Lær at blive en bedre digital oplægsholder

Tilmeld dig vores online skærmtræningskursus, hvor du bliver klædt godt på til at kunne kommunikere klart og tydeligt gennem et kamera. Læs mere her…

Viden & Inspiration

Denne artikel er blot én af flere artikler, der giver viden om og inspiration til, hvordan du kan bruge webinarer til at styrke jeres virksomhed eller organisation. Læs eller genlæs vores andre artikler her.

Hold fast i alt det gode, de fysiske møder kan

– en hyldest til det veltilrettelagte og interagerende online møde.

Af Ane-Sofie Rasmussen, Wecademy

Forestil dig, at du sætter dig ind i din bil. Du kører i 45 minutter hen til det konferencecenter, hvor du de næste 2 timer skal høre spændende oplæg om et emne, som interesserer dig rigtig meget. Du går ind lobbyen. Du ved ikke om du er den eneste, der er dukket op, men du konstaterer, der er helt tomt. Det eneste, der indikerer at du er kommet til det rigtige sted er et skilt, hvor der står “Velkommen til…”.

Du går ind, finder din plads. Du taler ikke med nogen, for du ved ikke, om der er nogen. Oplægsholderen går op på scenen og taler og taler. Men er det til dig? Du ved det ikke. For ved han overhovedet, at du er der? Oplægsholderen viser en flot præsentation. Han svarer på spørgsmål. Nu er der pause. Men du taler ikke med nogen. Du tager en danskvand med citrus. Venter lidt i stilhed. En ny oplægsholder går på. Hun taler og viser en præsentation. Hun svarer på spørgsmål. Konferencen er slut. Du kører hjem igen. Du har ikke ytret dig. Du har ikke vist flaget eller svaret på “Nå, hvorfor er du så her i dag”. Du har kun haft åbnet munden for at tage en tår at drikke.

Det lyder fuldstændigt usandsynligt, ikke? Det synes vi!

Men ikke desto mindre er det en realitet, hvis ikke vi formår at designe nogle spændende, kloge og effektfulde online mødeuniverser, hvor vi husker alt det bedste fra vores fysiske møder – interaktionen, vidensdelingen, afstemningerne, tilkendegivelserne. Men selvfølgelig glemmer alt hvad der hedder transporttid.

Alt dette er vigtigere end nogensinde før! Både for oplevelsen og for udbyttet.

 

Hvis vores online møder, konferencer, kurser og webinarer bliver ren envejs-kommunikation, kan vi ligeså godt modtage et forproduceret videolink.

Men udbyttet vil langt fra blive det samme.

Vi kan så meget sammen. Vi kan give hinanden inspiration ved at dele vores tanker, vi kan sparre med hinanden og vi kan lære af hinanden. Alt dette kan vi sagtens holde fast i, selvom vi afholder vores møder, kurser, webinarer og konferencer online.

Det kan vi hjælpe jer med! Vi har udviklet, designet, tilrettelagt og faciliteret alle mulige former for online mødeløsninger siden 2014 – altså længe inden, at corona gjorde Teams, Zoom og Google Meet moderne. Ingen dårlige anmeldelser af disse programmer her, men vil du gerne lære hvordan du involverer og fastholder dine deltagere, så hiv fat i os – vi kan lære dig at finde og facilitere den helt rigtige mødeløsning!

Læs mere om vores services her

Har du også mod på at afholde dine egne webinarer?

Vi har skruet et intensivt webinarforløb sammen, hvor du lærer alt om hvordan du bilver en dygtig webinarvært som kan engagere og fastholde deltagerne på dine webinarer.

Læs mere her…

Fordele ved et webinar

Komplette webinarer

Kontakt Wecademy

Kontor

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os