Bestil et digitalt lokale

Det kræver ikke teknisk forståelse at undervise online

 

 

Forside > Bestil et digitalt lokale

Hos Wecademy kan du bestille et digitalt undervisningslokale, som du kan bruge til at formidle dit indhold til dine deltagere – og vi er med dig hele vejen og står for alt det tekniske.

– fordi geografi ikke skal skille os ad!

Saml dine deltagere digitalt

 

Har du allerede en underviser, et indhold og deltagere, kan vi sørge for, at de alle mødes i et digitalt læringslokale. Et sådant lokale fjerner alle de almindelige praktiske hindringer for at mødes. Brug mindre engeri på at planlægge forplejning, kursuslokale og transport og mere på at lære og dele viden. Wecademy er med dig hele vejen.

I det digitale lokale kan du samle deltagere til et møde, kursus eller foredrag. Wecademy siker, at lokalet er til rådighed, når du skal bruge det. Vi sørger for, at teknikken fungerer, at deltagerne får tilsendt linket til undervisningsplatformen samt en guidet gennemgang af rummets funktioner.

Herefter er mødelokalet jeres og lige så privat, som hvis I havde booket et fysisk et af slagsen.

Send en mail til [email protected]
eller ring på +45 2088 6767 for at booke vores digitale lokale.

Alle deltagere modtager et link, der fører dem direkte ind i mødelokalet. Der skal hverken downloades programmer eller andet for at kunne deltage. De deltagende kan logge ind via mange forskellige enheder: tablets, mobiltelefoner, computere mv. Ligeledes er det digitale mødelokale tilgængeligt fra både Windows-, Android- og iOS-baserede enheder. Der er derfor ingen grund til at bekymre sig om tekniske udfordringer eller besværligheder.

WEBINARER ER:

Besparende

Webinarer sparer både på brændstoffet, på tiden, på de økonomiske ressourcer og meget andet, som for eksempel at tilegne dig masser af ny viden og blive fagligt opdateret lige dér, hvor du befinder dig.

Sambringende

Gennem et webinar kan vi mødes oftere, fordi et webinarmøde ikke er betinget af, hvor vi befinder os lige nu og her. Så er du fri for at skulle endnu tidligere op for at holde i lange bilkøer.

Rummelige

Vores platform har en deltagelseskapacitet på op til 100 deltagere samtidig. Der er dermed masser af palds til alle dine medlemmer, kolleger og alle andre, du kunne tænke dig at undervise.

Professionelt indrettede

Lokalet, hvori vi mødes online, er meget professionelt. Det indeholder masser af muligheder for at bringe deltagerne i spil og rummer dermed stor interaktivitet.

Interagerende

Der er mulighed for at chatte og tale med hinanden undervej i webinaret.

Udvekslende

Der er mulighed for at vise præsentationer og andet digitalt materiale.

Deltagende

Der er et grupperum, hvori deltagerne kan gå hen for at snakke med hinanden.

Lydmæssigt optimale

Vi sørger altid for, at der er optimal lydkvalitet.

Tid?

Tidsfaktoren

Det handler ofte om tid, og det er langt mere end man lige tænker over. Alene transporttiden.

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 1. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os