Mangler du en webinar underviser?

Vi stiller vores store netværk af undervisere og konsulenter til rådighed, så vores kunder altid får den bedste til jobbet. 

Sammen er vi stærkere. Vær en del af vores netværk

Freelancere, eksperter, undervisere, konsulenthuse, universiteter, erhvervakademier…

Vær en del af vores netværk


De komplementære kompetencer er filosofien bag samarbejdet med vores netværk. Vi tror på, at gensidig respekt og interesse for hinandens kompetencer er forudsætningen for ethvert godt samarbejde.

Så hvis du har en høj faglighed, som du kan bringe i spil i vores netværk, så hører vi gerne fra dig.

Alle vores samarbejdspartnere udvælges til netværket ved personlig samtale og referencetagning på tidligere løste opgaver. Vi har ingen branche-eksklusivitet, da vi ønsker at samarbejde med de dygtigste konsulenter.

Wecademy hjælper læringskonsulenter og freelancekonsulenter med at digitalisere nogle af deres ydelser og tilbyder at være facilitator på deres webinarer. Desuden hjælper vi organisatoner med at finde den rigtige konsulent til deres kompetenceudviklingsforløb , uanset om det er online eller offline.

 

Freelance konsulenter

Vi samarbejder med mange forskellige læringskonsulenter, erhvervspsykologer, skuespiller alle med høj faglighed.

Erhvervsakademier

Vi har et tæt samarbejde med IBA i Kolding, hvilket betyder at vi i samarbejde kan tilbyde at udvikle læringsforløb, hvor der udløses ECTS-point ved bestået eksamen. Vi tilbyder også Certificeringer inden for projektledelse, både IPMA og Prince 2. Sammen står vi for alt projektlederuddannelse i Norlys Koncernen.

Konsulenthuse

Vi har bl.a. et strategisk samarbejde med Psykologcenteret i Skive. Et samarbejde hvor vi sammen udvikler spændede træningsforløb, både fysiske, men også som webinarer.

HVAD VI LAVER, OG HVEM VI SAMARBEJDER MED

Vi samarbejder med undervisere, som aldrig har undervist online før og, dedikerede freelancere med et højt fagligt niveau. Vi leverer professionelle rådgivnings- og konsulentydelser inden for forskellige kompetenceområder, altid med et indhold af høj, faglig substans.

Derudover faciliterer vi webinarer for mange store danske organisationer, som har deres eget faglige indhold, de ønsker at formidle via webinarer.

Vi faciliterer indhold - eksempelvis indenfor:
  • Projektledelse
  • Ledelse
  • Konflikthåndtering
  • LinkedIn
  • Medicinalbranchen
  • Jura
  • Skærmtræning

Som oplægsholder på webinarer faciliteret af Wecademy oplever jeg, at samarbejdet er præget af professionalisme, inspiration og passion.

Wecademy bidrager til kvalitetssikring af tilrettelæggelsen med fokus på udbyttet for deltagerne og deres involvering undervejs. På den måde udvikler og designer vi sammen lige netop det webinar, som passer til kundens unikke behov.

Wecademys professionelle facilitering af webinarer betyder, at jeg kan koncentrere mig om formidlingen af det faglige indhold. Wecademys nærværende og positive facilitering bidrager til interaktion med deltagerne – og øger derved deltagernes udbytte af webinarets indhold.

At samarbejde med Wecademy skaber overskud!

Helle Mortensen

Freelance proceskonsulent, Skab overskud

Anne Mette og jeg har haft et samarbejde omkring konceptudvikling og digitale løsninger. Vi har fortsat et samarbejde, som jeg sætter stor pris på – både personligt og fagligt.

Anne-Mette er passioneret omkring digital læring og vidensdeling, og hun vil gå langt i bestræbelserne på at få virksomheder, institutioner og foreninger til at forstå og anerkende de mange fordele, besparelser og optimeringsmuligheder, der er forbundet med digital læring og online kommunikation.

Joan Grønfeldt

Grundlægger, Wise Marketing og tjenkassen.dk

Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Anne-Mette Rønholt igennem flere år. Anne-Mette er altid enorm professionel og grundig i hendes tilgang til de opgaver, jeg har lavet sammen med hende. Hun er tilmed god til at se andre og nye vinkler så kunden/kunderne får et endnu større udbytte. Jeg føler mig altid tryg, når jeg skal gennemføre en opgave med Anne-Mette.

Arne Nielsson

Direktør for Foqus Management, coach, konsulent og foredragsholder

Anne Mette og jeg har haft et samarbejde omkring konceptudvikling og digitale løsninger. Vi har fortsat et samarbejde, som jeg sætter stor pris på – både personligt og fagligt.

Jeg kender Anne Mette som energisk, flittig og kompetent. Hun er passioneret omkring digital læring og vidensdeling, og hun vil gå langt i bestræbelserne på at få virksomheder, institutioner og foreninger til at forstå og anerkende de mange fordele, besparelser og optimeringsmuligheder, der er forbundet med digital læring og online kommunikation.

Anne Mette har flere års erfaring med digital læring og afholdelse af webinarer fra bl.a. hendes tid ved Innovationsfabrikken i Kolding – og nu også Wecademy.

Joan Grønfeldt

Founder, Wise Marketing og Tjenkassen.dk

Jeg har haft fornøjelse af at samarbejde med Anne-Mette Rønholt igennem flere år. Anne-Mette er altid enorm professionel og grundig i hendes tilgang til de opgaver, jeg har lavet sammen med hende. Hun er tilmed god til at se andre og nye vinkler så kunden/kunderne får et endnu større udbytte. Jeg føler mig altid tryg, når jeg skal gennemføre en opgave med Anne-Mette. Slutteligt vil jeg nævne, at hun altid er serviceminded og klar på at yde det ekstra.

Arne Nielsson

Direktør for Foqus Management, coach, konsulent og foredragsholder

Anne-Mette har en unik og kompetent tilgang til virksomheder og konsulenter, idet hun meget professionelt tilegner sig viden om dem. Det skaber indsigt og forståelse for kundens behov og konsulenternes kompetencer.

I vores samarbejdet tilfører Anne-Mette altid nye perspektiver og initiativer. Med hendes iderigdom er hun altid tre skridt foran – og det skaber værdi for mig og kunderne. Det er min oplevelse, at netop det engagement og den energi er drivkræften i vores samarbejde. Sparring og ideudvikling med Anne-Mette er afgørende for udvikling af mine opgaver – særligt når samarbejdet tilsættes Anne-Mettes altid nærværende og positive tilgang.

Helle Mortensen

Freelance proceskonsulent, Skab overskud

Samarbejdet med Anne-Mette Rønholt er præget af professionalisme, inspiration og passion.

Anne-Mette Rønholt har en unik og kompetent tilgang til virksomheder og konsulenter, idet hun meget professionelt tilegner sig viden om dem. Det skaber indsigt og forståelse for kundens behov og konsulenternes kompetencer. På den måde kan vi sammen udvikle og designe lige netop det forløb, som passer til kundens unikke behov. Samarbejdet med Anne-Mette indebærer derved tillidsfulde professionelle relationer, hvor der opstår synergi.

I vores samarbejdet tilfører Anne-Mette altid nye perspektiver og initiativer. Med hendes iderigdom er hun altid tre skridt foran – og det skaber værdi for mig og kunderne. Det er min oplevelse, at netop det engagement og den energi er drivkræften i vores samarbejde. Sparring og ideudvikling med Anne-Mette er afgørende for udvikling af mine opgaver – særligt når samarbejdet tilsættes Anne-Mettes altid nærværende og positive tilgang.

Det er fornøjelse af være en del af Anne-Mettes meget store netværk, hvor forskellige kompetencer krydser hinanden – og hvor det komplementære samarbejde mellem konsulenter og virksomheder vokser. At være en del af Wecademy skaber overskud!

Helle Mortensen

Freelance proceskonsulent, Skab overskud

Mit ståsted er skuespiller/undervisningskonsulent, og det er en gave at sparre med Anne-Mette, når vi sammen planlægger opgaver. Hun ser muligheder, jeg ikke selv får øje på, har gåpåmod og energi, og man mærker hendes glæde ved samarbejdet med kollegaer, som er forskellige fra hende selv.

Anne-Mette har overblik og arbejder målrettet og sikkert og møder vores kunder velforberedt og med en dejlig, positiv fremtoning. Hun har en både sikker og intuitiv fornemmelse for kundens behov, og alle opgaver bliver afsluttet og lukket, så kunden føler sig både set, hørt og mødt lige der, hvor opgaven har værdi.

Ann Hjort

Professionel skuespiller, erhvervsskuespiller, Forumteater og speaker

Anne-Mette brænder for læring, og det smitter!

Vores samarbejder om en række LinkedIn-kursusforløb LinkedIn har båret præg af professionalisme, passion og faglig sparring. Hendes store viden og erfaring med webinarer og online læring gør, at vi sammen kan tilbyde helt nye løsninger til kunderne, så vi endnu bedre kan opfylde deres behov.

Derudover betyder Anne-Mettes store netværk, at vi får mulighed for at arbejde med nye kunder, vi ellers ikke var kommet i kontakt med. Og man er aldrig i tvivl om, at hun har styr på tingene og yder en suoer service over for kunderne.

Morten Vium

Grundlægger af ViumMedia og strategisk rådgiver

Vi bruger Wecademy som fast partner på vores webinarer, fordi de letter forløbet for os, og de har erfaringen og ved, hvad der skal til for at afholde et professionelt webinar, hvilket sikrer os en ensartet kvalitet.

De oplægsholdere, vi har med, er trygge, fordi de bliver guidet hele vejen og kun skal koncentrere sig om at formidle deres budskaber.

Vi har allerede planlagt nye webinarer til afholdelse.

Casper Burlin

Industriens Uddannelser

Jeg har gennem flere år samarbejdet med Anne-Mette Rønholt, og er utrolig glad for vores samarbejde.

Mit ståsted er skuespilleren/ underviseren – konsulenten, og det er en gave at sparre med Anne –Mette når vi sammen planlægger opgaver. Hun ser muligheder jeg ikke selv får øje på – har gåpåmod og energi, og man mærker hendes glæde ved samarbejdet med kollegaer som er forskellige fra hende selv.

Wecademy’s store viden og passion omkring webinarer er smittende og betryggende. Altid til rådighed for at bringe erfaringen omkring brugen af den digitale platform videre.

Anne-Mette har overblik og arbejder målrettet og sikkert, og møder vores kunder velforberedt og med en dejlig positiv fremtoning. Hun har en både sikker og intuitiv fornemmelse for kundes behov, og alle opgaver bliver afsluttet og lukket, så kunden føler sig både set, hørt og mødt, lige der hvor opgaven har værdi.

Jeg glæder mig som freelance skuespiller over at kunne løse opgaver hos Wecademy, sideløbende med at jeg har andre opgaver.

Ann Hjort

Professionel skuespiller, erhvervsskuespiller, forum teater og speaker

Anne-Mette brænder for læring og det smitter!

Vi samarbejder om et række kursusforløb om LinkedIn og samarbejdet har båret præg af professionalisme, passion og faglig sparring. Hendes store viden og erfaring med webinarer og online læring gør, at vi sammen kan tilbyde helt nye løsninger til kunderne, så vi endnu bedre kan opfylde deres behov.

Derudover betyder Anne-Mettes store netværk, at vi får mulighed for at arbejde med nye kunder, vi ellers ikke var kommet i kontakt med. Og man er aldrig i tvivl om at Anne-Mette har styr på tingene og yder en super service over for kunderne.

Morten VIUM

Stifter & Strategisk Rådgiver

Kontakt Wecademy

Kontor

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os