ca

Dronevideo

Giv din video produktion en ekstra dimension med droneoptagelse. Uanset hvilken type video produktion du har i tankerne, har vi kompetencerne, udstyret og ekspertisen. Vi har mere end 7 års erfaring med dronefilm.

Derfor skal du vælge droneoptagelse

Dynamisk kvalitetsvideo, der skiller sig ud

Med en drone er der næsten ubegrænsede muligheder for at skabe flotte og anderledes video. Vi bruger en speciel drone, der kan flyve op til 170 km/t og er designet til at skabe dynamisk, fast pace video, der giver en god effekt, når det bliver klippet og redigeret sammen.

Helhedsbilledet

Med drone optagelse er det også muligt at se din virksomhed eller produkt i et total- eller panoreringsbillede, for at skabe et bedre overblik. 

Mix and match

Når dronefilm bliver en del af dit marketingsmix eller optagelser, kan det klippes sammen med andre optagelser og sammensættes på mange måder. Kvalitetsvideo som dette lever længe og kan bruges i mange forskellige sammenhæng

Stadig et nyt element for mange

Selvom droner efterhånden har eksisteret i mange år, er det stadig et relativt nyt element inden for film og derfor giver det en wow effekt for mange, og det dronefilm er med til at skille din video ud fra mængden.

Se vores showreel her

FPV drone til hurtig og dynamisk video

FPV står for “first person view” og gør, at føreren har briller på og kan se 1:1, hvad der bliver optaget. Vores drone flyver op til 170 km/t og kan derved fange selv de hurtigste objekter i flydende billedekvalitet.

En FPV drrone er agil og har mulighed for at skabe nogle anderledes dronefilm end en normal drone, og derved kan du skille dig ud fra mængden, med unikke droneoptagelser.

Vores drone kan også optage langsomme, flotte panorerringer af objekter. Det er faktisk kun fantastien, der sætter græner.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: