ca

Få ny og anvendelig viden med vores online undervisning

 

Tilmed dig vores online kursus, hvor vi blandt andet giver dig de grundlæggende redskaber og teknikker til at afholde velstrukturerede og engagerende online arrangementer for dine deltagere.

Få styr på det virtuelle værtsskab og dit online event

På et åbent to timerskursus får du indblik i, hvad det kræver at afholde et online arrangement. Kurset har et max deltagerantal på 20 personer, som kan komme fra mange forskellige virksomheder og organisationer.

På kurset kommer vi omkring de vigtigste ting, du skal huske, når du forbereder dit event. Herunder din forberedelse i forhold til det tekniske og det virtuelle flow, der er afgørende for, at du fremstår professionelt og velstruktureret.

Derudover får du viden om, hvad interaktioner med dine deltagere betyder for deres udbytte af eventet, og hvilke værktøjer du kan benytte for at opnå nærhed med dem. Sidst, men ikke mindst, får du tips til at fremstå bedst muligt på en skærm.

 

Pris: 2495 kr ex moms

Underviser

Nanna Sero, undervisningsspecialist og online facilitator for Wecademy, er underviser på dette to timers onlinekursus. Nanna har mange års erfaring i det online værtskab, undervisning, tilrettelæggelse og afholdelse af online arrangementer. Hun guider dig trygt igennem, hvordan du bedst muligt kan forberede dig inden og hvordan du fremstår bedst muligt foran kameraet.

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Landsdækkende service

 

Åbningstider

M-F: 8:30 – 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Støtter