få din egen årsplan

 

Wecademy hjælper dig til et bedre
årsflow af webinarer.

Med en årsplan får du et bedre flow og overblik med dine webinarer 

Hvad leverer vi?

N

Webinar-værten

N

Platformen

N

Teknisk support

N

Guidelines

N

Oprettelse af læringsrum

N

Adgang til vores lydstudie

N

Online skærmtræningskursus

N

Prøveafvikling

N

Data-rapportering

N

Redigering af optagelse

N

Webinar i podcast-format

Hvad leverer du?

N

Eksperten

N

Ønsker til datoer for webinarerne

N

Ønsker til emner for webinarerne

Lad os hjælpe dig i gang med en årsplan

Wecademy tilbyder at skræddersy en webinar-abonnementsordning til jeres behov. I samarbejde med jer udvikler vi en årsplan, så din organisation får et bestemt antal webinarer fordelt ud over hele året. I bestemmer hvor mange og hvor tit – og om hvilke emner. Vi faciliterer naturligvis webinarerne, så I fremstår lige så professionelle, som I er. Med en årsplan er jeres organisation altid sikker på, at vi stiller en webinar-vært til rådighed.

Kontakt Wecademy og lad os i fællesskab sammensætte jeres årsplan.

 

 

Hvorfor en årsplan?

Med en årsplan hjælper vi dig som virksomhed eller organisation med at tilrettelægge et årsflow af webinarer til en særlig fordelagtig pris.

Fordelen er, at du lærer dine kunder bedre at kende – og på den måde får du mulighed for at skabe mere værdi for dem. Desuden får du et langt større overblik over, hvornår på året du har planlagt de forskellige emner – så kan du nemmere sikre, at du kommer hele vejen rundt.

Udover platform, webinar-værten og teknisk support leverer vi guidelines, oprettelse af læringsrum samt data-rapportering, adgang til vores lydstudie, online skærmtræningskursus, redigering af optagelse og podcast-format. Det eneste, du skal levere, er eksperten samt de ønskede datoer og emner for dine webinarer.

Ved indgåelse af årsaftalen kan du vælge at afholde mellem 12, 24 eller 36 webinarer årligt.

Vi tilpasser os dine ønsker og behov, så dine webinarer på abonnement bliver en succes.

 

Hvordan webinar?

Det er et af de oftest stillede spørgsmål på Google. Vi har sat os for, at vi vil være Danmarks foretrukne webinarudbyder – derfor er det også vores opgave at besvare de spørgsmål, du har om webinarer. 

Hjælp til webinar

Hos Wecademy har vi stor erfaring som webinarfacilitator og -vært. Vi har det tekniske setup klar til dig, og uanset om du ønsker vores hjælp til at afholde et webinar – eller du ønsker at blive selvkørende webinarvært, får du her den professionelle viden og sparring, du skal bruge.

Hvilke fordele har webinarer?

Ovenfor har vi listet en række åbenlyse fordele ved webinarer:

  • Øget effektivitet
  • Færre omkostninger målt i både tid og penge
  • Mindre stress
  • Den bedste underviser lige ved hånden, fordi geografi ikke er en begrænsning.

Fordelene er mange – her kommer yderligere to væsentlige fordele:

Alle bliver hørt! Når der undervises i et stort lokale, hvor alle er samlet, kan det være grænseoverskridende at skulle tage mikrofonen for at stille et spørgsmål til underviseren. Forestil dig, at medarbejderen med den gyldne idé til virksomhedens næste store succes holdt sig tilbage til udviklingsmødet, alene fordi han eller hun ikke turde tage ordet i forsamlingen? Til et webinar kan medarbejderen blot indtaste spørgsmålet i chatten – så sørger webinarværten for, at det stilles til underviser eller facilitator. 

Det er en klimavenlig løsning. Når ingen skal transporteres til et fælles møde- eller undervisningssted, spares der på CO2-udledningen. 

Skræddersyede online kurser

Vi hjælper dig med at designe lige præcis det kursus eller webinar, dine deltagere har behov for. Hvem er de, hvad har de brug for, hvordan lærer de bedst – og hvordan sikrer vi, at de går fra webinaret med en følelse af at have fået noget værdifuldt.

Du har alle muligheder

Vi har efterhånden afholdt webinarer i alle brancher, for alle typer publikummer og om (næsten) alle tænkelige emner. Så kom endelig med din udfordring også. Vi ser frem til at løse den. Her hos os har du nemlig alle muligheder, og vi kan oven i købet sørge for, at du får den bedste underviser til emnet – hvis altså du ikke allerede har fundet din foretrukne. 

Fik du svar?

Vi håber, at du fik svar på spørgsmålet “Hvad er et webinar?”, og at du har fået lyst til at træde ind i denne verden, hvor barriererne for vidensdeling og kompetenceudvikling er nærmest ikke eksisterende.

 

Fordele ved et webinar

Wecademy Klima Sketch

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:00 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os