ca
virtuel konference
Danmark åbner igen – har du styr på online arrangementer?

Skrevet af Michael Kjoervel

Z

Udgivet d. 02/06/2021

Danmark åbner igen – har du styr på online arrangementer? Så er danskerne igen at finde på vejene i deres biler, på restauranter og i fitnesscentrene. Vi higer og længes efter at komme tilbage til en normal hverdag uden mundbind og lyntest. Vi skal igen mødes med kolleger i kantinen og i møderummene og ikke […]
virtuel konference

Danmark åbner igen – har du styr på online arrangementer?

Så er danskerne igen at finde på vejene i deres biler, på restauranter og i fitnesscentrene. Vi higer og længes efter at komme tilbage til en normal hverdag uden mundbind og lyntest. Vi skal igen mødes med kolleger i kantinen og i møderummene og ikke kun online, – dejligt.

Alt er normalt igen, men så opdager du, at din organisation eller virksomhed har tænkt sig at blive ved med at holde en del af møderne og konferencerne online. Ups…. Har du fået styr på at begå dig professionelt online? Eller var du en af dem, som kun nåede at afholde et enkelt Teamsmøde for kollegerne? Har du måske kun været med som gæst?

Har du fundet ud af, hvad de forskellige termer så som webinar, online konference, seminar, hybrid temadag osv. betyder, eller roder det hele rundt for dig? Synes du, folk bruger ordene i flæng og tænker du, at det må da være en og samme ting?

 

Professionelle arrangementer

Virksomheder og organisationer har nu været i gang længe med online arrangementer, så derfor har vi som publikum en forventning om, at det bliver afholdt professionelt og skarpt med engagerede og motiverende undervisere eller værter.

Hvis du er gået under radaren og stadig har til gode at holde dit første online arrangement, så meld dig til vores gratis webinar den 10.06.21, hvor vi kommer ind på, hvad du skal huske i forberedelsen af dit første arrangement, og hvad forskellen er på de forskellige online arrangementer, og hvornår du skal arrangere hvad. Uanset om det er dit første eller 10’ende  arrangement, vil du helt sikkert på noget ud af at deltage.

Vi kommer også ind på hvilke interaktioner, du kan lave med dit publikum, så du engagerer og fastholder dem, og sidst, men ikke mindst kommer vi ind på de mange forskellige roller, der er på et arrangement.

Vi ses online!

Fællesportræt

Brug for hjælp til at vælge den rigtige pakke?

Brug for hjælp til at vælge den rigtige pakke?

Andre artikler

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier