Digital læring sparer tid og penge

Geografi bliver aldrig en barriere med digital læring og vidensdeling. 

Digitaliseringen er her allerede. Lad os bruge den til at skabe rum til mere værdi.

Læring

Sådan sparer du tid og penge på ny viden.

Hos Wecademy oplever vi stor efterspørgsel efter netop vores ydelser og services indenfor praktisk og informative support i forbindelse med afholdelse af eller deltagelse på webinar.

  • Vi tilbyder hjælp til digital læring og praksis til såvel medarbejdere som virksomheder, således at den, der afholder webinaret og den, der deltager i webinaret, føler sig trygt klædt på til at dele eller tilegne sig ny viden

Vi sikrer dig, som deltager, mulighed for ny viden på let og tilgængelig vis. Her sparer du tid og penge samtidig med, at du tilegner dig vigtig viden eksempelvis i forhold til videreuddannelse, personlig udvikling, HR eller måske noget helt fjerde.

Er det dig, der skal afholde det pågældende webinar, så tilbyder vi fuld tilrettelæggelse af indhold samt alt det tekniske omkring selve webinaret, hjælper dig med at holde styr på spørgsmål fra deltagerne undervejs og yder den support, der skal til for, at alle får en vellykket online oplevelse med ny læring og viden. Vi tilbyder flere former for digital læring til virksomheder.

Online læring hjemme i sofaen

Mulighederne er mange, og prisen på disse kurser er ofte meget små i forhold til, hvis du skulle finde tid, starte din bil og køre til en bestemt destination, finde overnatning og budgettere med kost. 

Uanset om du har prøvet at deltage i et webinar tidligere eller ej, så hjælper vi dig godt igang uanset, om det handler om at logge korrekt på, få stillet spørgsmål undervejs eller eventuelt have tilgang til webinaret efterfølgende. 

Du kan så at sige tilegne dig viden, hvor som helst og når som helst – om det så er hjemme fra din sofa, så er der en online verden tilgængelig til dig af viden, læring og mulighed for at netværke med alle de folk, der deler samme interesse-område som dig.

E-læring uddannelser for alle

Denne form for uddannelse, som finder sted online, er for alle – uanset titel, køn, alder, erfaring eller placering. Du har mulighed for at forsøge dig med denne spændende verden af ny viden og læring online. Vi giver dig de nødvendige redskaber til at komme godt i gang.

E-læring kurser hitter

Unge som ældre, medarbejdere som direktører finder disse kurser lette og overskuelige at deltage i eller afholde med hjælp fra Wecademy. Vi sørger for, at du kan spare tid og penge, få den gode plads eller afholde og facilitere det webinar, som du drømmer om.

 

Hjælp til digital læring

Viden hvor som helst, når som helst

Fagligt indhold

Online læring hjemme i sofaen

De dygtigste undervisere

Vi har jo holdt en del webinar i de sidste uger og jeg må bare give jer rigtig meget ros.

Det sker ikke sjældent at jeres Wecademy bliver nævnt i afdelingen. Og det er kun positivt.

I får meget ros fra de enkelte medarbejdere i forhold til jeres professionelle tilgang og meget rolige måde at være på.

Det samme hører vi også fra kædens personale rundt i landet – de er blevet meget glade for hele konceptet og synes det er en god måde at få ny viden på. Det er rigtig dejligt.

Jeg har netop modtaget en mail fra en afdeling i dag. De skriver bla. følgende:

”Wecademy er yderst professionelle i præsentation, undervejs og afslutningsvis.

Det var rigtig gode spørgsmål, der blev stillet undervejs.

Fin løsning da Lemvig skrev at lyden ikke var så god. Det blev klaret i et snuptag.

Anonym afdelingsleder

Anonym kunde

Processen

Før, under og efter

Det er vigtigt at der er taget højde for hele processen. Formål, indhold, udbytte, digital opbygning samt gennemførelse. Både for deltagerne, såvel som for den der præsenterer. Alt det sikrer Wecademy hele vejen igennem kvag vores mange års erfaring.

%

Ønsker at deltage på flere webinarer

%

Af vores deltagere er meget tilfredse

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 1. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os