ca

Video og visuelt løft for Ordblindeforeningen

Visuel opgradering

I samme omfang ønskede Ordblindeforeningen at opgradere deres visuelle udtryk på deres hjemmeside, samt gøre det nemmere, at navigere rundt på deres hjemmeside, uafhængigt af formålet.

Efter en grundig mapping af deres nuværende opbygning, gik vi i gang med at designe en ny opbygning, ud fra den data, der var tilgængelig fra deres besøgende. Derefter begyndte transformationen og den visuelle ændring på siden.

Less is more

Efter at have hørt deres behov, kom vi i fællesskab frem til et format med rene linjer, hvor fokus var på selve fortællingen, og ikke alt for meget visuelt, der kunne forstyrre. Derudover ønskede vi at vise, at alle kan være med i Ordblindeforeningen, både unge, gamle og sågar også folk, der ikke er ordblinde. Derfor søgte vi 20 statister, der blev filmet og gjort til baggrund for videoen, for samtidig at tale ind i fællesskabsfølelsen.

Omdrejningspunktet i videoen er de 5 modige ordblinde, der står frem og fortæller om både det gode og udfordrende ved deres ordblindhed, og ikke mindst, hvordan Ordblindeforeningen har hjulpet dem.

Ordblindeforeningen henvendte sig til os for at få produceret 10 videoer, hvor de ni af dem skulle have til formål at vejlede de ordblinde og deres pårørende. Den sidste video var af større karakter og der ville de gerne have råd og vejledning ud fra vores ekspertise.

 

Derfor skal du bruge professionelle

Vi har styr på teknikken

Noget af det, der kan afskrække os mest, ved videoproduktion, er teknikken. Den behøves du ikke skænke en tanke, når du bruger os. Vi tager os af alt det tekniske og sørger for, at din videoproduktion bliver top professionel.

Vi har ekspertisen til at guide dig

Ja, vi har faktisk ikke lavet andet siden 2014, end at hjælpe virksomheder med at få succes online. Det er vores mission, at alle skal kunne få kvalitetsvideo.

Det forkromede overblik

Der er andre parametre, der skal tænkes ind, når de handler om videoproduktion. Vi står klar til at tage over på enten hele eller dele af projektet. Det er op til dig.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier