ca

Arrangementer vi har hjulpet med

Vi hjælper altid virksomheder trygt og sikkert i mål, så de får en god oplevelse med de mange online muligheder der er i dag. Samtidig rådgiver vi dem til de bedste valg, ud fra deres ønsker og behov.

AKA
Danske udlejere
Dansk Erhverv
Folketinget Rigsrevisionen
Miljøministeriet naturstyrelsen
Rigsrevisionen logo

Derfor bruger Danske Udlejere Wecademy

Nordisk Tilsynskonference 2022

Nordisk Tilsynskonference 2022

Nordisk Tilsynskonference for hele norden. 2 dages online konference, afholdt i vores studie i Glostrup. Masser af spændende oplæg og 350 deltagere fordelt i 50 grupperum flere gange i løbet af dagen.

læs mere
BG Byggros A/S case

BG Byggros A/S case

Intens online undervisning af 2 medarbejdere fra BG Byggros, men stor fokus på hands on erfaring. Skal vi også hjælpe dig godt i gang?

læs mere
DGI case

DGI case

Webinar med DGI100% online arrangement med 600 deltagere. DGI og DIF efterspurgte hjælp til at tilrettelægge og holde styr på...

læs mere
DGI case

DGI case

Webinar med DGI100% online arrangement med 600 deltagere. DGI og DIF efterspurgte hjælp til at...

læs mere
Vilomix case

Vilomix case

International webinar for VilomixAfvikling af internationalt webinar med deltagere fra hele...

læs mere

Udtalelser fra tilfredse kunder

Vilomix

“Som pionerer ift. webinarer havde vi rigeligt at se til ift. indhold og kommunikation. Her var det rart at kunne lægge det hele i hænderne på Wecademy, der bare løser opgaverne på tryggeste, professionelle vis.”

Advokatfirmaet Vingaardhus

“Det var første gang jeg skulle undervise på et webinar, og jeg det var dejligt at jeg fra første sekund kunne stole på, at der var taget hånd om alt, så jeg kun skulle koncentrere mig om mit eget oplæg.

Jeg er blevet mødt med venlighed, hjælpsomhed og faglig professionalisme hos alle i WECADEMY.

De mange gode ”staldtips” fra jer gjorde, at det ikke på nogen måde var ubehageligt at undervise uden at kunne se deltagerne.
Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med WECADEMY i alle henseender.”

Sunset

“Har oplevet samarbejdet super professionelt –  fra start til slut. Super kompetent og professionel eksekvering. God dialog, masser af energi og en imødekommende tilgang fra første kontakt.”

Jesper Hollegaard, Dansk Erhverv

“Jeg oplever i meget høj grad, at WECADEMY er en professionel og seriøs samarbejdspartner.
Det afspejler anmeldelserne af de webinarer, som jeg har afholdt, også.
Hver gang har tilbagemeldingerne omkring selve webinaret og gennemførelsen været positive.”

dinTANDLÆGE

“Vi havde et rigtig godt samarbejde med Wecademy og vi blev taget i hånden og ledt professionelt gennem hele arrangementet. Wecademy er gode til at komme med input og er samtidig lydhøre overfor vores ønsker.”

Jeros A/S

“Det har virkelig en god oplevelse at arbejde sammen med Wecademy.  De har været meget professionelle over hele linjen og rigtig gode til at følge op og sikre, at jeg var ordentlig klædt på til dagen.”

SMVdanmark

“Du og dit team skal vide, at jeg var meget tryg hele vejen igennem, og I kan være super stolte af resultatet, som formentlig vil inspirere rigtig mange virksomheder.”

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme

“Wecademy var hurtige til at forstå vores behov og komme med forslag til set ups, som gav mening for både os og mødedeltagerne.

Den løbende dialog og tilpasning var en velfungerende blanding af Wecademys lydhørhed over for vores input og deres professionelle viden, og det var en stor hjælp, at de styrede hele den tekniske del under møderne, så vi kunne fokusere på det faglige indhold.

Derudover var det bare en fornøjelse at arbejde sammen med Ane-Sofie – både under og mellem møderne.”

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier