ca

Arrangementer vi har hjulpet med

Vi hjælper altid virksomheder trygt og sikkert i mål, så de får en god oplevelse med de mange online muligheder der er i dag. Samtidig rådgiver vi dem til de bedste valg, ud fra deres ønsker og behov.

Nordisk Tilsynskonference 2022

Nordisk Tilsynskonference 2022

Nordisk Tilsynskonference for hele norden. 2 dages online konference, afholdt i vores studie i Glostrup. Masser af spændende oplæg og 350 deltagere fordelt i 50 grupperum flere gange i løbet af dagen.

læs mere
BG Byggros A/S case

BG Byggros A/S case

Intens online undervisning af 2 medarbejdere fra BG Byggros, men stor fokus på hands on erfaring. Skal vi også hjælpe dig godt i gang?

læs mere
DGI case

DGI case

Teknisk tryghed, hele vejen igennemDGI og DIF henvendte sig, fordi de skulle samle 600 frivillige fra hele landet i et...

læs mere
ASCOM case

ASCOM case

Online konference for ASCOM. En dag, hvor der skulle være stor fokus på medarbejderne og en hyggelig dag. Masser af musik og sjove indslag.

læs mere
DGI case

DGI case

Teknisk tryghed, hele vejen igennemDGI og DIF henvendte sig, fordi de skulle samle 600 frivillige fra hele landet i et...

læs mere
Vilomix case

Vilomix case

100 deltagere, 30 forskellige lande, fordelt på 6 kontinenterVilomix skulle afholde et internationalt webinar og det var vigtigt...

læs mere
Dansk Erhverv case

Dansk Erhverv case

Når tid er en faktorUtallige deltagere har siden 2015 deltaget på webinarer fra Dansk Erhvverv og derfor har det også været...

læs mere

Udtalelser fra tilfredse kunder

Vilomix

“Som pionere ift. som webinarer havde vi regligt at sige til ift. indhold og kommunikation. Her var det rart at lægge det hele i hænderne på Wecademy, der bare løser opgaven på tryggeste profesionelle vis”

Advokatfirmaet Vingaardhus

“Det var første gang jeg skulle undervise på et webinar, og det var dejligt at fra første sekund kunne jeg stole på, at der var taget hånd omg alt, så jeg kun skulle koncetrere mig om mit eget oplag”

Sunset

“Har oplevet samarbejdet super professionelt – fra start til slut. Super kompetent og professionel eksekvering. God dialog, masser af energi og en imødkommende tilgang fra første kontakt”

Jesper Hollegaard, Dansk Erhvev

“Jeg oplever i meget høj grad, at Wecademy en profesionel og seriøs samarbejdspartner. Det afspejler anmeldelserne fra de webinarer som jeg har afholdt også. Hver gang har tilbagemeldingerne omkring selve webinaret været meget positive”

Jeros A/S

“Det har virkelig været en god oplevlse at arbejde sammen med Wecademy. De har været meget profesionelle over hele linjen og rigtig gode til at følge op og sikre at jeg var ordentlig klædt på til dagen”

SMVdanmark

“Du og dit team skal vide, at jeg var meget tryg hele vejen igennem og i kan være super stolte af resultatet, som formentlig vil inspirerer rigtig mange virksomheder”

AKA
Danske udlejere
Dansk Erhverv
Folketinget Rigsrevisionen
Miljøministeriet naturstyrelsen
Rigsrevisionen logo

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: