ca

16 timers livestreaming, 50 grupperum og videndeling

Tilsynskonference der normaltvis blev afholdt fysisk, skulle nu til at afholdes online, og derfor søgte Fødevarestyrelsen hjælp til at gøre det til en succesfuld oplevelse.

Konferencen varede i 2 dage og der var massere af forskellige oplæg. Men der skulle også være både grupperum og interaktioner undervejs.

Både Vimeo og Zoom

Vi anbefalede Fødevarestyrelsen at beholde den gode kvalitet på Vimeo til oplæg, og benytte sig at de brugervenlige og intuitive grupperum på Zoom. Med den tekniske know-how, kan det nemlig sagtens lade sig gøre at kombinere og udnytte de forskellige platformes egenskaber. 

Hjælp fra A-Z

Da det var første gang online, havde de behov for, at Wecademy var med i hele processen omkring tilsynkonferencen.

Dette indebar både oprettelse af hjemmeside, programudvikling, test, sparring og meget mere.

Udbyttet

På trods af, at det altid har været afholdt fysisk, var langt størstedelen af deltagerne meget positive over, at det tilsynskonference gang blev afholdt online.

Nogle af tilbagemeldingerne var, at det var nemt tilgængeligt og veludført.

Derfor skal du bruge professionelle

Vi har styr på teknikken

Noget af det, der kan afskrække os mest, ved at afholde arrangementer online, er teknikken. Den behøves du ikke skænke en tanke, når du bruger os. Vi tager os af alt det tekniske og sørger for, at din online konference forløber gnidningsfrit.

Vi har ekspertisen til at guide dig

Ja, vi har faktisk ikke lavet andet siden 2014, end at hjælpe virksomheder med at få succes online. Det er vores mission, at alle skal kunne afholde professionelle og engagerende online arrangementer.

Det forkromede overblik

Uanset hvor meget erfaring du har med afvikling af fysiske arrangementer, er det noget andet med online. Der er andre parametre, der skal tænkes ind. Vi står klar til at tage over på enten hele eller dele af projektet. Det er op til dig.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier