ca

Når tid er en faktor

Utallige deltagere har siden 2015 deltaget på webinarer fra Dansk Erhvverv og derfor har det også været vigtigt for dem, at kvaliteten har været i top.

Samtidig er det en travl branche med stor omskiftelighed og derfor er tid altid en faktor. Her har Dansk Erhverv altid haft en fleksibel samarbejdspartner til afvikling af deres webinarer.

 

Flot indpakning af webinarer

Wecademy har været online værter for Dansk Erhvervs webinarer og budt velkommen, for at sikre et ensformigt udtryk og en varm velkomst til deres deltagere.

Jesper Hollegaard, Dansk Erhverv

“Jeg oplever i meget høj grad, at WECADEMY er en professionel og seriøs samarbejdspartner.
Det afspejler anmeldelserne af de webinarer, som jeg har afholdt, også.
Hver gang har tilbagemeldingerne omkring selve webinaret og gennemførelsen været positive.”

Masser af interaktion

Interaktionen med deltagerne har altid været i højsædet og det har været alt fra afstemninger, chatten og forskellige cases, så deltagerne blev fastholdt og følte sig inkluderet i webinarerne.

Lån webinarstudie

Teknisk tryghed

Igennem alle årene har Wecademy opsat webinarer for Dansk Erhverv og sørget for, at alle interaktioner, PowerPoints osv. var, som de skulle være. Vi stod for alt det tekniske, såsom oprettelse af rum, link, interaktioner, præsentationer og video og meget andet. Samtidig har vi sendt vejledningsmateriale ud til deltagere og stod klar med teknisk support, hvis der skulle være nogle af deltagerne, der fik problemer før eller under webinaret.