Derfor skal du vælge Wecademy

 

 

Forside > Derfor skal du vælge os

Få værdifuld undervisning, sammensat af oplæg, træning af teknikker og simulationer, anført af en professionel skuespiller og webinarspecialister fra WECADEMY.

Så du kan møde dit publikum med ro, nærvær og gennemslagskraft, hver gang.

Kender du det, at stemmen knækker, at halsen er tør og du ikke aner, hvad i al verden du skal gøre af dine hænder, når du underviser online eller holder oplæg?

Tænk hvis du mødte dit publikum med ro, nærvær og gennemslagskraft i stedet

VORES ERFARING OG NETVÆRK
GIVER JER TRYGHED OG SUCCES,
NÅR I SKAL AFHOLDE WEBINARER

ERFARING

Det kræver mange års erfaring at kunne udvikle og levere et professionelt webinar, for det handler om langt mere end webinaret selv.

Wecademy har eksisteret siden 2014, og i al den tid har vi specialiseret os i webinar-formen og lært, hvad der skal til for at lave et vellykket webinar.

Af denne årsag har vi også en hel unik løsning, hvor vi udvikler indholdet til webinaret ud fra et emne, du vælger, og matcher med den rette underviser. Dette er en løsning, der kun fås hos os.

Det er vores konkrete og mangeårige erfaring med og indsigt i håndværket, der gør, at du med fordel kan bruge os som din webinarpartner.

 

NETVÆRK

Samtidig er forudsætningen for ethvert vellykket webinar den rette underviser og et stort netværk.

Vores netværk er omfattende og ganske unikt. Vi kan hurtigt finde den helt rette kandidat til lige nøjagtig det emne, du ønsker at afholde webinar om. Har du selv underviseren, faciliterer vi også denne.

Det er vigtigt for os at fremstå professionelle. Derfor står vi også inde for vores underviseres kompetencer. Underviserne er udvalgt ud fra deres faglighed, kompetencer og didaktiske egenskaber.

Vi ønsker at bringe vores unikke netværk og deres kompetencer i spil for og dele med dig for at sikre dig et vellykket webinar af høj kvalitet.

TRYGHED

Tryghed er en vigtig faktor, når man skal lave webinarer. Og om noget er det tryghed, vi kan tilbyde.

Vores erfaring og vores netværk er de helt store faktorer, der skaber tryghed for dig, når du vælger os som din samarbejdspartner.

Vi oplever ofte, at vores undervisere er utrygge i forhold til den tekniske del. Den utryghed fjerner vi.

Vores samarbejde med bl.a. uddannelsesinstitutioner, konsulenter, skuespillere og erhvervspsykologer gør, at vi besidder en indsigt, der er er en fordel for dig med os som din rådgivnings- og sparringspartner.

Vi repræsenterer kun os selv og kan derfor agere jeres uvildige rådgiver og skabe tryghed for dig.

 

Postulater

“DET ER JO BARE
EN PLATFORM,
I LEVERER”

Vi leverer langt mere end en platform.

Vi tager udgansgpunkt i, at et webinar er en proces, der strækker sig både før, under og efter webinaret.

Vi udvikler indholdet til webinaret ud fra kundens ønsker og behov, vi leverer facilitering til selve webinaret, og vi slutter af med en evaluering og rapportering.

Dette gør vi, fordi vi gerne vil sikre en høj kvalitet og professionalisme undervejs i hele forløbet.

Med os om bord får I alt det, I ikke er klar over, I mangler, alt det, der skal til, for at jeres webinar bliver en succes for både jer og jeres deltagere.

“DET KAN JEG
SAGTENS SELV
KLARE”

Det at lave webinar er en stor opgave, og jo flere deltagere, der er på et webinar, jo større bliver den.

Mange glemmer, at det er alt det, der går forud for webinaret, og det, der følger, der er med til at gøre det til en stor opgave.

Forestil dig at være en underviser, der skal holde styr på omkring 50 deltagere. Deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål via chatten, og de skal konstant interageres for at bevare deres opmærksomhed. Det bliver lynhurtigt en uoverstigelig opgave, og det er netop derfor, det  ikke er en opgave, du sagtens kan klare selv.

Hvis du ønsker at fremstå professionel, er det nødvendigt med en webinarpartner, der kan hjælpe dig hele vejen igennem forløbet, uanset om du er bekendt med webinarer eller ej.

Vi har specialiseret os i webinarer

og live undervisning

VORES WEBINARER
TAGER UDGANGSPUNKT I
DIG SOM DELTAGER


Vi sørger for, at du kan tage del i og bidrage til undervisningen og samtidig interagere med både underviser og de andre deltagende.

Vores webinarer handler om gensidig kommunikation. Og netop derfor adskiller de sig så markant fra e-læring, der baserer sig på envejskommunikation.

Det er altid muligt at gense vores webinarer, men vi lægger stor vægt på, at du er med live, fordi vi ved, du uden tvivl får mest ud af webinaret på den måde.

 

 

– OG DET ER DEN SYNKRONE OPLEVELSE,
DU FÅR MEST UD AF,NÅR UNDERVISNING FOREGÅR ONLINE


Når du deltager samtidig med andre, og når du hurtigt får besvaret dine spørgsmål, opstår værdien for dig.

Det er den direkte deltagelse og interaktion, der gør vores webinarer så sjove at være på.

Det er lidt ligesom at være med til en koncert. Har du også prøvet at høre musikken på Spotify dagen efter? Det er aldrig helt det samme, vel? Det er det altså heller ikke med et webinar.

Det betyder nemlig noget, at vi er samlet i den samme tid og det samme (digitale) rum.

Og vi giver den fuld gas, når vi er på.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 1. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os