ca

Formiddag med Fokus

Du har idéen, vi har resten

Hvad er Formiddag med Fokus?

Formiddag med Fokus er et koncept, vi har udviklet, for at skabe en ramme om en dybdegående og tankevækkende online konference. Vi tilbyder Formiddag med Fokus som koncept for din online konference. Så er du sikker på, at formatet er professionelt.

Se alle vores Formiddag med Fokus produktioner, længere nede!

Online

konference

Formiddag med Fokus er en 2-2,5 times online konference, som typisk vil bestå af en lille håndfuld eksperter indenfor området. De vil komme med forskellige vinkler og synspunkter på formiddagens emne.

Tanken er, at deltagerne på en formiddag skal blive klogere og få konkrete redskaber, som de vil kunne gå ud og bruge i deres hverdag efterfølgende. 

Du vælger
emne

Du vælger emnet, der giver mening for dig, og vi hjælper med at sammensætte et aktuelt og relevant program.

Programmet består af oplægsholdere med forskellige vinkler på emnet,
interaktioner med deltagerne, øvelser, debatter, videoer, grafik o.lign.

Erfaren

moderator

En erfaren moderator vil binde det hele sammen og sørge for at inddrage de online deltagere.

Vores mission er nemlig, at det skal være spændende og interaktivt at deltage på Formiddag med Fokus, så det ikke ”kun” er envejskommunikation.

Formiddag med Fokus produktioner

 

Nedenfor kan du se eller gense alle de Formiddag med Fokus produktioner, som vi hos Wecademy står bag.

 

Ikke alene kan du se, hvordan dit online event kan se ud, men du har også mulighed for at dykke ned i spændende temaer og vigtige agendaer – helt gratis!

Den Gode Lærlingeleder

d. 8. september 2023

Et online event med fokus på den gode ledelse af lærlinge og elever. 

Eventet var en del af projektet ‘Den Gode Lærlingeleder’, som er støttet af Velliv Foreningen. Den 8. september 2023 var ledere, HR-medarbejdere, svende, mestre, ejerledere, lærlinge, elever og mange flere, deltagere til en livestreaming, fra et professionelt studie i Glostrup. Her havde vi inviteret kompentente og dygtige eksperter, virksomheder og frontløbere i studiet, til en snak om ledelsen af lærlinge og elever – og hvordan man gør læretiden til en god tid. 

Se hele eventet nedenfor – delt op i fire teamer.

Få unge nyuddannede godt med ombord

d. 15. september 2023

Gør din arbejdsplads til det bedste sted at starte!

Eventet blev tilrettelagt og produceret for Velliv Foreningen. På en formiddag var der fokus på unge nyuddannede, og hvorfor en god onboarding proces er vigtig, på den første arbejdsplads. Virksomheder, forskere og fagforeninger stod klar i studiet for at dele ud af deres viden og erfaringer – og give konkrete værktøjer, så virksomheder og arbejdspladser kan gøre unges første møde med arbejdslivet til en god oplevelse.

Se hele eventet nedenfor, i to dele

Hvordan er jeres jargon?

d. 7. juni 2023

Se et kort udsnit af en Formiddag med Fokus, vi producerede for Velliv Foreningen. Denne formiddag var der fokus på det gode arbejdsmiljø og den sunde kommunikation – og hvordan man gør op med en hård tone på arbejdspladsen. 

Kan 4 dages arbejdsuge skabe bedre mental sundhed og trivsel?

d. 20. september 2022

Udviklet og tilrettelagt for Velliv Foreningen. Denne formiddag var der fokus på en den meget omtalte 4-dages arbejdsuge, hvor de medvirkende eksperter og virksomheder gav deres syn på konceptet, erfaringer og gav konkrete værktøjer til hvordan virksomheder kan indføre en så stor forandring.

Se hele eventet lige her til højre

Den hybride arbejdsform

d. 17. marts 2022

Konferencen om den hybride arbejdsform, blev udviklet og tilrettelagt for Akademikernes A-kasse, Dansk Erhverv og IBA Kolding – på baggrund af følgende udsagn.
7 ud af 10 medarbejdere ønsker at fortsætte med at kunne arbejde hjemmefra. Det er noget som virksomheder og ledere bliver nødt til at tage stilling til!

Så grib chancen og hop med på det hybride arbejdstog, der lige nu er ved at pløje igennem ledelseslandskabet og gentænke hele måden vi arbejder på. Ellers bliver du simpelthen efterladt på stationen.

Se hele konferencen lige her ved siden af!

 

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Få dit eget eventsite

Wecademy tilbyder at lave et brugervenligt og overskueligt eventsite til din online konference. Eventsitet bliver stedet, hvor interesserede kan få information om dit event. På eventsitet ligger f.eks. programmet, tilmeldingsformularen og små tekster, der introducerer til emnet og de forskellige oplægsholdere.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: