ca
Plug & Play – Livestreaming og hybride arrangementer

Skrevet af Michael Kjoervel

Z

Udgivet d. 17/06/2021

Plug & Play løsninger

Går du i overvejelser om at bygge et professionelt studie til dit næste store online arrangement i virksomheden? Ro på, det er slet ikke sikkert, at du behøver tænke eller investere så stort. Hos WECADEMY har vi en ydelse, vi kalder Plug & Play. Og hvad går Plug & Play så ud på? Jo det handler om, at WECADEMY opbygger et midlertidigt studie til afholdelse af et større online arrangement for en kunde.

Vi kan opbygge et studie hos jer, og vi har også selv et lokale til rådighed, hvis I ønsker at komme ud på en anden adresse end den, I normalt arbejder på. I sparer altså rigtig mange penge på ikke selv at købe professionelle kameraer, lamper og mikrofoner, – vi tager det hele med. Alt, I skal tænke på, er jeres egen faglige forberedelse.

 

Hvordan foregår det?

Når en kunde bestiller et arrangement af den størrelse, så går WECADEMYS professionelle tilrettelægger straks i gang, sammen med en ansvarlig fra virksomheden, med at forberede en drejebog, der i detaljer beskriver, hvilke aktiviteter, der skal ske hvornår og hvem der er ansvarlig for at udføre dem. Hun går også i gang med at indkalde oplægsholdere og evt. facilitatorer til gennemstillingstest, så alle har fået tjekket lyd, kamera og baggrund inden selve afholdelsen.

Oplægsholderne får også mulighed for at prøve at dele skærm og præsentere, så de er trygge i det, inden de går live. I behøver altså ikke brug tid og kræfter på at forberede og klæde jeres oplægsholdere på.

Vi sørger selvfølgelig for at stille studiet op i god tid inden arrangementet, og på selve dagen stiller vi med en producer, der har det overordnede overblik over arrangementet, en live tekniker, der sørger for, at teknikken spiller og en moderator, der sørger for at binde oplægsholdere, deltagere og interaktioner sammen på en engagerende og professionel måde.

Klik her for at læse mere om vores hybride arrangementer.

 

 

Andre artikler

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: