ca
virtuel konference
Søg op til 25.000 ,- kr. i tilskud til nye digitale projekter

Skrevet af Michael Kjoervel

Z

Udgivet d. 03/08/2022

Ferien er så småt ved at lakke mod enden for de fleste, og det er tid til at kigge ind i alle de nye, og spændende opgaver og digitale projekter, der ligger og venter i den kommende tid. Er du én af dem, der gerne vil gøre din virksomhed mere digital, men ikke helt ved […]
virtuel konference

Ferien er så småt ved at lakke mod enden for de fleste, og det er tid til at kigge ind i alle de nye, og spændende opgaver og digitale projekter, der ligger og venter i den kommende tid.

Er du én af dem, der gerne vil gøre din virksomhed mere digital, men ikke helt ved hvordan du skal gribe det an? Måske synes du, at opgaven virker stor og uoverskuelig, eller måske mangler du basal viden om fx automatisering, e-handel, hjemmesideoptimering eller online arrangementer?

Man digitaliserer nemlig ikke bare lige sin virksomhed med et fingerknips. Det kræver en hel del viden og selvfølgelig også en rigtig god strategi for hvad der giver mening for lige netop din virksomhed for at du får succes med dine nye digitale tiltag.

Så er der heldigvis masser af hjælp at hente her! Hos Wecademy er vi nemlig kæmpe store online- og digital-nørder, og vi elsker at dele ud af gode fifs, så endnu flere kan få gavn og glæde af alle de muligheder der åbner sig op, når vi gør vores virksomheder mere digitale.

Vi holder altid et vågent øje med alle de mange puljemidler man kan søge forskellige steder (afhængigt af projektet, virksomhedens størrelse osv.) og lige om lidt det bl.a. privat rådgivning, du kan søge tilskud til. Du kan søge tilskuddet, hvis du er medlem af smv:digital.

 

Kom godt i gang

Du kan søge op til 25.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe dig godt i gang, eller godt videre, med en digital omstilling af din virksomhed, enten inden for et specifikt område eller ved hjælp af ny teknologi. Det kan også være, at du har brug for rådgivning i forbindelse med opstart eller initial/basal drift af din webshop og online salg.

Du kan fx søge til rådgivning indenfor disse områder:

Digital omstilling/automatisering og digitale projekter:
 • Forretningssystemer – ERP/MRP
 • Ledelse IT – MES/MIS
 • Produktionsoptimering – analyse og effektivisering af forsyningskæden
 • Systematisk kundebearbejdning – CRM
E-handel:
 • E-handelsplatform, webshop- og systemvalg, betalinger
 • Rådgivning til optimering af hjemmeside, brugerrejse
 • Rådgivning til brug af online arrangementer i forbindelse med E-handel
 • Systemintegration, ERP, PIM, lager og logistik
 • Besøgsanalyse, konverteringsoptimering, Business Intelligence
 • Produktkonfiguration, chat og anden specialudvikling for e-handel

 

Måske er nogle af de ovenstående begreber ren volapyk for dig. Men ordene kan dække over en masse brugbare løsninger for dig, der gerne vil i gang med at opdatere din virksomhed til at være en mere smart, og digital en af slagsen. Og så er det næsten dumt ikke at benytte sig af al den gode rådgivning man kan få – ganske gratis – til at komme godt i gang, eller i mål, med dette.

 

Workshop

Bliver du godkendt til at modtage tilskuddet på 25.000 kr. får du også adgang til en workshop forud for rådgivningen. Workshoppen skal inspirere og hjælpe dig med at blive helt skarp på hvad din virksomhed har brug for rådgivning til og hvem der er den rette rådgiver for dig.

På workshoppen vil der være:
 • Masterclass-oplæg med introduktion til centrale begreber inden for temaet
 • Inspiration til virksomhedscases
 • Sparring med ligesindede virksomheder
 • Hjælp til afklaring og prioritering af konkrete indsatsområder, hvor en rådgiver kan hjælpe
 • Hjælp til at finde relevante rådgivere

Med andre ord: Går du med tanker om at digitalisere din virksomhed, er der her rigtig meget hjælp at hente! Der åbnes for ansøgningerne mandag d. 29. august kl. 9:00, og der tildeles tilskud til digitale projekter efter først-til-mølle-princippet (for dem, der opfylder ansøgningskravene, naturligvis), så det er en god idé at starte på din ansøgning allerede nu.

Læs meget mere om kriterierne for at modtage tilskuddet og om, hvordan du søger om tilskud til rådgivningen på https://smvdigital.dk/content/ydelser/tilskud-til-privat-raadgivning-paa-25000-kr/e83d8f15-c38f-445e-99c9-2b3a8f3d635a/

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte Wecademy direkte, så hjælper vi dig gerne helt i mål, med planerne for dine digitale projekter.

Fællesportræt

Brug for hjælp til at vælge den rigtige pakke?

Brug for hjælp til at vælge den rigtige pakke?

Andre artikler

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier