ca

Stor intern konferencedag med tandlægeklinikker fra hele landet

DinTANDLÆGE er vant til at afholde fysiske konferencedage, hvor både tandlæger og klinikassistenter mødes, hører oplæg og arbejder i grupper.

Konferencen skulle afholdes online i år og DinTANDLÆGE havde brug for en løsning, hvor der hverken blev gået på kompromis med gruppearbejde eller deltagerinvolvering. Det skulle være en sjov og inddragende dag for medlemmerne, der samtidig indeholdt masser af spændende oplæg.

 

Studie og generalprøve

Desuden skulle der bygges et studie op på et hotel, hvor både facilitatorer kunne byde velkommen og hvor oplægsholdere kunne holde oplæg. Vi satte studie op dagen før og afholdt generalprøve, så alle kendte deres roller og samtidig blev mere trygge i situationen.

“Vi havde et rigtig godt samarbejde med Wecademy og vi blev taget i hånden og ledt professionelt gennem hele arrangementet. Ikke kun under selve arrangementet, men også under forberedelserne til arrangementet. Der var ingen løse ender, der var taget om hånd om alt.”

Test og opsætning på klinikkerne

For at styrke fællesskabsfølelsen, skulle medarbejderne fra hver enkel klinik sidde sammen på dagen. Dette satte større krav til deres setup på klinikkerne, som Wecademy hjalp med at teste, så der ikke opstod tekniske udfordringer på dagen.

Midt på dagen skulle de deles op i to grupper og høre forskellige oplæg. Wecademy havde sendt vejledning ud forinden og guidede også medarbejderne da gruppearbejdet skulle starte.

“At vi fik teknisk hjælp til at gennemføre vores hybride arrangement, var altafgørende for os. […] Ingen blev overladt til sig selv med tekniske udfordringer og det gav os en ro at vi vidste, at der var styr på teknikken.”
– Jan og Jette DinTANDLÆGE

Resultatet

En sjov men også lærerig dag, hvor der var video på alle klinikker rundt i landet, så de kunne få en se og hilse på hinanden. Det skabte stor glæde. Selvom det var første gang at DinTANDLÆGE skulle afholde deres konference online, behøvedes de ikke bekymre sig om alt det bagvedlæggende opsætning og teknik.

Online konference for dinTANDLÆGE

Interaktion, grupperum og studieopsætning, men vigtigst af alt en sjov dag for medarbejderne ude på klinikkerne

DinTANDLÆGE

Vil du også gøre din online konference til en sjov og inddragende dag?

Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer til en uforpligtende samtale om dit arrangement