ca

Formiddag med fokus

På 4 dages arbejdsuge! Wecademy hjalp Velliv Foreningen med at afholde en stor online konference om det højaktuelle emne 4 dages arbejdsuge.

Velliv Foreningen delte viden med 700 virksomheder

Hvordan kan vi formidle vores budkab på en effektiv og professionel måde?

Det spørgsmål manglede Velliv Foreningen svar på, da de henvendte sig. De ønskede at fortælle, at virksomheder kan søge midler til at forbedre den mentale sundhed på arbejdspladsen. 

Derfor besluttede vi i fællesskab, at en online konference var vejen frem. Velliv Foreningen benyttede sig af Wecademys koncept “Formiddag med Fokus”, for samtidig at sætte fokus på det højaktuelle emne, 4 dages arbejdsuge.

Vil du se hele konferencen?

Noget af det bedste ved online er, at det lever videre bagefter. Og selvfølgelig kan du få eksklusiv adgang til optagelsen, ved at klikke herunder. 

Derfor skal du bruge professionelle

Vi har styr på teknikken

Noget af det, der kan afskrække os mest, ved at afholde arrangementer online, er teknikken. Den behøves du ikke skænke en tanke, når du bruger os. Vi tager os af alt det tekniske og sørger for, at din online konference forløber gnidningsfrit.

Vi har ekspertisen til at guide dig

Ja, vi har faktisk ikke lavet andet siden 2014, end at hjælpe virksomheder med at få succes online. Det er vores mission, at alle skal kunne afholde professionelle og engagerende online arrangementer.

Det forkromede overblik

Uanset hvor meget erfaring du har med afvikling af fysiske arrangementer, er det noget andet med online. Der er andre parametre, der skal tænkes ind. Vi står klar til at tage over på enten hele eller dele af projektet. Det er op til dig.

Michael

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier