ca
Tænk længere – er det tid til at trykke play igen?

Skrevet af Michael Kjoervel

Z

Udgivet d. 12/03/2021

Tænk længere – er det tid til at trykke play igen?

 

Forleden læste vi noget, som, i vores verden, sætter de helt rigtige ord på den virkelighedsopfattelse, rigtig mange virksomheder har lige nu. Og desværre har haft alt for længe.  

Elize Dimare og Johnny Sørensen, som er ledelses- og strategiske virksomhedsrådgivere, leger med tanken om, hvis coronakrisen varer 5 år. Hvad gør vi så?   

Skal vi fortsætte i dette vakuum, hvor rigtig mange arrangementer, udviklingsdage, seminarer, stormøder, firmafester osv. udsættes, for ”lige om lidt kan vi vende tilbage til normalen igen”? 

De tanker rammer hovedet på sømmet i forhold til, hvad vi oplever hver eneste dag, når vi afvikler online arrangementer for kunder.  

Rigtig mange ønsker en her-og-nu-løsning for at få afviklet et arrangement, som ellers plejer at blive afviklet fysisk. Og det hjælper vi naturligvis meget gerne med! 

 

Men tænk nu,

hvis ikke vi kommer til at mødes på helt samme led som før? Var det så ikke bedre at udnytte dette vakuum lige nu til at udvikle de gode, langsigtede løsninger for hvordan vi kan mødes online?  

Heldigvis er der også flere, der er godt i gang med at acceptere, at de online mødeløsninger er kommet for at blive. De indgår et tæt samarbejde med os, som planlægger og faciliterer alle deres online arrangementer. Et godt samarbejde er altafgørende for de gode resultater – og samarbejdet bliver nemmere og sjovere når vi kender hinanden.  

Læs også – “Den virtuelle velkomst

 

Langsigtede løsninger

Så, tid til at trykke play. Kom i gang med at udvikle de langsigtede, og gode online mødeløsninger – fx sammen med os, eller ved at sætte dig ordentligt ind i det selv. For vi orker altså ikke flere online arrangementer uden en god tilrettelæggelse, uden vellykkede interaktioner og uden teknisk support.  

For selvom vi i den grad hepper på at Corona-krisen snart er ovre, så er der stadig en klimaindsats, som vi alle – også virksomhederne – har et stort ansvar for at bidrage positivt til.  

Det kan vi blandt andet gøre ved at være mere stationære, rent fysisk, men bestemt ikke stationære online. 

Du kan selv læse hele kommentaren af Elize Dimare og Johnny Sørensen her: https://www.mm.dk/artikel/hvis-coronabesaettelsen-varer-fem-aar 

Andre artikler

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: