ca
virtuel konference
Undgå at aflyse dit arrangement

Skrevet af Michael Kjoervel

Z

Udgivet d. 17/05/2021

Så er samfundet åbent igen og hurra for den første café latte, det første museumsbesøg eller det første fysiske arrangement i lang tid. Stor er glæden ved igen at færdes blandt andre mennesker, møde venner man ikke har set i 100 år og i det hele taget se andre vægge end ens egne. Og virksomhedsejere […]
virtuel konference

Så er samfundet åbent igen og hurra for den første café latte, det første museumsbesøg eller det første fysiske arrangement i lang tid. Stor er glæden ved igen at færdes blandt andre mennesker, møde venner man ikke har set i 100 år og i det hele taget se andre vægge end ens egne. Og virksomhedsejere jubler over endelig at kunne mødes fysisk med udenlandske forretningsforbindelser og kolleger.

Og så er det, vi skal være fremme i skoen, for vi risikerer jo ind imellem, at kommuner, landsdele eller det store udland bliver nødt til at lave større eller mindre midlertidige nedlukninger. Så hvad gør vi for at være forberedte på, at vores nyvundne frihed bliver inddraget? Hvordan kan vi opretholde normaliteten og holde samfundet og vores arrangementer kørende?

 

Vi er klar til at hjælpe med dit arrangement

Hos WECADEMY er vi klar til hurtige omstillinger. Vi er klar over, at meget er på spil for virksomheder, som pludselig ikke kan afholde en online konference, temadag eller webinar. Vi har masser af erfaring i at tilrettelægge og afholde professionelle nationale og internationale online arrangementer.

Vi kan god lide at forberede os i god tid, men vi har også så megen viden om, hvordan det hele kører bedst, så vi kan hurtig kan træde til med en hjælpende hånd til de virksomheder, der pludselig er nødt til at flytte deres arrangement online.

Læs også – “Den tekniske ankomst

Så konklusionen er: Lad ikke nedlukninger bremse dig eller sætte dig tilbage, vi kan hjælpe dig med kort varsel, både på dansk og engelsk.

Klik her for at læse mere om vores nationale og internationale arrangementer.

Vi ses online!

Fællesportræt

Brug for hjælp til at vælge den rigtige pakke?

Brug for hjælp til at vælge den rigtige pakke?

Andre artikler

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg os gerne på sociale medier

Kontakt

[email protected]

+45 71 99 70 79

Landsdækkende service

Følg os gerne på sociale medier