fbpx

Husk nu dine deltagere!

Når man kaster sig ud i at afholde online arrangementer, er der mange ting at holde styr på. Især teknikken er en stor udfordring for mange. Fungerer det som det skal? Kan mine deltagere se og høre? Kan oplægsholdere komme igennem og virker deres præsentationer? Hvad nu hvis teknikken svigter?

Som arrangør kan du så nemt komme til at fokusere på alt rundt om selve arrangementet.

 

Og helt glemme dine deltagere.

Men prøv at sætte dig i deltagernes stol (du har sikkert allerede prøvet at deltaget på et webinar eller online konference før) og forestil dig, at du sidder, enten derhjemme eller på arbejdet, og lytter foran din computerskærm.
Du kan stille spørgsmål via chatten, bevares, eller tænde dit kamera og mikrofon og stille dit spørgsmål verbalt. Det kan hurtigt blive statisk og lidt kedeligt og der er ærlig talt ikke meget interaktion.

 

Fasthold dine deltagere

Men, hvis du vil fastholde deltagerne, og måske oven i købet gerne vil have at de får en oplevelse de kan huske og gerne vil have igen, er det altafgørende, at du involverer deltagerne og gør dem til en vigtig del af arrangementet.

Husk derfor at sætte deltageren i fokus for at sikre, at det også er en god oplevelse at deltage i dit online arrangement.

Det kan du gøre på mange måder og savner du inspiration, vil vi meget gerne hjælpe med at udvikle interagerende indhold, så arrangementet ikke blot er en udsendelse, men en involverende oplevelse. Klik her for at kontakte WECADEMY.

Bare fordi det er online, behøver det bestemt ikke at være kedeligt.

Kunne du godt tænke dig at lære, hvordan du selv kan afholde spændende online arrangementer med fokus på interaktion med deltagerne og samtidig have styr på alt det tekniske? Så klik her, og læs mere om vores forskellige uddannelser.