ca

100 deltagere, 30 forskellige lande, fordelt på 6 kontinenter

Vilomix skulle afholde et internationalt webinar og det var vigtigt for dem, at det for det første så top professionelt ud, men også at der ikke skulle være nogle tekniske udfordringer undervejs. Derfor hyrede de Wecademy til at stå for både konceptudviklingen af webinaret, værtskabet og afviklingen.

 

Personlig velkomst og interaktion med deltagerne

Vilomix ønskede en varm velkomst til deltagerne og derfor stod Wecademy for at byde alle velkomne, et par minutter før webinaret gik i gang. Desuden ønskede de at skabe noget interaktion, der samtidig skulle være flot.

Vilomix

“Som pionerer ift. webinarer havde vi rigeligt at se til ift. indhold og kommunikation. Her var det rart at kunne lægge det hele i hænderne på Wecademy, der bare løser opgaverne på tryggeste, professionelle vis.”

Wecademy opsatte og igangsatte deres interaktioner med ordsky og grafer undervejs og evalueringerne var tårnhøje efterfølgende.

Teknisk tryghed

De mange forskellige lande gjorde, at de ville være ekstra sikre på, at der blev taget hånd om deres deltagere undervejs, hvis der nu skulle opstå noget. Derfor sad vi klar med telefonisk teknisk assistance, hvis uheldet skulle være ude. Vi havde sendt vores guidelines ud forinden, og der var ingen som fik problemer undervejs.

International webinar for Vilomix

Afvikling af internationalt webinar med deltagere fra hele verden. En varm velkomst og den tekniske tryghed lå i højsædet, da Vilomix afholdte deres internationale webinar.

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier