Videostudie

Formiddag i fokus

Har du, din organisation, forening, virksomhed, forening el.lign.et emne, som I gerne vil have bredt ud og fortalt jeres medlemmer, medarbejdere, frivillige el.lign. om? Så skræddersyer vi vores koncept ”Formiddag med fokus” til jer! 

Formiddag med fokus er et online fordybelsesrum, hvor vi dykker ned i et specifikt emne som I bestemmer, folder det ud, bliver klogere og deler viden, som vi kan tage med os videre ud i hverdagen.   

I

Projektledelse og afvikling af livestreaming

I

Grafisk og visuel identitet efter din virksomhed

I

Del dit budkab til mange, hurtigt nemt og effektivt

Videostudie

Hvad er formiddag med fokus?

Formålet om at nå ud til mange

Formiddag med fokus er en 2-2,5 times online konference, som typisk vil bestå af en lille håndfuld eksperter indenfor området, som vil komme med forskellige vinkler og synspunkter på formiddagens emne.  

Temabaseret

Tanken er, at deltagerne på en formiddag skal blive klogere og få konkrete redskaber, som de vil kunne gå ud og bruge i deres hverdag efterfølgende. 

Du vælger emnet, vi sender det live

I vælger emnet, der giver mening for jer, og vi hjælper med at sammensætte et aktuelt og relevant program bestående af oplægsholdere med forskellige vinkler på emnet, interaktioner med deltagerne, øvelser, debatter, videoer, grafik o.lign.  

Erfaren moderator

En erfaren moderator vil binde det hele sammen og sørge for at inddrage de online deltagere. Vores mission er nemlig, at det skal være spændende og interaktivt at deltage på Formiddag med fokus, så det ikke ”kun” er envejskommunikation.

Vi kan stå for det hele

Vi står selvfølgelig også for hele den tekniske del og tager os af alt fra tilmeldinger på jeres egen konferenceside, til afvikling af konferencen i et af vores professionelle streamingstudier.  

I vores streamingstudier har vi alt til en vellykket afvikling, herunder professionelle kameraer, lyd- og lys, monitorer, præsentationsskærme, mulighed for at have oplægsholdere på online, mulighed for costumized baggrund og meget mere.  

 

Uden mikro

Vil du høre mere om Formiddag med fokus?

Hvordan kan Formiddag med fokus se ud?

Program

Formiddag med fokus kan se ud på mange måder, men omdrejningspunktet er at dele relevant information om en tematik online, så budskabet kommer ud til så mange som muligt.

Vi vægter deltagerinteraktionen højt og derfor er der indlagt god tid til at involvere deltagerne undervejs, både med debatrunder og muligheden for at indsende dilemmaer. Det skaber e god dynamik mellem deltagere, moderator og eksperterne.

Formiddag med fokus varer 2.5 time og ligger som udgangspunkt om formiddagen.

 

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier