Hvad er et webinar? 

 

Et webinar er et online værktøj, der er med til at gøre distance overflødig. Vi behøves ikke længere at samles fysisk for at kommunikere eller vidensdele med hinanden.

Hvad er et webinar?

Et webinar er en moderne omskrivning af et seminar. Den eneste forskel er at det foregår online og at dine deltagere ikke behøves at flytte sig fysisk, for at kunne deltage.

Mødet i det virtuelle rum har et lige så stort fagligt udbytte som det fysiske møde – du minimerer bare udgifterne og fysiske begrænsninger, der ofte kan være en hindring for at nå dine mål.

Hvordan foregår et webinar med WECADEMY

Hos WECADEMY stræber vi efter, at vores deltagere til et webinar skal have den samme oplevelse som hvis de var der fysisk. Vi inddrager dem, involverer dem i oplæggene og bruger dem aktivt igennem webinaret. På den måde bliver de ved med at være interesserede, hele vejen igennem. WECADMEY skræddersyer altid vores løsninger efter dine behov og webinarønsker og kommer med sparring og inputs.

Herefter opretter vi et virtuelt rum og vejledningsmateriale til deltagerne, så de hurtigt og trygt kan deltage på dit webinar. Hvis der skulle være noget, har vi altid teknisk support klar til at hjælpe deltagerne. Vi sørger for alt det tekniske, så du og dine oplægsholdere kan koncentrere jer om at brænde igennem med jeres budskab.

Når underviseren går i gang med sin præsentation, sørger vi for, at deltagerne kan stille spørgsmål undervejs. Efter aftale med underviseren holder vi små pauser i løbet af sessionen til at svare på de spørgsmål, der måtte være kommet.

Inden webinaret

For at dit webinar forløber gnidningsfrit, afholder vi altid gennemstillingstest med oplægsholdere for at sikre, at lyd og kamera virker. På den måde kan både du og oplægsholdere være trygge ved, at alting er som det skal være på den store dag.

Fordele ved et webinar

Der findes mange fordele ved et webinar. Vi har oplistet nogle af de typiske fordele herunder, som vores samarbejdspartnere har udtalt sig omkring.

  • Fri for geografi og fysisk tilstedeværelse
  • Besparelser, både tidsmæssigt og økonomisk
  • Alle kan blive hørt på et webinar
  • Mindre stressende
  • De bedste undervisere er tilgængelige på det online medie

Før vi går i gang

Inden vi afholder webinaret, har vi naturligvis gennemgået materialet, og evt. rettet det til ift. den enkelte undervisers måde at undervise på. Vi har haft en generalprøve, så underviseren kan føle sig tryg i processen, og sammen har vi sikret, at både arrangør og deltagerne vil få det optimale udbytte af sessionen.

 

Jesper Hollegaard

Advokat, Dansk Erhverv

_____________________________

“Jeg oplever i meget høj grad, at WECADEMY er en professionel og seriøs samarbejdspartner.
Det afspejler anmeldelserne af de webinarer, som jeg har afholdt, også.
Hver gang har tilbagemeldingerne omkring webinaret og gennemførslen været positive.”

Casper Burlin

Tidl. Uddannelseskonsulent, Industriens Uddannelser

_____________________________

“Vi har brugt WECADEMY osm facilitator på mange webinarer over de seneste år. Det fungerer altid perfekt!
Vi bruger WECADEMY som vores partner til webinarer, fordi de letter forløbet for os og har erfaringen, og ved hvad der skal til for at afholde et professionelt webinar.
Vi har allerede planlagt 6 nye webinarer til afholdelse.”

Anne Henriksen

Advokat (H), Advokatfirmaet Vingaardhus

_____________________________

“Det var første gang jeg skulle undervise på et webinar, og det var dejligt at jeg fra første sekund kunne stole på, at der var taget hånd om alt, så jeg kun skulle koncentrere mig om mit eget oplæg.
WECADEMYS webinarside er meget brugervenlig og skaber en god oplevelse og et godt overblik, både for oplægsholderne og for tilhørerne.

Jeg er blevet mødt med venlighed, hjælpsomhed og faglig professionalisme hos alle ii WECADEMY.
De mange “staldtips” fra dem gjorde, at det ikke på nogen måde var ubehageligt at undervise uden at kunne se deltagerne.

Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med WECADEMY i alle henseender. “

Hjælp til webinarer

Der findes mange forskellige former for webinarer. WECADEMY har tilrettelagt og afviklet webinarer siden 2014 og forsøger altid at skabe de perfekte rammer for dit webinar. Vi hjælper med at indtænke interaktion og deltagerinvolvering og sørger samtidig for at al teknik til dit webinar. Vi har det tekniske setup klar til dig, og uanset om du ønsker vores hjælp til at afholde et webinar – eller du ønsker at blive selvkørende webinarvært, får du her den professionelle viden og sparring, du skal bruge.

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Landsdækkende service

 

Åbningstider

M-F: 8:30 – 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Støtter