ca

Fokus på den praktiske erfaring

BG Byggros var ikke vant til at bruge Teams som et værktøj til at formidle deres produkter til kunder og samarbejdspartnere. Derfor ønskede de et forløb, hvor der både var fokus på den tekniske del og selve formidlingsrollen. 

Dagen startede derfor med en times intensiv undervisning i de tekniske grundsten i Teams og hvordan de kunne bruge de indbyggede værktøjer til at fremme deres digitale tilstedeværelse. 

“Nanna og Michael guidede os rigtigt fint igennem både de tekniske aspekter, såvel som præsentationsteknikken. Der var mange elementer, som jeg ikke selv havde skænket en tanke, så jeg kan varmt anbefale at få Wecademy ind som sparring og undervisning.”

Fokus på deltagerne, faciliteringsteknikker og egen afvikling

Efter de 2 kursister havde oprettet og indstillet deres egne arrangementer, skiftede fokus til faciliteringsdelen. Her var der fokus på, hvordan man får inddraget deltagerne på bedst mulig måde, uden det bliver for meget.

Til sidst sluttede kursusterne af med at afholde et miniwebinar, hvor de præsenterede for hinanden og Wecademy. Efterfølgende var der feedback på oplæggene. Igennem hele dagen var der stor fokus på den praktiske erfaring, så deltagerne kunne få lov at prøve de ting af, de havde lært.

Undervisning af BG Byggros

Byggros ønskede at blive bedre til at formidle og præsentere deres produkter online og derfor tog de et online undervisningsforløb hos Wecademy.

Har du brug for en hånd eller et skub ud i at afholde online arrangementer?

Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer til en uforpligtende samtale om dit arrangement

“Vi følte os i hvert fald godt klædt på efter vores kursusdag og er nu i fuld gang med afholdelse af webinarer..”
– Karen Sofie Teglgaard Andersen – BG Byggros