Lær at blive en bedre digital oplægsholder

Tilmeld dig vores online skærmtræningskursus, hvor du bliver klædt godt på til at kunne kommunikere klart og tydeligt gennem et kamera. Læs mere her…

Viden & Inspiration

Denne artikel er blot én af flere artikler, der giver viden om og inspiration til, hvordan du kan bruge webinarer til at styrke jeres virksomhed eller organisation.

The new normal – vores nye, digitale hverdag

 

Af Ane-Sofie Rasmussen, Wecademy

 

Mange er ved at lande i de corona-vilkår, som efterhånden er blevet en stor, og nærmest naturlig, del af vores hverdag. Vi kender vores hjemmearbejdsplads som et sikkert alternativ til vores fysiske arbejdsplads og vi har vænnet os til at holde online møder.

Det er helt naturligt for mange, at tænke i online løsninger på opgaver, der kan afholdes online.

Så langt, så godt.

Men der kan stadig være en stor utryghed forbundet ved al den her digitalisering. For de online løsninger stopper nemlig ikke ved de ugentlige online personalemøder, eller ved at sende informationer over mail’en. Vi må indstille os på, at flere arrangementer, kurser, seminarer og stormøder vil blive afholdt digitalt.

Utrygheden kan især være stor, hvis man som virksomhed eller organisation skal omfavne en bred skare af ansatte, medlemmer eller borgere, som måske ikke har det online univers som sin hjemmebane.

Også oplægsholdere, eksperter og værter, der er vant til at få direkte respons på deres præsentationer, kan synes at det er både mærkeligt og utrygt ikke at vide, om folk lytter interesseret med, eller om man taler for døve ører.

Vi har talt med jer. Vi har hørt jer. Og vi forstår jer godt! 

Der er nemlig en verden til forskel på, om man er til et fysisk seminar og et online webinar.

  • Vi ved, hvor vigtigt det er at være rigtig godt klædt på, når man skal kaste sig ud i at gøre det man er bedst til på en helt ny måde.
  • Vi ved, at man ikke “bare” holder sit oplæg foran kameraet, som man ville holde oplægget foran et fremmødt publikum.
  • Vi ved, at det kræver stor øvelse at fange og fastholde sit publikum, når de sidder bag hver deres skærm.
  • Vi ved, at der er rigtig meget teknik, der skal fungere, når mange mennesker skal mødes digitalt.

 

Så når det nye normale er som det er, vil vi gøre vores til, at dine oplevelser med webinarer og online kurser bliver så gode og behagelige som overhovedet muligt.

Vi kan klæde dig godt på til en tryg oplevelse, så du med ro i maven kan holde dit oplæg – vi er med dig hele vejen og tager os af alt det tekniske, så du kan gøre det du er bedst til, på en ny måde.

 

Når vi engang har fået tæmmet coronaen med en god vaccine, skal vi selvfølgelig ud og mødes fysisk igen. Det glæder vi os til. Men vi håber, at mange alligevel vil huske på nogen af alle de gode ting online løsninger kan. For tiden, pengenes og ikke mindst klimaets skyld.

 

Indtil da, så kan du læse mere om vores online skærmtræningskursus HER, hvor du lærer at fremstå professionelt foran et kamera og får tips og tricks til, hvordan man bedst muligt brænder igennem på skærmen.

 

Nyd efteråret, derude 🙂

Har du også mod på at afholde dine egne webinarer?

Vi har skruet et intensivt webinarforløb sammen, hvor du lærer alt om hvordan du bilver en dygtig webinarvært som kan engagere og fastholde deltagerne på dine webinarer.

Læs mere her…

Fordele ved et webinar

Komplette webinarer

Kontakt Wecademy

Kontor

Torvet 1, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os