ca

Medarbejderdag ved ASCOM. En online konference med fællesskabet i højsædet

Der blev ikke lagt skjul på, at det skulle være en festdag for virksomheden. Der skulle være masser af forskellig musik, oplæg, fællesspisning og et brag af et awardshow til sidst.

En 100% online konference med deltagere fordelt i hele Skandinavien

Hos Wecademy elsker vi, når vores kunder prøver at udforske alt det, som det online medie kan. ASCOM havde aflyst deres fysiske arrangement og valgte istedet at afholde det 100% online. Dog gjorde de det meget klart, at de ønskede en dag, der mindede så meget som muligt om den, de var vant til at afholde fysisk.

 

Studieopsætning hos ASCOM

Der skulle der bygges et studie op ude ved ASCOM, hvor både facilitatorer kunne byde velkommen og hvor oplægsholdere kunne holde oplæg. Vi satte studie op dagen før og afholdt generalprøve, så alle kendte deres roller og samtidig blev mere trygge i situationen.

Lyd ind for alle og fællesspisning

For at styrke fællesskabsfølelsen, skulle medarbejderne fra hver enkel klinik sidde sammen på dagen. Dette satte større krav til deres setup på klinikkerne, som Wecademy hjalp med at teste, så der ikke opstod tekniske udfordringer på dagen.

Midt på dagen skulle de deles op i to grupper og høre forskellige oplæg. Wecademy havde sendt vejledning ud forinden og guidede også medarbejderne da gruppearbejdet skulle starte.

Resultatet

En anderledes dag for deltagerne, der virkelig havde omstillet sig til et digitalt event. Og det var både på grund af dygtig ledelse og kommunikation, der forberedte deltagerne på hvad der skulle ske, så alle kunne nå at komme i festlig stemning til dagen. Der var både udklædning, glæde og sang og ingen havde problemer, hverken med at komme på Zoom eller med teknikken.

DinTANDLÆGE

Vil du også gøre din online konference til en sjov og inddragende dag?

Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer til en uforpligtende samtale om dit arrangement