ca

Formiddag med fokus

Formiddag med fokus er et online fordybelsesrum, hvor vi dykker ned i et specifikt emne som I bestemmer, folder det ud, bliver klogere og deler viden, som vi kan tage med os videre ud i hverdagen.   

Hvad er formiddag med fokus?

Formålet om at nå ud til mange

Formiddag med fokus er en 2-2,5 times online konference, som typisk vil bestå af en lille håndfuld eksperter indenfor området, som vil komme med forskellige vinkler og synspunkter på formiddagens emne.  

Temabaseret

Tanken er, at deltagerne på en formiddag skal blive klogere og få konkrete redskaber, som de vil kunne gå ud og bruge i deres hverdag efterfølgende. 

Du vælger emnet, vi sender det live

Du vælger emnet, der giver mening for dig, og vi hjælper med at sammensætte et aktuelt og relevant program bestående af oplægsholdere med forskellige vinkler på emnet, interaktioner med deltagerne, øvelser, debatter, videoer, grafik o.lign.  

Vi kan stå for det hele

Vi står selvfølgelig også for hele den tekniske del og tager os af alt fra tilmeldinger på jeres egen konferenceside, til afvikling af konferencen i et af vores professionelle streamingstudier.  

I vores streamingstudier har vi alt til en vellykket afvikling, herunder professionelle kameraer, lyd- og lys, monitorer, præsentationsskærme, mulighed for at have oplægsholdere på online, mulighed for costumized baggrund og meget mere.  

Erfaren moderator

En erfaren moderator vil binde det hele sammen og sørge for at inddrage de online deltagere. Vores mission er nemlig, at det skal være spændende og interaktivt at deltage på Formiddag med fokus, så det ikke ”kun” er envejskommunikation.

Anne-Mette

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Hør mere om Formiddag med fokus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage information om nye spændende konferencer, der omhandler spændende og aktuelle tematikker. Ps. konferencerne er gratis, hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev.

Få dit eget eventsite

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier