ca

Livestreaming af lederuddannelse for HR Region Syd

Med 20 planlagte moduler for deres lederuddannelse ud til sygehusene, var det vigtigt for HR Region Syd, at både teknikken skulle spille, men at det samtidig blev formidlet i professionelle rammer.

Livestreaming i professionelle rammer

HR Region Syd og Wecademy er i øjeblikket i gang med et samarbejde omkring livestreaming af deres lederuddannelse. De henvendte sig for at have en ekstra sikkerhed i, at der altid er 100% styr på det tekniske, så de blot skal fokusere på deres formidling og indhold.

Streaming til sygehusene

Da det er en umulig opgave at samle alle ledere fysisk, har de omlagt deres uddannelse til et online format, hvor der er lige så stor fokus på gruppearbejde, refleksioner og øvelser, som der ville være i det fysiske.

På sygehusene kobler lederne sig på via et konferencesystem, som Wecademy livestreamer til.

 Wecademy står for

Levering af alt det tekniske udstyr, der skal til, for at kunne levere et professionelt resultat, hver gang. Dette indebærer alle former for computere i forbindelse med afvikling, 3-kamera produktion, professionelt lyd og lys og en greenscreen, så de kan få lige præcis den baggrund de ønsker.

Resultatet

I takt med at vi afvikler de forskellige livesterams, udvikler vi samtidig på både konceptet og indhold. I stedet for at lægge for hårdt ud, bygger vi løbende på, så alle involverede parter føler sig trygge i processen.

Kommunalvalget

Skal vi også livestreame dit event?

Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer til en uforpligtende samtale om dit arrangement