ca

Livestreaming på Vimeo og fokus på interaktion med deltagerne

Naturstyrelsen havde brug for en hjælpende hånd til få streamet deres online konference ud til hele Danmark. På dagsordnenen var der naturnationalparker og de vidste, at emnet kunne tiltrække mange deltagere.

Dog skulle der stadig være fokus på publikumsinvolvering og sjove indslag undervejs. Derfor blev Mentimeter flere gange i løbet af konferencen taget i brug og med stor succes for både værter og deltagere.

 

Studie og generalprøve

Der blev stillet studie op på deres valgte lokation. Naturstyrelsen havde selv fundet en erfaren moderator til opgaven, så en generalprøve var ikke nødvendig. Vi havde gennemtestet al udstyr inden, så vi var klar til at gå live på det aftalte tidspunkt.

Hybrid konference

Livestreaming for Naturstyrelsen

Stor livestreaming for Naturstyrelsen, med plads til 40.000 deltagere. Paneldebat og stor fokus på interaktion. Læs herunder hvordan vi løste opgaven.

Naturstyrelsen

Vil du også gøre din online konference til en sjov og inddragende dag?

Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer til en uforpligtende samtale om dit arrangement.