fbpx
online oplæg
“Jeg kan godt holde online oplæg, da jeg er vant til at holde fysiske oplæg”

Skrevet af Michael Kjoervel

Z

Udgivet d. 18/01/2023

Uanset, hvor god en oplægsholder du er i det fysiske rum, vil det være anderledes, når det omhandler online oplæg.

Hvad mange oplever når de holder oplæg online er, at de mister en stor del af det, de kunne trække på i det fysiske rum, som deltagernes ansigter og direkte feedback. I det online rum har du, i bedste tilfælde, en række små kamerafelter, med deltagernes ansigter. Men i langt størstedelen af tilfældene, kun din præsentation og eget kamerainput.

 

Så, hvordan omdanner du dit fysiske talent, til online?

Mange har kastet sig ud i at afholde online arrangementer, i forskellige størrelsesordninger. En ting er dog fælles for langt størstedelen… De anede ikke, hvad de kastede sig ud i.

 

Derfor modtager vi ofte spørgsmål som disse

”Vi har taget mange af vores træk fra det fysiske rum med over i det online”

”Kan I hjælpe os med at blive bedre til at trænge igennem online” ”Hvordan opbygger man et godt webinar?”

 

Og af god grund

For der er stor forskel. Når der ikke er noget af det velkendte oplægsholderen kan trække på, bliver præsentationen ofte stiv og ærlig talt kedelig.

Derudover er der det aspekt, at mange har svært ved at fokusere på kameraet, når deres præsentation er lige neden under. Der er flere ting der gør det til en besværlig proces, at konvertere fra fysiske oplæg til online.

Læs også blogindlægget om interaktioner

Vi hører det igen og igen

”Jeg er vant til at holde fysiske oplæg, så det er intet problem at udføre et online oplæg”

”Det har jeg gjort i mange år”

 

Og alligevel

Så ender det selvfølgelig med at budskabet bliver formidlet til deltagerne.

Men online oplæg er slet, slet ikke med samme gennemslagskraft, som ved det fysiske oplæg.

 

Der er håb forude

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Eller kender du en, som det kunne passe til?

Så er alt håb altså ikke ude endnu. Der findes nogle virkelig dygtige mennesker, der har arbejdet i branchen i mange år og kender alt til de udfordringer, som et kamera indbyder til. Og endnu bedre, de mennesker kan hjælpe dig, med at forbedre dit online oplæg.

 

En af dem er…

Professionel skuespiller, Ann Hjort. I skuespillerbranchen skal du kunne vise følelser, kontrollere vejrtrækningen, formidle dit budskab på den rigtige måde og meget mere, uden at få noget feedback eller have et levende publikum foran dig.

 

Se et kort uddrag af Anns kursus

 

 

Og derfor er hun skærmtræningsekspert

Og har udviklet et kursus, så du igen kan komme til at shine, bare foran skærmen denne gang. I kurset kommer Ann blandt andet ind på: Hvordan du kontrollerer din vejrtrækning og stemmeføring påklædning Hvad du skal gøre, hvis du bliver usikker Præsentationsteknikker online Stemmeføring Omgivelserne Deltagerne Og meget, meget mere.

 

Og alt dette får du…

For kun 395 kroner, ex moms. Og det gør du, fordi vi har gjort det til vores mission, at klæde alle ordentligt på, til at kunne performe foran skærmen! Wecademy siger nej tak, til flere stive præsentationer. Så skal du med på rejsen, om at gøre online arrangementer mere levende og indbydende, så udfyld formularen herunder, så sørger vi for, at Ann Hjort lander i din indbakke!

Har du lyst til at læse mere omkring Ann Hjort? Klik her

 

Få Anns kursus tilsendt

Andre artikler

Fordele ved livestreaming

Fordele ved livestreaming

I en digital tidsalder, hvor virksomheder konstant søger nye måder at engagere deres publikum på, står livestreaming frem som et uundværligt...

Hvordan laver man et godt webinar?

Hvordan laver man et godt webinar?

Sådan laver du et godt webinar: En guide til succes Webinarer er blevet et populært værktøj til at nå ud til et bredt publikum, uanset om det er til...

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: