100% Online eller hybride generalforsamlinger

 

WECADEMY har i mange år afviklet og stået for teknikken bag generalforsamlinger. Skal vi også hjælpe med at gøre din næste online generalforsamling til en succes?

Afhold trygt din næste generalforsamling med WECADEMY

Uanset hvilken form for generalforsamling du har planer om at afholde, og hvor langt du er i planlægningsforløbet, kan WECADEMY hjælpe. Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge og afvikle både små og store arrangementer, også 100% online- og hybride generalforsamlinger

 

Tilrettelæggelse

At forberede og strukturere en generalforsamling, uanset om det er fysisk eller online, kræver koordinering og tilrettelæggelse og der er mange ender som skal samles, inden arrangementet kan blive en succes. Som vi plejer at sige, det er forberedelsen der skaber succéen. Og med WECADEMY som din partner, kan du trygt overlade denne proces til os. 

Sammen om digital succes

WECADEMY har et stort netværk af samarbejdspartnere, både kameramænd, lydmænd og valgmænd, som vi kan trække på, alt efter hvilken type generalforsamling, der er tale om. På den måde sikrer vi, at det altid er de rette fagpersoner til opgaven. Alt du behøves at gøre er, at fortælle os om generalforsamlingens omfang og hvad den skal indeholde, så sammensætter vi eksperterne og sikrer dig et professionelt arrangement.  

Pris

Prisen for en generalforsamling afhænger meget af, hvad arrangementet skal indeholde og hvad for nogle elementer, der skal med. Kontakt os derfor gerne via nedenstående kontaktformular, så vi kan tage en uforpligtende snak om din generalforsamling. Efter snakken sender vi dig et prisoverslag, ud fra hvad vi har snakket om.

Udstyr

Interaktion med publikum

 

Vi sætter deltageren i fokus, så vi sikrer, at det også er en god oplevelse at deltage i dit online arrangement.
Vi bruger meget tid på at vejlede i, og udvikle, interagerende indhold så arrangementet ikke blot er en udsendelse, men en involverende oplevelse.

Bare fordi det er online, behøver det ikke at være kedeligt.

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev