
  • Reducerede omkostninger målt i både tid og penge
  • Mindre stress
  • Den bedste underviser lige ved hånden, fordi geografi ikke er en begrænsning.

Fordelene er mange, men der er to yderligere fordele, som i dén grad er værd at nævne her. 

Alle bliver hørt! Når der undervises i et stort lokale, hvor alle er samlet, kan det være grænseoverskridende at skulle tage mikrofonen for at stille et spørgsmål til underviseren. Forestil dig, at dén medarbejder, der havde kimen til virksomhedens næste store succes, holdt sin mund til udviklingsmødet, alene fordi han eller hun ikke turde tage ordet i forsamlingen? I webinarsituationen indtastet spørgsmålet blot i chatten, og så sørger webinarværten for, at det stilles til underviser eller facilitator. 

Det er en klimavenlig løsning. Når ingen skal transporteres til et fælles møde- eller undervisningssted, spares der en ikke uvæsentlig CO2-udledning. 

Skræddersyede online kurser

Vi hjælper dig med at få designet lige præcis det kursus eller webinar dine deltagere har behov for. Hvem er de, hvad har de brug for, hvordan lærer de bedst, og sikrer vi, at de går fra webinaret med en følelse af at have fået noget værdifuldt.

Du har alle muligheder

Vi har efterhånden afholdt webinarer i alle brancher, for alle typer publikummer og om (næsten) alle tænkelige emner. Så kom endelig med din udfordring også. Vi ser frem til at løse den. Her hos os har du nemlig alle muligheder, og vi kan oven i købet også sørge for, at du får den bedste underviser til emnet – hvis altså du ikke allerede har fundet din foretrukne. 

Fik du svar?

Vi håber, at du fik svar på spørgsmålet “Hvad er et Webinar”, og at du har fået lyst til at træde ind i denne verden, hvor barriererne for vidensdeling og kompetenceudvikling er nærmest ikke eksisterende.

 

Fordele ved et webinar

Wecademy Klima Sketch

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 1. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os