Webinarer og online møder er et godt alternativ til de fysiske møder 

Det frygtede Corona-virus går hårdt ud over mange virksomheder.

 

 

Corona-frygten får virksomheder til at tænke i alternativer, og webinarer kan være en løsning

 

Viden & Inspiration

Denne artikel er blot én af flere artikler, der giver viden om og inspiration til, hvordan du kan bruge webinarer til at styrke jeres virksomhed eller organisation. 

Hvordan kan teknologien hjælpe os, når vi ikke kan mødes fysisk?

Det er et af de spørgsmål, Wecademy i øjeblikket får stillet i en tid, hvor Corona-frygten fylder i hverdagen. 

Af journalist Rasmus Damkjær

 

Frygten for Corona-virus tvinger mange virksomheder og organisationer til at gentænke deres mødekultur. Jeg har fulgt Wecademy i 3 uger, og i den tid har Corona-situationen udviklet sig voldsomt. Det fik mig til på min sidste dag at stille stifter af Wecademy Anne-Mette Rønholt tre skarpe spørgsmål om alternativer til at mødes fysisk.

Hvilken betydning tror du, frygten for Corona-virus får for den måde, vi mødes på?

– Jeg tror, at flere og flere arbejdspladser tager deres mødekultur op til overvejelse. Før i tiden var det helt naturligt at mødes fysisk – især er der tradition for, at undervisning foregår i et undervisningslokale. Nu oplever vi, at virksomheder må aflyse møder og konferencer – simpelt hen fordi de frygter at de må sende deres medarbejdere hjem i karantæne. Derfor tror jeg, at mange vil se den online mødeform som en del af løsningen – simpelt hen for at vise rettidig omhu i en Corona-tid, både over for medarbejderne og virksomheden.

Kan alle former for møder afholdes online?

– Jeg ser faktisk ikke de store begrænsninger. Det vigtigste er motivationen – så kan næsten alt lade sig gøre. Personligt har jeg selv erfaring med at holde online møder og webinarer om fx rygestop, hjertemassage og stress – lige som jeg har holdt webinarer for læger og sundhedspersonale. Foredrag kan også være velegnet til webinarer – det vigtigste er som sagt motivationen og behovet for at kunne mødes på trods af afstande, og som nu frygten for smittespreding af Corona.

 

Har du nogle gode råd til virksomheder, der her i en Corona-tid ønsker at komme i gang med at mødes online?

– Ikke alle er vante til webinar-formen. Så et godt råd er at sørge for teknisk support til deltagerne. Desuden er det vigtigt at sørge for en vært til at planlægge og styre slagets gang for ikke at tale om hele opbygningen og strukturen af webinarets indhold.

Det kan være en stor mundfuld at gå i gang med webinarer, hvis man skal samle mange deltagere, og lige præcis det er vi der for at hjælpe virksomheder og organisationer med, i denne tid hvor de har brug for støtte til at holde deres forretning i gang nu, hvor alle passer på med at mødes fysisk.

Du er velkommen til at kontakte Wecademy, hvis du har brug for vores hjælp. 

 

Fordele ved et webinar

Wecademy Klima Sketch

Kontakt Wecademy

Kontor

Jernbanegade 75 - 77, 2. sal
5500 Middelfart

 

Åbningstider

M-F: 8:30 - 16:00
L-S: Lukket

Kontakt os