fbpx

Det er vigtigt at huske køretiden, også selvom det er online

 

Selvom der er tale om et online møde og at det kun tager et par sekunder at trykke på linket, er der stadig god grund til at tage forbehold for den tekniske ankomst. Et møde kræver ikke længere at du sætter dig ud i bilen, tjekker din parkering ind og finder det rigtige lokale. Derimod kræver det nu, at der er styr på teknikken. Og selvom du har prøvet det 100 gange før, kan der stadig ske noget uventet med teknikken som gør, at du misser den første del af mødet, webinaret eller konferencen. Og der skal ikke meget til, før usikkerheden begynder at komme op til overfladen. Mød derfor i god tid og undgå usikkerheder.

 

Den tekniske ankomst

Vi anbefaler altid at sidde klar foran skærmen mindst 10 minutter før arrangementet starter. På den måde har du tid til at løse de tekniske udfordringer, der kunne være eller ringe efter hjælp. Af den grund sidder vores tekniker altid klar ved telefonen 30 minutter inden start, så du kan være med når webinaret, undervisningen eller konferencen går i gang.   For at mindske de tekniske problemer der kunne opstå, har vi udarbejdet en liste med simple ting du kan gøre inden, for at sikre at du er køreklar, når arrangementet går i gang.

 

  • Sørg for at dit headset er tilsluttet computeren, inden du åbner mødet. Platformene har nogle gange svært ved at finde et headset, hvis det bliver tilsluttet efter programmet er startet.
  • Søg på ”lydindstillinger” på din computer, så kommer du ind og kan se, hvilke in- og output der er tilgængelige for din computer
  • Hvis du skal skærmdele materiale, er det en god idé at have det liggende åbent ude på skrivebordet inden mødet startes. Husk kun at dele det vindue du vil vise, på den måde undgår du at alle til arrangementet ser, hvad ellers du har åbent.
  • Foretag den opsætningstest de fleste platforme har, inden mødet startes. På den måde ved du, at den rigtige mikrofon, højtaler og kamera er valgt.
  •  Hvis du skal på med kamera, så sæt dig med ryggen foran en rolig baggrund og i et uforstyrret lokale.

Læs også – “Guiden til den gode lyd

 

10 minutter gør en forskel

Det kan både være frustrerende og forstyrrende, hvis lyden skratter eller der er rumklang når der snakkes. Det gode, hyggelige møde kan hurtigt blive forvandlet, hvis teknikken driller for meget. Det er derfor lige så meget for de andre deltageres skyld, at vi anbefaler at møde mindst 10 minutter før start. Den tekniske ankomst giver derfor de bedste forudsætninger for, at dit næste online arrangement bliver en succes. Skal vi hjælpe med din virksomheds næste arrangement? Vi kan hjælpe med alt fra webinarer til livestreaming og har mange års erfaring med at facilitere og tilrettelægge online arrangementer. Klik her for at læse mere om de forskellige services vi tilbyder.