ca
Guide til den gode lyd

Skrevet af Michael Kjoervel

Z

Udgivet d. 01/02/2021

Guide til den gode lyd

 

Hvorfor er lyden vigtig til et online arrangement?

Du bemærker det måske ikke selv, men det gør dine deltagere. Hvis du skal afholde et online arrangement eller tale på et, er det vigtigt for dine deltageres oplevelse, at du har god lyd. På den måde undgår du både eventuelle misforståelser og at chatten bliver fyldt med kommentarer som ”det skratter” eller ”Det er for lavt”

Læs også: ”Fordele ved webinar

Sådan får du god lyd til alle møder

Der findes desværre ikke en guide til, hvordan du altid får perfekt lyd. Mange ting kan påvirke lyden, som eksempelvis din internetforbindelse eller hvilken type headset du bruger.
Der er dog alligevel noget du kan gøre, for at mindske forstyrrelser. Her er tre gode råd, som både gør dine deltageres oplevelse bedre og får dig til at fremstå mere professionelt.

  1.  Brug et headset med synlig mikrofon.
  2.  Sid et roligt og uforstyrret sted.
  3.  Luk for andre programmer, som kan påvirke din internethastighed.

 

Headset med USB-kabel

Der findes mange forskellige headsets på markedet og nogle har flere funktioner end andre. Det kan være en jungle at finde frem til det rigtige. Vi anbefaler at anskaffe et headset med USB-kabel. Det lyder måske gammeldags, men med ledning er du sikker på, altid at have forbindelse til headsettet og at computeren har let ved at finde det tilsluttede headset.

 

Headset med synlig mikrofon

Med en synlig og justerbar mikrofon, er det nemt at justere lyden og rette til løbende. På den måde sikrer du også, at du ikke skal sidde og holde mikrofonen op til munden eller tale ualmindelig højt, for at dine deltagere kan høre dig. Det giver med andre ord både en bedre oplevelse for dig og dine deltagere, at afholde online arrangementer med et ordentligt headset og god lyd.

Wecademy ønsker dig en rigtig god fornøjelse, til dit næste online arrangement.

Har du brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og har stor erfaring med både webinarer, undervisning, konferencer og livestreaming. 

Klik her for at læse mere om vores priser og services.

Andre artikler

Wecademy er en landsdækkende livestreamings- og videoproduktionsvirksomhed, med fokus på den gode deltageroplevelse og online events i højeste kvalitet.

Følg med, på vores sociale medier: