Virtuel konference

Wecademy laver alle former for online events

 

Her kan du læse om nogle af vores tidligere afviklinger for både små og store virksomheder.

Vi hjælper altid virksomheder trygt og sikkert i mål, så de får en god oplevelse med de mange online muligheder der er i dag. Samtidig rådgiver vi dem til de bedste valg, ud fra deres ønsker og behov.

Virtuel konference
DGI case

DGI case

100% online arrangement med 600 deltagere DGI og DIF efterspurgte hjælp til at tilrettelægge og...

læs mere
Vilomix case

Vilomix case

Afvikling af internationalt webinar med deltagere fra hele verden En varm velkomst og den tekniske...

læs mere

Udtalelser og tidligere cases

Jesper Hollegaard

Advokat, Dansk Erhverv
_______________________________

“Jeg oplever i meget høj grad, at WECADEMY er en professionel og seriøs samarbejdspartner.
Det afspejler anmeldelserne af de webinarer, som jeg har afholdt, også.
Hver gang har tilbagemeldingerne omkring selve webinaret og gennemførelsen været positive.”

dinTANDLÆGE

_______________________________

” Vi havde et rigtig godt samarbejde med Wecademy og vi blev taget i hånden og ledt professionelt gennem hele arrangementet. Ikke kun under selve arrangementet, men også under forberedelserne til arrangementet. Der var ingen løse ender, der var taget om hånd om alt.

At vi fik teknisk hjælp til at gennemføre vores hybride arrangement, var altafgørende for os. […] Ingen blev overladt til sig selv med tekniske udfordringer og det gav os en ro at vi vidste, at der var styr på teknikken.

Wecademy er gode til at komme med input og er samtidig lydhøre overfor vores ønsker.”

 

 

Pia Werborg

Tidl. Skolechef, Middelfart kommune

_______________________________

“Wecademy formulerede et program og planlagde sessionerne. Programmet ramte præcist det, skoleområdet efterspurgte.
Der har været meget stor tilfredshed med kursusforløbene.

Der er dygtigt blevet justeret og tilpasset undervejs og har givet området det afsæt, der var tænkt.”

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme

_______________________________

“Wecademy var hurtige til at forstå vores behov og komme med forslag til set ups, som gav mening for både os og mødedeltagerne.

Den løbende dialog og tilpasning var en velfungerende blanding af Wecademys lydhørhed over for vores input og deres professionelle viden, og det var en stor hjælp, at de styrede hele den tekniske del under møderne, så vi kunne fokusere på det faglige indhold.

Derudover var det bare en fornøjelse at arbejde sammen med Ane-Sofie – både under og mellem møderne.”

Casper Burlin

Tidl. Uddannelseskonsulent, Industriens uddannelser

_______________________________

“Vi har brugt WECADEMY som facilitator på mange webinar over de seneste år. Det fungerer altid fuldstændigt perfekt! 

Vi bruger WECADEMY som vores partner til webinarer fordi de letter forløbet for os og de har erfaringen, og ved hvad der skal til for at afholde et professionelt webinar.
Vi samarbejder med dem fordi de har specialiseret sig i at lave webinarer, hvilket sikre os en ensartet kvalitet.
De oplægsholdere vi har med er trygge, fordi de bliver guidet hele vejen og kun skal koncentrer sig om at formidle deres budskaber. 

Vi har allerede planlagt 6 nye webinarer til afholdelse”

Mille Sundquist

Vicechefjordemoder, Nordsjællands Hospital

_______________________________

“Jeg valgte at bestille Wecademys uddannelsesforløb til vores jordemødre for at få dem klædt på til fremtidens interaktive fødselsforberedelse med det bedste resultat.
Uddannelsen gjorde underviserne i stand til at kombinere design, interaktion og høj faglighed med et flot resultat til gavn for vordende forældre.
Jeg oplevede Wecademy som en professionel og fremadskuende hjælp til vores kommende undervisere via webinar.”

 

Anne Henriksen

Advokat (H), Advokatfirmaet Vingaardhus

_______________________________

Det var første gang jeg skulle undervise på et webinar, og jeg det var dejligt at jeg fra første sekund kunne stole på, at der var taget hånd om alt, så jeg kun skulle koncentrere mig om mit eget oplæg.

Jeres webinarside er meget brugervenlig og skaber en god oplevelse og et godt overblik, både for oplægsholder og for tilhørerne.

Jeg er blevet mødt med venlighed, hjælpsomhed og faglig professionalisme hos alle i WECADEMY.
De mange gode ”staldtips” fra jer gjorde, at det ikke på nogen måde var ubehageligt at undervise uden at kunne se deltagerne.

Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med WECADEMY i alle henseender.

Vilomix

_______________________________

”For os at se er der 3 vigtige komponenter i et godt webinar: det faglige indhold, teknikken og kommunikationen omkring webinaret.

Som pionerer ift. webinarer havde vi rigeligt at se til ift. indhold og kommunikation. Her var det rart at kunne lægge det hele i hænderne på Wecademy, der bare løser opgaverne på tryggeste, professionelle vis”

Arne Nielsson

Direktør, Foqus Management

_______________________________

Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Anne-Mette Rønholt igennem flere år.
Anne-Mette er altid enorm professionel og grundig i hendes tilgang til de opgaver, jeg har lavet sammen med hende.
Hun er tilmed god til at se andre og nye vinkler så kunden/kunderne får et endnu større udbytte.

Jeg føler mig altid tryg, når jeg skal gennemføre en opgave med Anne-Mette.”

BG Byggros A/S case

BG Byggros A/S case

Intens online undervisning af 2 medarbejdere fra BG Byggros, men stor fokus på hands on erfaring. Skal vi også hjælpe dig godt i gang?

læs mere
DGI case

DGI case

100% online arrangement med 600 deltagere DGI og DIF efterspurgte hjælp til at tilrettelægge og holde styr på teknikken, når de...

læs mere
ASCOM case

ASCOM case

Online konference for ASCOM. En dag, hvor der skulle være stor fokus på medarbejderne og en hyggelig dag. Masser af musik og sjove indslag.

læs mere
Naturstyrelsen case

Naturstyrelsen case

Online konference for Naturstyrelsen på Vimeo. Studieopsætning og fokus på deltagerinvolvering og god stemning. Læs mere her

læs mere
dinTANDLÆGE case

dinTANDLÆGE case

Online konference for dinTANDLÆGE. Studieopsætning og fokus på deltagerinvolvering og god stemning. Læs mere her og kontakt os.

læs mere

Udtalelser fra samarbejdspartnere

Helle Mortensen

Freelance processkonsulent, Skab overskud

______________________________

Som oplægsholder på webinarer faciliteret af Wecademy oplever jeg, at samarbejdet er præget af professionalisme, inspiration og passion.

Wecademy bidrager til kvalitetssikring af tilrettelæggelsen med fokus på udbyttet for deltagerne og deres involvering undervejs. På den måde udvikler og designer vi sammen lige netop det webinar, som passer til kundens unikke behov.

Wecademys professionelle facilitering af webinarer betyder, at jeg kan koncentrere mig om formidlingen af det faglige indhold.
Wecademys nærværende og positive facilitering bidrager til interaktion med deltagerne – og øger derved deltagernes udbytte af webinarets indhold.

At samarbejde med Wecademy skaber overskud!

Ann Hjort

Professionel skuespiller, erhvervsskuespiller, Forumteater og speaker

______________________________

Mit ståsted er skuespiller/undervisningskonsulent, og det er en gave at sparre med Anne-Mette, når vi sammen planlægger opgaver.
Hun ser muligheder, jeg ikke selv får øje på, har gåpåmod og energi, og man mærker hendes glæde ved samarbejdet med kollegaer, som er forskellige fra hende selv.

Anne-Mette har overblik og arbejder målrettet og sikkert og møder vores kunder velforberedt og med en dejlig, positiv fremtoning. 
Hun har en både sikker og intuitiv fornemmelse for kundens behov, og alle opgaver bliver afsluttet og lukket, så kunden føler sig både set, hørt og mødt lige der, hvor opgaven har værdi.

Joan Grønfeldt

Grundlægger, Wise Marketing og Tjenkassen.dk

______________________________

Anne Mette og jeg har haft et samarbejde omkring konceptudvikling og digitale løsninger. Vi har fortsat et samarbejde, som jeg sætter stor pris på – både personligt og fagligt.

Anne-Mette er passioneret omkring digital læring og vidensdeling, og hun vil gå langt i bestræbelserne på at få virksomheder, institutioner og foreninger til at forstå og anerkende de mange fordele, besparelser og optimeringsmuligheder, der er forbundet med digital læring og online kommunikation.

Morten Vium

Grundlægger, VirumMedia og strategisk rådgiver

______________________________

Anne-Mette brænder for læring, og det smitter!

Som samarbejdspartner for en række LinkedIn-kursusforløb LinkedIn har båret præg af professionalisme, passion og faglig sparring.
Hendes store viden og erfaring med webinarer og online læring gør, at vi sammen kan tilbyde helt nye løsninger til kunderne, så vi endnu bedre kan opfylde deres behov.

Derudover betyder Anne-Mettes store netværk, at vi får mulighed for at arbejde med nye kunder, vi ellers ikke var kommet i kontakt med.
Og man er aldrig i tvivl om, at hun har styr på tingene og yder en suoer service over for kunderne.

Arne Nielsson

Direktør for Foqus Management, coach, konsulent og foredragsholder

_______________________________

Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Anne-Mette Rønholt igennem flere år. Anne-Mette er altid enorm professionel og grundig i hendes tilgang til de opgaver, jeg har lavet sammen med hende.
Hun er tilmed god til at se andre og nye vinkler så kunden/kunderne får et endnu større udbytte. Jeg føler mig altid tryg, når jeg skal gennemføre en opgave med Anne-Mette.

Casper Burlin

Industriens Uddannelser

_____________________________

Vi bruger Wecademy som fast partner på vores webinarer, fordi de letter forløbet for os, og de har erfaringen og ved, hvad der skal til for at afholde et professionelt webinar, hvilket sikrer os en ensartet kvalitet.

De oplægsholdere, vi har med, er trygge, fordi de bliver guidet hele vejen og kun skal koncentrere sig om at formidle deres budskaber.

Vi har allerede planlagt nye webinarer til afholdelse.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier