ca

Med en årsplan kommer hverken webinarer eller budget bag på dig

 

Lav en årsplan til gavn for din virksomhed, organisation eller forretning. Med WECADEMY som din usynlige partner, behøves du ikke længere bekymre dig om planlægning, opsætning og tekniske problemer.

Undgå hovsa-løsninger og planlæg året sammen med Wecademy

Men en årsaftale får du adgang til en webinarplatform, professionel webinarfacilitator og teknisk support til et årligt antal webinarer efter jeres ønske.

Vi tilbyder at skræddersy en årsaftale, der passer lige præcis til dine behov. Måske ønsker du at afholde 6, 12 eller 24 webinarer om året – det er helt op til dig. En årsaftale med Wecademy suppleres med en årsplan, der indeholder datoer og emner for det flow af webinarer, som du ønsker at tilbyde dine kunder, medlemmer, samarbejdspartnere eller medarbejdere.

Med en webinar årsaftale og en årsplan kan din virksomhed med fordel tænke strategisk i forhold til branding, kunde- og medarbejderloyalitet. Du kan vælge at tilbyde dine webinarer gratis eller mod betaling – ja du kan ligefrem selv lave en abonnementsordning for årets webinarer.

En årsaftale kan både indeholde et antal webinarer, med indhold som du selv vil stå for, og du kan kombinere dem med komplette webinarer, hvor Wecademy finder professionelle oplægsholdere inden for de emner du ønsker. Det kan fx være indenfor psykologi, stress, branding eller noget helt fjerde – det er op til dig.

En kombination af de online arrangementer vil være med til at sikre et godt flow af webinarer hele året for dig og dine kunder, medlemmer, samarbejdspartnere eller medarbejdere.

 

Adgang til studie

Som en del af årsaftalen kan du få adgang til vores professionelle studie. Klik for at læse mere om vores studie.

 

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier