Åbne undervisningskurser

 

Tilmed dig vores online kursus, hvor vi blandt andet giver dig de grundlæggende redskaber og teknikker til at afholde velstrukturerede og engagerende online arrangementer for dine deltagere.

Få styr på det virtuelle værtskab og online arrangementer

 

Er det også vigtigt for dig, at dine online arrangementer forløber professionelt og skaber værdi hos dine deltagere? Hos Wecademy har vi arbejdet i mange år – nationalt og internationalt – for at skabe glade og tilfredse deltagere på vores online arrangementer. Denne erfaring deler vi gerne med dig og dit firma.

 

Undervisningskurset

Kurset er et åbent kursus og henvender sig til alle, som har med online møder og facilitering at gøre. Uanset dit erfaringsniveau, vil du på 3.5 time få ny og håndgribelig viden, som du kan bruge til dit næste online arrangement. På Mini-kurset kommer vores undervisere ind på de overordnede ting, du skal have styr på, inden, under og efter dit online arrangement. På 3,5 times online kursus giver vi dig viden om:

  • De tekniske værktøjer på Teams eller Zoom, som understøtter deltagerinvolveringen
  • Hvordan du kommer rundt om webinaret, herunder den altafgørende drejebog, som er grundstenen for tilrettelæggelsen og afholdelsen af dit online arrangement.
  • Hvordan du bedst muligt skaber struktur og flow og hvilke muligheder, der er for interaktion undervejs
  • Do´s and don´t – hvad der virker, så dine deltagere føler sig hørt og inkluderet og dermed øger udbyttet af dit online arrangement

Sidst, men ikke mindst får du de bedste tips og tricks til at brænde igennem på kameraet med en professionel fremtoning og gennemslagskraft, så det bidrager til udbytte for dine deltagere”

På kurset arbejder du med din egen præsentation og får sparring fra andre kursusdeltagere og vores eksperter.

 

Tag din kollega med

Vi giver 25% kollegarabat, så I kan dele dagens viden. Rabatten dækker alle følgende tilmeldinger fra samme firma til det samme kursus.

Efter Mini-kurset har du en god basisviden og har styr på de grundlæggende teknikker der skal til for at afholde et vellykket online arrangement. Efter kurset modtager du et kursusbevis.

Pris pr. deltager – kr. 2495,- ex. moms

 

Andre undervisningsformer

Ud over vores åbne undervisningskursus, tilbyder vi også andre uddannelsesformer, både intense halvdags undervisninger, undervisningswebinarer og vores større uddannelsessessioner.

Vi kan også skræddersy et forløb, som passer til dit eller dine medarbejderes behov.

Klik herunder for at læse om vores forskellige uddannelsesmuligheder.

Underviser

Nanna Sero, undervisningsspecialist og online facilitator for Wecademy, er underviser på dette 3.5 timers kursus. Nanna har mange års erfaring i det online værtskab, undervisning, tilrettelæggelse og afholdelse af online arrangementer. Hun guider dig trygt igennem, hvordan du bedst muligt kan forberede dig inden og hvordan du fremstår bedst muligt foran kameraet.

Tilmelding til åbne kurser

Kontakt WECADEMY

1 + 11 =

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket