ca

Dansk Erhvervs webinarer

Online værtskab og opsætning af webinarer siden 2015. Dansk Erhverv har været Wecademys faste samarbejdspartner siden 2015 og vi har hjulpet dem med at afvikle utallige webinarer gennem årene.

Når tid er en faktor

Utallige deltagere har siden 2015 deltaget på webinarer fra Dansk Erhvverv og derfor har det også været vigtigt for dem, at kvaliteten har været i top.

Samtidig er det en travl branche med stor omskiftelighed og derfor er tid altid en faktor. Her har Dansk Erhverv altid haft en fleksibel samarbejdspartner til afvikling af deres webinarer.

 

Flot indpakning af webinarer

Wecademy har været online værter for Dansk Erhvervs webinarer og budt velkommen, for at sikre et ensformigt udtryk og en varm velkomst til deres deltagere.

Jesper Hollegaard, Dansk Erhverv

“Jeg oplever i meget høj grad, at WECADEMY er en professionel og seriøs samarbejdspartner.
Det afspejler anmeldelserne af de webinarer, som jeg har afholdt, også.
Hver gang har tilbagemeldingerne omkring selve webinaret og gennemførelsen været positive.”

Masser af interaktion

Interaktionen med deltagerne har altid været i højsædet og det har været alt fra afstemninger, chatten og forskellige cases, så deltagerne blev fastholdt og følte sig inkluderet i webinarerne.

Lån webinarstudie

Teknisk tryghed

Igennem alle årene har Wecademy opsat webinarer for Dansk Erhverv og sørget for, at alle interaktioner, PowerPoints osv. var, som de skulle være. Vi stod for alt det tekniske, såsom oprettelse af rum, link, interaktioner, præsentationer og video og meget andet. Samtidig har vi sendt vejledningsmateriale ud til deltagere og stod klar med teknisk support, hvis der skulle være nogle af deltagerne, der fik problemer før eller under webinaret.

Anne-Mette

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Udtalelser fra tilfredse kunder

Vilomix

“Som pionerer ift. webinarer havde vi rigeligt at se til ift. indhold og kommunikation. Her var det rart at kunne lægge det hele i hænderne på Wecademy, der bare løser opgaverne på tryggeste, professionelle vis.”

Advokatfirmaet Vingaardhus

“Det var første gang jeg skulle undervise på et webinar, og jeg det var dejligt at jeg fra første sekund kunne stole på, at der var taget hånd om alt, så jeg kun skulle koncentrere mig om mit eget oplæg.

Jeg er blevet mødt med venlighed, hjælpsomhed og faglig professionalisme hos alle i WECADEMY.

De mange gode ”staldtips” fra jer gjorde, at det ikke på nogen måde var ubehageligt at undervise uden at kunne se deltagerne.
Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med WECADEMY i alle henseender.”

Sunset

“Har oplevet samarbejdet super professionelt –  fra start til slut. Super kompetent og professionel eksekvering. God dialog, masser af energi og en imødekommende tilgang fra første kontakt.”

dinTANDLÆGE

“Vi havde et rigtig godt samarbejde med Wecademy og vi blev taget i hånden og ledt professionelt gennem hele arrangementet. Wecademy er gode til at komme med input og er samtidig lydhøre overfor vores ønsker.”

Jeros A/S

“Det har virkelig en god oplevelse at arbejde sammen med Wecademy.  De har været meget professionelle over hele linjen og rigtig gode til at følge op og sikre, at jeg var ordentlig klædt på til dagen.”

SMVdanmark

“Du og dit team skal vide, at jeg var meget tryg hele vejen igennem, og I kan være super stolte af resultatet, som formentlig vil inspirere rigtig mange virksomheder.”

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme

“Wecademy var hurtige til at forstå vores behov og komme med forslag til set ups, som gav mening for både os og mødedeltagerne.

Den løbende dialog og tilpasning var en velfungerende blanding af Wecademys lydhørhed over for vores input og deres professionelle viden, og det var en stor hjælp, at de styrede hele den tekniske del under møderne, så vi kunne fokusere på det faglige indhold.

Derudover var det bare en fornøjelse at arbejde sammen med Ane-Sofie – både under og mellem møderne.”

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt WECADEMY - lad os starte samarbejdet med et online møde.

Adresse

Landsdækende service

 

Åbningstider

M-F: 8:30 – 16:00
L-S: Lukket

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Støtter