Årsdag for corona

Skrevet af Michael Kjoervel

Der er nu gået et år med corona. Et år, hvor vi alle er blevet kastet ud i nye måder at afholde møder og arrangementer på.
Z

Udgivet d. 11/03/2021

Et år med corona

 

I dag har vi årsdag for den første coronanedlukning. En dag hvor de fleste for et år siden sad måbende med kuldegysninger foran fjernsynet og lyttede til vores statsminister. En dag som de af os fleste sikkert helst vil glemme og i hvert fald slet ikke fejre. Men har vi lært noget af nedlukningen? Har vi ændret os? Til begge spørgsmål kan vi helt sikkert svare ja. På rigtig mange måder og indenfor rigtig mange felter.

Her hos Wecademy har vi fornemmet, hvordan vores deltagere på diverse online arrangementer er blevet mere og mere øvede i at deltage online, sætte lyd og billede til og fra og deltage i forskellige interaktioner. Der findes vel næppe den dansker, som ikke har deltaget på et online arrangement?

Vi hos Wecademy har været så heldige at beskæftige os med noget, som ikke blev lukket ned af corona, – tværtimod har vi oplevet en stigning i antallet af online arrangementer og en diversitet i forhold til at finde ud af ikke kun at afholde webinarer, men også nationale og internationale konferencer, hybridkonferencer, netværksmøder, online yoga sessioner og meget, meget mere.

Wecademy glæder sig, som alle andre, helt vildt til genåbningen af vores land – og meget gerne helt og fuldt, – men vi tror også, at virksomheder og organisationer for altid har ændret deres syn på arbejdsgangen inden for deres felt.

Læs også – “Det online fællesskab er kommet for at blive

 

Hybrid fremtid

Mon ikke fremtiden i virksomhederne og organisationerne, – på trods af genåbning, – alligevel byder på færre rejser, fysiske møder og fysiske konferencer? For selvom vi gerne vil rejse og mødes fysisk, har rigtig mange medarbejdere og ledere også fået øjnene op for de fantastiske muligheder for hurtige møder, videndeling og formidling på online arrangementer og ikke mindst besparelsen på bundlinjen, der indhentes ved sparede rejseomkostninger, diæter og rejsetid.

For selvom vi i den grad hepper på at Corona-krisen snart er ovre, så er der stadig en klimaindsats, som vi alle – også virksomhederne – har et stort ansvar for at bidrage positivt til.

Det kan vi blandt andet gøre ved at være mere stationære, rent fysisk, men bestemt ikke stationære online.

Så vi håber, vi ser en fremtid i møde, hvor fordelingen mellem fysiske og online arrangementer ikke tipper for meget til den ene side, men finder et leje, hvor alle får det bedste ud af begge verdener. God fornøjelse.

Andre artikler

Den tekniske ankomst

Den tekniske ankomst

Det er vigtigt at huske køretiden, også selvom det er online   Selvom der er tale om et online møde og at det kun tager et par sekunder at...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt WECADEMY

8 + 8 =

Adresse

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket